החתול וזנבו

מי בכלל רוצה לחצות את לפיד?

בפעם המיליון - לא רוצים לעבור בלפיד! כל הדרכים האלטרנטיביות עוברות בדרך זו או אחרת בקרבת לפיד ובשטחי מועצה איזורית מודיעין. במקום להעמיד קשיים, מיכשולים וסכנות, תימכו בנו. שירים (כמה נחמד) לא יקדמו אתכם...

שין2000

New member
מי בכלל רוצה לחצות את לפיד? אדר!!

התשובה לשאלתך התקבלה ממש הבוקר!!! ישר מסיכומי עמדת כפר האורנים בבית במשפט: סעיף 8 לתשובת כפר האורנים (ציטוט): "להשלמת התמונה יצויין כי בניגוד "לקביעת" המשיבה מספר 1 (לפיד- ת.א) גם אם יפתח ביום מן הימים כביש גישה לכביש 443 דרך אדמות כפר רות, הרי שגם אז כביש הגישה נשוא עתירה דנן ישאר פתוח".סוף ציטוט. סעיף 9 לתשובת כפר האורנים (ציטוט): "היעלה על הדעת לסגור כביש זה ולמנוע מעבר רכבים מישוב לישוב! שאיפתם ההזויה של מספר חברי ועד מקומי בישוב לפיד להביא לסגירת כביש הגישה,כאילו מדובר בשני חלקי העיר ברלין לפני איחוד גרמניה, או שני חלקי העיר רפיח הישראלית והמצרית , חסרת כל הגיון תעבורתי או חברתי,אשר בודאי שלא יאושר על ידי רשות השלטון המרכזי".סוף ציטוט. ...יצע המרצע מהשק. איזה אכזבה למי שעוד ציפה להבנה...

ronpel

New member
גרשון צינזר אז הינה זה שוב

התגובה שלנו בבית המשפט באה בשל המשך הנסיון לסכן את חיינו ע"י פניה לכל גורם אפשרי כולל לבית המשפט על מנת שנתחבר לכביש 455 של גדר ההפרה. נסיון נקמה זה נמשך כבר שנים וזו הסיבה לאי מציאת פתרון עד כה. מצ"ב שני קטעים מתוך הודעת לפיד בבית המשפט ומצ"ב גם תשובת צה"ל אליהם פנה טימי על מנת לשכנע אותם שאנו צריכים לנסוע דרך 455 וקרית ספר (לא משנה איך נגיע הביתה בשבת) מעשים אלו של הנהגת לפיד תוקעים כל פתרון אחר או כל רצון לשיתוף פעולה. סעיף 13-על פי התב"ע אשר הוגשה ע"י המבקש 2 , (כפר האורנים) , בשנת 91, הכביש שאמור לשרת את תושבי המבקש 2 הינו כביש עוקף לפיד, הממוקם מזרחית למבקש 2. כביש זה אמור להתחבר לכביש 445 לכיוון הישוב קרית ספר – חרבתא.- סעיף 18- עם הקמת גדר ההפרדה המקיפה את כפר האורנים וקרית ספר הסמוכה לה, אזור זה הפך לאזור בטוח והכביש העוקף, אותו יש לסלול כיום לכיוון כביש 445, ע"פ התב"ע, בטוח למעבר כלי רכב. תשנו כיוון תקבלו פתרון. אלדד מנהיגות מחפשת פתרונות לא נקמות.

אירילה

New member
אבל אמנון רוצה לעבור....

למה אתה משיב בשמו.. ציטוט מהיום מפורום כפר האורנים 09:41 | 14/09/06 • עמדת הוועד בנושא כביש הגישהו leamnon ו 18:10 | 13/09/06 בדבר אורנים האחרון התפרסם כי ישנה התפתחות חיובית מצד מועצת חבל מודיעין לטובת כביש הגישה החדש. אולם מתוך הכתוב לא עולה באופן ברור וחד משמעי עמדת וועד היישוב בקשר לתנאי שמציג וועד לפיד בדבר סגירת המעבר הנוכחי לכשיוקם הכביש החדש. יש פנייה של הוועד לתושבים להביע את התנגדותם האישית , אבל אני מקווה שוועד היישוב כוועד ,מביע את התנגדותו הנחרצת בוועדה הנ"ל לענין סגירת המעבר הנוכחי. אמנון אז מי בכלל לא רוצה לעבור מלפיד??? ועוד דבר אדר ידידי ,החתול הרודף אחר זנבו הוא אתם ,אל תנסה להעביר את הכדור אלינו ,תקרא בעיון את ההודעות אצלכם בפורום ותגלה איך כל נושא בעייתי פנימי אצלכם בכפר מושלך בסופו של דבר על לפיד. כמה טוב שיש לפיד???

