החתול וזנבו

אירילה

New member
../images/Emo54.gif החתול וזנבו ../images/Emo221.gif

די רגוע כאן בפורום וגם בלפיד. למרות אי התעסקותי זה זמן רב עם פורום שכנינו כפר האורנים ,הרי שלעיתים אני קורא בו את הודעות הגולשים בכל הקשור לישובנו. ישנו וירטואל אחד קבוע שהפך לתסביך רדיפה אצל השכנים שלנו למעלה ,כאשר מועלות שם טענות כנגד נהגים אצלהם שסוררים ,מיד עולה שמו של הישוב לפיד ,כאשר מתלוננים שם התושבים על לכלוך אצלהם ,מועלה שמו של לפיד ,כאשר מתלוננים שם על מעשי ונדליזם מיד מועלה שמו של לפיד. ויש לנו תושב נפלא בישוב ושמו אלדד אדר הנחשב לדי מתון בישוב לפיד וכאשר הוא מפרסם תגובה שם בפורום של כפר האורנים ,מיד תסביך הרדיפה עולה ואלדד מותקף. כעת עלינו להיזהר בלפיד - נאמני הנקיון של כפר האורנים מבצעים תצפיות על תושבי לפיד - מלחמה חדשה רונן??? כאשר החתול מנסה לתפוס את זנבו ,אין בעיה כל עוד הוא לא תופס את זנבו של חברו. גם אצלנו יש נאמני נקיון רונן....

ronpel

New member
וועד כפר אורנים לא החליט ולא

הקים מזבלה לא חוקית ולא נתן הוראה לזרוק זבל בכניסה ללפיד. -טימי כן עשה זאת בכניסה לכפר אורנים. המשך ישיר לרמה ולמעשיו המסוכנים בעבר. כרגיל אתה ואלדד נמנעים מלהגיב על מה שלא נעים לכם ובוחרים להתעלם מן המעשים הנ"ל. אנחנו לא רודפים אחרי הזנב. אנחנו נרדוף אחרי העברינים. נשמח לקבל את עזרתך בטיפול גם באלו ששופכים פסולת שלא כחוק בכפר האורנים.

TakeOne

New member
רונן,

הדברים היחידים שאני נמנע מהלגיב אליהם קשורים אך ורק למה שמקורו בהתלהמויות ובהתססה שאתה ואחרים יוצרים. כשאתה מסית וכשאחרים בשמות בדויים או בשמותיהם האמיתיים, יורדים לרמת ביבים, אני לא מתייחס. אין לי ענין להתייחס לכל התלהמות של איזה רפה שכל תורן בפורום שלכם יהיה שמו א' ב' או אפילו ג'. (שים לב, אותם לארי, עבדך הנאמן, לעולם לא מצנזר). מעבר לכך, אני חושב, והבעתי זאת כמה פעמים, שכמעט כל מה שיכל להאמר כבר נאמר. אני לא חושב שניתן לנהל איתך דיון רציני. אתה עסוק ביחסי ציבור ואצלך הכל שחור או לבן - אתה צדיק וכולם נבלות. צר לי שגרשון הכניס אותי לעניין הזה גם כעת. טוב בטח לא ייצא מזה. אלדד.

אירילה

New member
בצורת ההתלהמות של פורום כפר האורנים

כלפי לפיד ,ברור שנמנע מלרדת לרמה הנמוכה . דרך אגב לא ידעתי שאתה זקוק לעזרה בבית אצלך ,אתם לא מצליחים להשתלט על עברייני הליכלוך אצלכם בבית ,אז החלטתם לחפש אצל השכנים מלפיד? אם זו לא רדיפה אחרי הזנב ,אז מה זה?

ronpel

New member
אלדד וגרשון- עולמות שונים

יש הבדל גדול בין עלומי שם שכותבים שטויות בפורום שנמצאים בעולם ווירטואלי לבין יו"ר וועד לפיד שנותן הוראה ברורה לשפיכת פסולת בכניסה לישוב כפר האורנים- זה עולם המציאות והליכלוך האמיתי. אתם מערבבים בין שני העולמות ומהכרות רבת שנים עם שניכם - זה פשוט נסיון לטשטש את חומרת המעשים בעולם המציאות. שפיכת פסולת ברשות הרבים זו עבירה על החוק ובטוח לא מוסיפה ליחסי השכנות בין הישובים. פעולות אלו הן ההתססה האמיתית. כפר האורנים מעולם לא עשה או יעשה מעשים ברמה הזאת אבל נלחם באלו שעושים זאת. רונן

