חפר"י-תחילת שבוע

../images/Emo54.gifחפר"י-תחילת שבוע../images/Emo54.gif

כל הנובלות לכאן
מחר אני יפרסם פרק נוסף לנובלה שלי... תמשיכו לפרסם נובלות!

../images/Emo122.gifעדיין לא נגמר הסופ"ש

סליחה סליחה סליחה חשבתי שהיום יום ראשון התבלבלתי
טוב לא משנה..לא קרה כלום חחח

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifהיום בלילה פרק שני של מרדנות :

| אם למישהו יש שם נורמלי להציע, אני אשמח לשמוע.

אולי משו כמו

צעירים חסרי מנוחה
נערים חסרי מנוחה חחחחח
מה את אומרת?! נערים חסרקי מנוחה יפה לא?!

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאבלאני רוצה משהו יותר.

יותר קליט כזה. כמו השמות האחרים. ^_^

DinaLiza13

New member
../images/Emo39.gif התאומה ../images/Emo39.gif

טוב אני יפרסם את הנובלה שלי אני אשמח לקבל הצעות ותגובות!
הדמויות:
מלי לב- נערה יפיפיה בת 15, עשירה ומפונקת. מאז שהייתה קטנה הייתה רגילה לקבל כל מה שהיא רצתה, הוריה תמיד היו בניסיעות עסקים, היא תמיד טופלה ע"י המשרתות שלה וכך גדלה ללא חיבה ונהפכה לאדם קר.
אנה לב- אישה מבוגרת בת 37, התחתנה בגיל צעיר בגלל לחץ משפחתיה. בגיל 22 היא נישתאה ועזבה את גבר חלומותיה בשביל גבר קר ורע לב (שיוצג בהמשך) וכמובן בשביל כספו, אף-פעם לא אהבה אותו היא עוסקת רוב הזמן בעבודתה ומנסה לא להיזכר בעברה.
אורן לב- איש מבוגר בן 39, התחתן עם אנה בגלל עסקי הוריו, הוא היה מאז ומתמיד אדיש ככה שלא היה משנה לו אם מי להתחתן. הוא לא רצה ילדים וניסה לשכנע את אנה לעשות הפלה אבל היא לא הסכימה. הוא לא מראה שום חיבה כלפיי ביתו, ומשאיר אותה לטיפול משרתיו, בידיוק כמו שקרה לו.
רוקי כהן- איש מבוגר בן 20, מאורס לרונה לבין(שתוצג בהמשך), הוא מאוהב בה ומתכנן להביא ולהקים משפחה בעולם, מאמין באהבה ממבט ראשון וזה מה שקרה לו אם רונה, הוא סומך עליה בעיינים עצומות למרות שכל העולם מזהיר אותו ממנה, בסוף יגלה שהעולם צדק
.
רונה לבין- אישה מבוגרת בת 20, מאורסת לרוקי, היא לא מאוהבת ואף פעם לא הייתה מאוהבת ברוקי היא איתו רק בשביל נקמה על מה שעשה לאחותה(שתתגלה רק בפרקים) בגיל נעוריים, בוגדת בו בלי מעצורים והוא מונח לה על כף ידה.
סוניה שליו- אישה מבוגרת בת 35, נשואה באושר למרק, אישה בעלת לב רחב מאוהבת ומסורה לבעלה מרק, יש לה ילדה נפלאה בת 15, הם חיים בעוני אך למרות הכל מוצאים זמן לבלות כמשפחה אחת אוהבת.
מרק שליו- איש מבוגר בן 37, נשואי באושר לסוניה, הוא איש בעל לב רחב אוהב מנסה לשפר את חיי משפחתו הוא עובד כמה שיכול כדאי לתרום למשפחה, הוא ומישפחתו מבלים כמה שיותר ביחד.
דמויות יצטרפו בהמשך!
הפרק הראשון מיד.

הכי אהבתי את סוניה שליו../images/Emo6.gif

חחח היא אישה טובה אז עוד יותר אוהבת אותה..נשמע לי אחלה סידרה ואני מתה שיתחיל...