גם אני נגד סגירת המעבר

אבל לא כי אני רוצה לעבור דרך לפיד באופן קבוע במקום לבנות כביש גישה ישיר לכפר האורנים, אלא כי יש לי חברים ומכרים בלפיד ונראה לי טפשי שכדי להגיע מכפר האורנים לרח' האורנים עלי לנסוע בכביש עוקף לפיד, ועוקף כפר רות, בואך צומת מכבים-רעות, לעלות לצומת שילת, להקיף שוב את כפר רות מהצד השני, ולחצות את כמעט כל לפיד... נראה לי טפשי ששכני רוצים לסגור בפני את הדרך הקצרה ולאלץ אותי לנסוע רבע שעה במקום שלוש דקות. ולגבי החתול הרודף אחרי זנבו: קראתי בעיון את ההודעות אצלנו בפורום (אני קורא בו באופן עקבי) ולא ראיתי איך "כל נושא בעייתי פנימי מושלך ... על לפיד". נהפוך הוא, מרבית הנושאים הבעייתיים הפנימיים נידונים בפורום בלי להזכיר את לפיד. ואולם יש גם אצלנו מקרים חריגים, וכשנושא בעייתי פנימי מושלך על לפיד קמים מספר אנשים (ואני ביניהם) ומבקשים לא לעשות כן. אני חוזר לשאלתי הראשונה לה עדיין לא קיבלתי מענה: האם יש מישהו בלפיד שחושב שיש פסול בהקמת מזבלה בלפיד סמוך לכניסה לכפר האורנים? או שכולם מסכימים שהמזבלה בלפיד ליד הכניסה לכפר האורנים היא "פסולת בניין של כפר האורנים"? זוהי שאלה רצינית ואשמח לתשובה אמיתית.

אירילה

New member
כנראה שאתה היחיד המחזיק בדעה

שהמזבלה בלפיד היא פסולת בניין של כפר האורנים. אל תוציא דברים מהקשרם ,אף אחד לא אמר זאת ,אתה בודה דברים מלבך ושוב רודף החתול אחר זנבו. שבת שלום

כלומר אתה מתכוון שזו פסולת של לפיד?

כמדומני אתה גרשון קישרת בין המזבלה הזו למה שקראת "בעיות פסולת הבניין של כפר האורנים" (ראה הודעתך בדף זה מתאריך 14/9/06 שעה 8:25). אז אני לא בודה דבאים מליבי. אולי אכן הוצאתי דברים מהקשרם, אז אנא הסבר לי את כוונתך. 1. האם זהו אתר פינוי פסולת רשמי? 2. האם העיתוי והמיקום אקראי? 3. האם לא היתה כאן כל כוונה להציק לתושבי כפר האורנים? גרשון, וכל שאר המיתממים - אימרו כבר את האמת! ענו לשאלות! שבוע טוב!

אירילה

New member
יכול להיות אדר שאתם אלו שהשלכתם

את הפסולת אצלנו??? מעיון בפורום אצלכם מיום 7/9/06 - ציטוט מתוך הודעה של מושי 2. לצערי, תושבי הישוב בעצמם זורקים פסולת בניין וגינון מעבר למגרש שלהם (או נותנים הכשר לגנן או לקבלן שלהם) ואח"כ מגלגלים עיניים לשמים ואומרים "זה לא אני". ייתכן מאוד שזה דווקא אתם.

ronpel

New member
גרשון - תמונה אחת שווה אלף מילים

לקרוא אני עדיין יודע.

TakeOne

New member
גרשון, אני מציע לך לחדול.