אתה וירטואלי בעצמך

אתה אומנם קיים במציאות אבל חי בעולם וירטואלי. נקודת איסוף גזם ואשפה צריכה להיות באיזה מקום בלפיד? יש לך הצעה קונקרטית איפה לשים אותה? אולי באמצע הככר? איפה לדעתך הנאורה צריך לשים אותה? שלח באימייל [email protected]

ronpel

New member
להיכן שהיא היתה ב10 שנים

לפני ההחלטה לשים אותה באמצע הכביש לכפר האורנים. אם יש בעית מיקום אני מוכן לסייר עם נציג הוועד לקבוע מיקום אחר שיהיה טוב לכולם. אבל מכיוון שכל המטרה היתה להתסיס - כנראה שגלית לא תתקשר אלי לתאם.

אירילה

New member
וכל זה יצא מתלונות פנימיות אצלכם

בכפר האורנים (מתוך הפורום).מדברים שאינם בסדר אצלכם בכפר ואם זה לא נקרא לרדוף אחר הזנב של עצמכם אז כנראה שאינכם בטוחים בזנבכם שלכם. תמיד בסוף מה שלא בסדר אצלכם, הכל בגלל לפיד ,הלכלוך ברחובות ,הכלבים המשוטטים .......................

עיוני מצידי תמשיך לעבור בלפיד

אבל תעבור בשקט ובנימוס. אותי אף פעם לא הזמנת להחליט איפה לשים את נקודת האיסוף גזם שלכם.אז מה אתה מתערב? אצלי בממלכה עיוני לא יהיו קונצים ברור?

ronpel

New member
אתה מוזמן לסיור גם אצלינו

אני מבטיח שאנחנו לא נשים זאת במקום שיפריע לתושבי לפיד. גרשון מכיווןן שאתה נוהג לא לענות לשאלה הנשאלת - אשאל שוב - יש אפשרות שנקיים סיור ביחד על מנת למצוא מיקום אחר למזבלה החדשה של לפיד כך שזה לא יהיה בכניסה אלינו?

אירילה

New member
לענות אל השאלות? אחרי שאתה מתסיס

כל הזמן אצלכם בפורום כנגד לפיד??. יחד עם זאת וע"מ שיהיה טוב לשני הצדדים ,אשקול בחיוב את הצעתך ואודיעך בהקדם במסר.

תודה על ההזמנה אני מגיע

רק תסביר לי איך בדיוק מגיעים........................ אני לוקח שמאלה בשילת ומגיע לכביש המהיר בלפיד. משם מגיע בפול פוזישיון למסלול ההמראה למכוניות בפרברי "שכונת הרכבת" בלפיד. מימין אני רואה את מזבלת חיריה החדשה....להמשיך מכאן ישר?

עדיין לא ראיתי אחד מלפיד

שחושב שיש פסול בהקמת מזבלה בכניסה לכפר האורנים, או שמודה שזה צעד נוסף על מנת להציק לתושבי כפר האורנים, אחרי איי התנועה העקומים, ה"חניות", הפילר של בזק, התמרורים הלא חוקיים, העמודים ל"שער החדש", הבורות בכביש (אפשר לחזור עוד אחורה וגם נגיע למסמרים על הכביש ומנעול על השער). בינתיים כול מי שכתבו כאן מאוחדים במתקפות מילוליות אישיות לא מנומקות נגד רונן, ונמנעים מלהגיב לנזכר לעיל. מה זה אם לא שיכתוב המציאות?

