החתול וזנבו

אירילה

New member
sweat לא מאצלכם , תבדוק שוב

אבל לך נח מה שנח... עוד תמונה מהגדר ממול

ronpel

New member
אתה באמת קשה תפיסה

גם אשתו של טימי שמה אצלינו בניגוד להוראות פרסום של התערוכה האחרונה שלה - אז מה? גם אשתו של מפקד משטרת מודיעין תולה שלטים בכל האזור כולל הגדר הנ"ל לגבי חנות המתנות שלה. זה עדיין לא זבל בכניסה לבית בהוראת יו"ר הוועד כפעולת נקם. לא משנה כמה תמונות של פרסומות של חוגים או חנויות תשים באתר זה לא ימחוק את השפלות של מעשה המזבלה.

אירילה

New member
רונן,כעת ירדת לגמרי לפסים נמוכים

ולא סתם לפסים אלא לפסים הנמוכים ביותר שיש. התחלת להאשיםאת לפיד בלכלוך מכוון כאשר אינך מצליח להשתלט על ליכלוך מהבית ,אז מתלונות של הציבור אצלכם אתה משנה כוון ללפיד ואומר להם ששם אני פועל ועושה מה שצריך. קח עצה ,קודם תטפל בבעיות בבית ותפסיק לרדוף אחר הזנב. ובאשר לקשה התפיסה ,כנראה שבנוסף למה שאתה חושב עלי ,לא רק שאינך קשה תפיסה אלא גם קצר רואי ,אלא אם כן התעלמת במכוון מהמודעות הזרוקות על האדמה ,זה לא לכלוך אצלך ,אולי זה נקיון?????? ובאשר למודעות , כולן שייכות לכפר האורנים והליכלוך זרוק בתוך שטח לפיד. ולסיום רונן, מכיוון שירדת כה נמוך אפסיק את התכתבותי איתך. שוב לביתך בפורום כפר האורנים .

ronpel

New member
אם ננקה את המודעות שלא שייכות לנו

תעבירו את המזבלה מן הכניסה לישוב שלנו למקום אחר? אלדד -אין לנו שום כוונה להניח לנושא המזבלה וזה לא קשור למילה אחרונה שלי או של כל אחד אחר - חבל שאין אפילו אחד מכם שחושב שזה מעשה לא ראוי ביחסי שכנים גם אם יש וויכוח על המעבר. לגבי תוכניות רדיו - יש תוכנית טלויזיה באנגליה שנקראת neighbors from hell שנה טובה לכולכם

TakeOne

New member
שנה טובה רונן ../images/Emo140.gif

אני מחכה (לשווא?) ליום שבו תבין את מה שכתבתי לך ואמרתי לך לפני יותר משנה: שבפורום לא פותרים בעיות ולא מנהלים ארגונים. בסוגיות טעונות שכאלה, הפורום בסך הכל נותן במה למתלהמים ולוולגרים. וכאלה יש לכם שם הרבה, ברוך השם. והכי מצער אותי שדווקא אתה, במקום לקחת את הכל למקומות בונים, מסית ומחמם אותם להתנהגות של אספסוף. כשתבין את זה אולי נוכל להתקדם. עד אז שנה טובה וחג שמח.

ronpel

New member
אלדד הבנתי מצויין

לכן יש עתירה לבית המשפט. לצערי זו הדרך היחידה שניתן להתקדם. עובדה -בשל העתירה סוסן משתף פעולה עם היזמים ומגיש את כביש הגישה דרך כפר רות. הפורום לא משמש להתקדמות - הוא משמש להעברת מידע לתושבים. אם תבדוק מה קרה בשנים האחרונות תראה שכפר האורנים תמיד מגיבים למעשי התגרות של לפיד ולא להפך ולכן את זכות הראשונים לגבי מעשי התססה תשמור לטימי. זה שאני דואג שכולם ידעו על כך זה לא התססה זה שקיפות. שנה טובה

היית צריך לכתוב את 1984

או להיות פוליטיקאי... גרשון, אני דוקא שמח שכתבת מה שכתבת. עכשיו ברור לי שאיתך לא ניתן לדבר - כי אין קשר בין דבריך לאמת - הכל סילוף והטעייה. אתה מתווכח ומשווה בין רכב אשפה שהוזמן ומשולם בידי לפיד ששופך פסולת בכניסה לכפר האורנים בהוראת ועד לפיד לבין מודעות פירטיות של גופים פרטיים? מודעות פירטיות יש כאלה אלפים, בכל מקום ניתן למצוא ליכלוך, אנחנו לצערי לא עם נקי, אבל ליכלוך המכוון על ידי המוסדות הרשמיים של היישוב? תענה בבקשה רק על שאלה אחת - האם ועד לפיד מנסה להקשות עלינו את הכניסה לכפר האורנים - כן או לא? חג שמח! מלחמה היא שלום. חירות היא עבדות. בערות היא כוח.

kalmarm

New member
חדשיים מחוץ ללפיד ואני רואה

ששום דבר לא השתנה,עדיין אותם קרבות,חברה תתעשתו אתם הרי שכנים,חבל על הוצאת אנרגיות על מלחמות שאינן מועילות לאיש מוטי נ.ב אלדד מה נשמע תמסור ד"ש מאיתנו גם לאורנה מוטי וסמדר

למעלה