לא מכובד. לא ברמה. ממליץ לעצור כאן. ממילא נחצו כבר כל הקוים וכל הגבולות. לתקן ולשקם את מה שנהרס והורסים כאן ובפורום השכן ייקח הרבה מידי זמן. זה הזמן לאיפוק ולשליטה. שנה טובה וחג שמח. אלדד.

ronpel

New member
אלדד אתה צודק

לא מכובד ולא ברמה לשפוך זבל בצורה מאורגנת בדלת של השכנים. אני מבקש את התערבותך למציאת פתרון מול וועד לפיד. לא יודע מה בדיוק מתכוון לצלם גרשון - אתר פינוי הגזם בכפר האורנים ממוקם ליד הבית שלי - רחוק ככל שניתן מלהפריע לתושבי כפר האורנים או לפיד. מכיוון שלטענת תמיר הקמת מגרש הכדורגל בשטח של כפר רות לא מאפשרת שימוש באתר הישן של איסוף הגזם , סיכמתי עם וועד כפר רות שאם וועד לפיד יפנה אליהם בצורה רישמית הם ימצאו פתרון חליפי למיקום הקיים. למיטב ידיעתי עד כה לא בוצעה פניה מסוג זה. שוב הוכחה להתנהלות נקמנית וחסרת הגיון. שתהיה לכולכם שנה טובה ונקיה לגבי הקארוון הנדרש לכיתה א' האנטרופוסופית בנאות קדומים. פנינו בנושא למועצה וננסה לעזור. רונן

TakeOne

New member
רונן, אתה מקשיב לגל"צ לפעמים?

יש שם איזו תוכנית שנקראת "המילה האחורנה". בד"כ אם תקפיד לללכת לאחור בהודעות שלי אליך תיווכח שמזה זמן רב אני משתדל מאוד לתת לך את המילה האחרונה. אחרת זה פשוט לא מסתיים.
ניסיתי גם הפעם אבל אם כבר הכנסת את נושא הקראוון אציין שאני מאוד מקפיד (וחבל שאתה לא) להפריד הפרדה מוחלטת בין ענייני החינוך האלה, שמהווים מבחינתני אי של שפיות והוכחה שאפשר לעשות כאן דברים טובים וגדולים גם אחרת, לבין המריבות המטופשות שאתם כל כך מרבים לנבור ולעסוק בהן, במקום לפטור את המחלוקות. אז אני מודה לך על המאמצים הכנים בנושא הקראוון ומקווה שאמשיך להתעדכן בדרכים הרגילות ולא כאן. שנה טובה וחג שמח לך ולמשפחתך, ולכל תושבי כפר האורנים. אלדד.

TakeOne

New member
אדר אתה מפספס רק נקודה אחת

כל השאלות הרציניות לא יכולות לידון בפורומים. לא כאן ולא אצלכם. הפורומים מהווים זירת התגוששות מכוערת, לא תרבותית ואלימה מילולית. לא ניתן לקיים בהם דיון רציני, בטח שלא בסוגיה כל כך טעונה. מי הפך אותם לזירת התגוששות כל כך מכוערת? כולנו מן הסתם. מי היה אמור לרסן, להרגיע, לנסות למתן? אני בטוח שאתה יודע את התשובה לא פחות טוב ממני. בדרך כלל קוראים לזה מנהיגות.

מן הסתם אני מפספס יותר מנקודה אחת

אני מסכים שהמנהיגות לא מרסנת, אבל מתנגד מאד להכללה ולרצון לאזן בכל מחיר. מנהיגות כפר האורנים מביאה אל הפורום עובדות, ומבססת אותם במסמכים. מנהיגות לפיד אינה קיימת בפורום (אלא אולי באמצעות שליחים עלומים) אבל מעשיה מסכנים חיים כבר שנים!!!!!!! מנהיגות כפר האורנים מסתייגת בכל פעם מחדש מכל מעשה העובר על החוק או פוגע במכוון במישהו. מנהיגות לפיד עוברת על החוק שוב ושוב ועושה כמעט כל שביכולתה להקשות על המעבר לכפר האורנים ולהציק לשכנים. צר לי אבל מהיכרות עם העובדות כפי שהובאו לידיעתי (אתה מוזמן להביא לידיעתי עובדות אחרות, אם יש בידך כאלה) אין איזון. תראה כמה הודעות כתבתי כאן ולא עונים לי על מה שלא נוח לענות, אבל שוב ושוב מנגחים אותי ואת חברי ללא נימוק עינייני!