אירילה

New member
והחתול עדיין ממשיך לרדוף אחר זנבו

כשאי אפשר לפתור בעיות מבית פנימיות בכפר האורנים ,משליכים זאת על לפיד ,מבעיות פסולת הבנין של כפר האורנים הגענו ללפיד , מהנהגים הנוסעים בחוסר אחריות בכפר האורנים הגענו ללפיד. טוב שיש לפיד.

ronpel

New member
גרשון צודק - זה פשוט גינון מסוג חדש

טימי הרי הבטיח להקים שם גינה. הביאו אדריכל מקורי והתוצאה בתמונה המצ"ב תושבי כפר האורנים פשוט לא יודעים להנות ממה שלפיד עושים עבורם. גרשון אם קשה לך להבין היכן המקום המצולם אז זה בלפיד.

אירילה

New member
אה???חשבתי שכבר פתרתם את בעית

הפסולת אצלכם גם? למה משם אתה לא מביא תמונות?? אין לך שליטה שם אז אתה מחפש שליטה אצלנו? אולי נביא גם אנחנו תמונות מאצלכם? העלת לנו רעיון ,תודה רונן.

ronpel

New member
הבדל קטן

אצלכם זו פעולה מכוונת של הוועד ולא של תושב. אצלינו וגם אצלכם יש קבלנים , גננים ולפעמים גם תושבים שעושים זאת בניגוד לחוק. אבל הוועד שלנו לא עושה מעשים כאלה. הבדל קטן אבל מאד מהותי.

התשובות לא קשורות לשאלות

דמגוגיה ועוד פעם דמגוגיה - למה לא תנסה להתייחס למה שכתבתי? אתה באמת מתכוון שהמזבלה בלפיד ליד הכניסה לכפר האורנים היא "פסולת בניין של כפר האורנים"? אם לא, הרי שזו סתם דמגוגיה. ואם להשתמש בטרמינולוגיה שלך, אזי: "כשאי אפשר לפתור בעיות מבית פנימיות בלפיד ,משליכים זאת על כפר האורנים ,מבעיות פסולת הבנין של לפיד הגענו לכפר האורנים , מהנהגים הנוסעים בחוסר אחריות בלפיד הגענו לכפר האורנים. טוב שיש כפר האורנים..."

שין2000

New member
התשובה, ידידי ,התעופפה ברוח

כמה דרכים צריך אדם סביר מכפר האורנים -שיהיו לו, בשביל להפסיק לחצות את לפיד? כמה אוזניים צריך אדם רגיש מכפר האורנים- שיהיו לו, כדי לשמוע את בקשות דיירי הכביש? פזמון: התשובה ידידי, התעופפה ברוח. התשובה התעופפה למודיעין. עוד כמה שנים צריך אדם אמין מכפר האורנים - שיהיו לו, להמשיך להעמיד פנים - שלעבור בלפיד זה אך טבעי? כמה שכנים טובים צריך אדם ישר מכפר האורנים -שיהיו לו בלפיד, אם רק ישכיל להחליף נתיב? פזמון: התשובה ידידי, התעופפה ברוח. התשובה התעופפה לבילעין. (מפוחית...)

ronpel

New member
התשובה אצלכם כבר שנים

אם במקום לנסות לנקום בתושבי כפר האורנים הייתם מבצעים את מה שאתם מסכמים בישיבות ובחוזים כבר לפני שנים הכל היה פתור. ב1997 הוחלט בתאום ראש המועצה שלכם לבצע כביש חדש מ446 שישרת את כפר רות לפיד וכפר האורנים. טימי היה בישיבה הנ"ל. למה לא עשיתם זאת? כי זה לא נקמה מספיק טובה. שנים ניסיתם לשכנע את כולם שנרד לכביש חרבתא כדי להתנקם. תסביר את זה לתושבי רחוב הזית והרי ירושלים שסובלים כבר 10 שנים. כאשר מחפשים נקמה ולא פתרונות - זו התוצאה. הפתרון נמצא אצלכם כבר שנים ואפילו קיבלתם התחייבות כתובה שלנו - אבל אז במקום לקדם את הפתרון שוב יצאתם במסע נקמה מחודש עם עבודות לא חוקיות שמסכנות את חיינו ולאחרונה מזבלה חדשה. תמיר ידידי - יכולתם לפתור את הבעיה הזאת כבר מזמן- רק תשנו כיוון מנקמה לעמידה בהסכמים. תושבי לפיד מוזמנים לעיין אצלינו בכל המסמכים מאז 1991 ויראו לבד מי דובר אמת. בידידות רונן

למעלה