TakeOne

New member
אין לזה סוף, אתה יודע....

אני לא מייצג את "מנהיגות לפיד" רק את עצמי. אני מניח ש"מנהיגות לפיד" לא מיוצגת בפורום בדיוק בגלל כל אותם דברים שציינתי כבר בהודעה הקודמת. בפורום מברברים ומתסיסים. לא פותרים בעיות ולא מקדמים דבר, למעט אולי יחסי ציבור אישיים. ולראייה "מנהיגות כפר האורנים" כן מיוצגת בפורום, באופן בלתי נלאה, ולמה הדבר תרם? להרבה הרבה דמגוגגיה, ליותר התססה ולהעמקת המחלוקת. כל המחלוקות הללו יכלו להפתר מזמן, לו הדברים היו מתנהלים בחוכמה. אדר תתעורר. לא עונים לך כאן כי אפשר לספור על אצבעות יד אחת את מי שמשתתפים כאן. ועל שתיים-שלוש ידיים את מי שקוראים את הבלה בלה של הפורום. סוגיית המעבר נטחנה לעייפה. המנהיגות שלכם קבעה שהמעבר יהיה פתוח לטובת תושבי כפר האורנים לעולמים, על אפם וחמתם של תושבי לפיד. המנהיות שלנו קבעה שהמעבר הזה חייב להסגר לטובת תושבי לפיד, על אפם וחמתם של תושבי כפר האורנים. כל היתר, ברברת.

ronpel

New member
אלדד אתה טועה

מנהיגות כפר האורנים נמצאת בפורום כי זו מנהיגות שקופה שדואגת לתת לתושביה את כל האינפורציה . חשוב שהתושבים משני הצדדים ידעו את העובדות ויראו את המסמכים . הברברת הגדולה היא לא בפורום - היא היתה קיימת בכל הישיבות שיזמנו במהלך השנים האחרונות בין הישובים או בין המועצות -סיכמנו וחתמנו על הסכמים שאח"כ לא כובדו ע"י חבל מודיעין או לפיד. גם את זה לתושבים יש זכות לדעת ולקרוא. אני מוכן להכניס לאתר שוב את כל המסמכים מחדש. אם מנהיגות לפיד בחרה לשלוח את תמיר כדובר שלה בפורום- זה נובע כנראה מסיבות אחרות. רונן

מי בכלל צריך דובר? יותר טוב משורר.

אם בועד מעוניינים אני מוכן להתנדב עם האקורדיון שלי לערב שירי הסברה והדברה. תחביב חדש לאנשי הגבעה! נוסעים ובוכים.

אירילה

New member
והתמונות התומכות באיכות הסביבה של

כפר האורנים. מצ" שתי תמונות המדברות בעד עצמן. מסתבר שכפר האורנים אימצו להם מנהג כמו אותו מפנה גזם סורר. תולים מודעות על גדר הבטחון של לפיד הכוונה ל "sweat " ותמונה שניה המראה כי כפר האורנים הפך את הגדר שלנו שוב ללוח מודעות ,אבל זה לא הכל ,כשמחליפיםמודעה ,אז זורקים לרצפה ,דהיינו "ליכלוך" ואיך אמר מושי ,ואח"כ מגלגלים התושבים את עיניהם לשמים ואומרים זה לא אני. רונן ,גם אלו עברות איכות הסביבה. תליה שלא על לוח מודעות והשלכת פסולת ברבים. אני חושב שגם כאן ניתן את הדו"חות המתאימים למשרד איכות הסביבה.

ronpel

New member
גרשון אתה צוחק עלינו?

זה גדר שלכם עם שלטים של גורמים שלא קשורים לוועד והשלט של מודיעין אפילו לא קשור לישוב. תתנו קנס למי שתולה אצלכם שלטים . הבעיה עם המזבלה זה שהיא מבוצעת בהוראה ישירה של טימי. מוזר שאתה לא מבין את ההבדל בין אזרח לפעולה בהוראת יו"ר הוועד שלכם.

למעלה