DinaLiza13

New member
../images/Emo39.gif התאומה- פרק 1../images/Emo39.gif

אני שחכתי להוסיף דמות אז הינה הדמות ששכחתי!
מור שליו- נערה יפיפיה בת 15, היא טובת לב ויודעת לחלוק. היא והוריה מבלים כמה זמן שיותר ביחד, היא מנסה לתרום בעבודות כדאי לקבל כסף ומשלבת בזה גם את הלימודים, אוהבת מאוד את שני הוריה ורוצה אח.
פרק1- התאומה
זה היה בוקר אפל בעיירת נסטור(המצאתי:-\), הגשם לא הפסיק לרדת. השעה הייתה 5:43, מרק שליו יצא לעבודתו במהירות, יצא מביתו ורץ לעבר הצד השני של המדרכה, בעודו מתכסה בעיתון שלא יטתרטב מהגשם יוצא בריצה לעבר המדרכה השנייה בכביש. סוניה מתעוררת בבהלה מחלום שהיה לה, היא רועדת ולא מפסיקה לבכות, היא מחפשת את מרק. " מרק? אתה במטבח?" היא מחפשת סביבה וניכנסת לפאניקה, היא נגשת למקרר להוציא בקבוק מים ומוצאת אל המקרר פתק. " אהובתי בוקר טוב, שכחתי לומר לך שהיום הקדימו לי את העבודה, כשתקומי ובוודאי יהיה 6:00 בבוקר אני יהיה כבר בעבודה, תמסרי בשמי נשיקות למורצ'יק שלנו. אוהבת ויאוהב תמיד, מרק." סוניה נרגעת קצת אחרי קריאת המכתב, היא מסתכלת בשעונה ורואה שהשעה 5:51. היא מחליטה לשתות כוס מים ולהתחיל בעבודות הבית. - בחדרה של מור- מור מתעוררת בבהלה ובוכה יורדת בסערה ומחפשת את אביה, מרק. היא יורדת לשמיעת צעדים במטבח. "אני לא מפחדת, אני לא מפחדת" היא לא מפסיקה לומר שוב ושוב היא יורדת ורואה את אימא. "אימא?..." ניגשת אליה ומביא לה חיבוק. " מורצ'יק מה קרה?" " איפה אבא?..." " הוא יצא לעבודה מוקדם למה?" " סתם, הייתה לי תחושה רעה." " מוזר גם לי." מור מצטרפת לאימא ומוזגת לעצמה כוס מים כדאי להירגע. - 5:53 בבית לב- אנה מתעוררת ומתארגנת לעבודתה במשרד, היא נכנסת בשקט לחדר ביתה ומחליטה באופן מפתיע להעיר אותה בחיבוק בוקר טוב. " מלי, קומי ילדה..." מלי פוקחת לאט לאט את עייניה הכחולות ורואה מול עייניה את אימא, חיוך קטן עולה על שפתייה ומיד נמחק. "אימא, מה את עושה כאן?..." אומרת ומאפקת באותה היזדמנות. " עוד כמה דק' המשרתות היו צריכות להעיר אותך, ולי היו כמה דק' לפניי העבודה אז החלטתי לעשות לך הפתעה קטנה, לא טוב?" מלי קמה מהמיטה והולכת לשירותים. " מה קרה?" " כלום! רק שפתאום נזכרת שיש לך בת?... את בשימחה יכולה ללכת הדלת פתוחה, גם ככה סילביה תגיע עוד מעט!" אנה קמה ויוצאת מחדר מלי נבוכה, אבל ממהרת למשרדה. מלי מנסה לא לבכות נכנסת לשירותים לעשות את צרכיה. - השעה 5:57 בבית משפחת שליו- מגיעות ניידות לבית משפחת שליו. 3 נקישות חזקות על דלת ביתם, סוניה ממהרת לפתוח. " שלום, במה אוכל לעזור לכם?" אומרת סוניה בחיוך רחב. " באנו להודיעה לכם בשורה, אני מקווה שתקחו את זה בקלות." " אתה נשמע רציני, מה כבר יכול לקרות?" מור יורדת במהירות. " זה קשור לבעלך, מרק." סוניה נשארת המומה ומור עולה לחדרה בבכי, ומנסה לחשוב על הטוב ביותר. לאחר כ-2 דק' שמור עלתה לחדרה נשמעה צרחה הסלון. " לא!!"
זהו, אני אשמח לקבל תגובות

וואו!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo142.gif

איזה פרק מהמם!!! מסכנה סוניה שלי!!!
וגם מור
איזה מגעילה המלי הזאת
יותר מדי סנובית
ואיזה מורקדם הם קמיםן!!
מעניין מה קרה למרק...אני נורא במתח חח
מחכה לפרק הבא
תגידי את קוראת את הנובלה שלי!?

DinaLiza13

New member
אני רוצה!

אבל אני לא יודעת איפו כתוב הפרק הראשון והפרקים האחרים

eveligne406

New member
האמף

הוא בטח מת... אבל לא הבנתי למה השוטרים אמרו "אנחנו מקווים שתקחו את זה בקלות" אוסאה , הלווו הבנאדם מתת!!! כאילו לפחות ככה נראה לי... :]]

DinaLiza13

New member
../images/Emo39.gif התאומה- פרק 2 ../images/Emo39.gif

דמות חדשה זמנית.
סילביה אורנל- אישה מבוגרת בת 25, משרתת ענייה בבית משפחת לב, היא האומנת והמשרתת האישית של מלי, היא היחידה שמיתייחסת למלי בבית משפחת לב, אחותה הצעירה של סוניה.
התאומה- פרק 2
"לא!!" " גברתי תירגעי!" "אך אפשר להירגע, כשמודעים לך שבעלך נדרס!!" " הוא ניפצע קשות, אך לא מת." " זה אמור לנחם אותי?" " זה לא אשמתינו, הוא בבית החולים דנקסר." בקור רוח שלושת השוטרים יצאו מבית משפחת שליו, טרקו אחרים את הדלת והלכו. סוניה נישארה שמה לבד עומדת ובוכה. השעה 6:30 בבית משפחת לב. " גברת מלי את מוכנה?" " כן, כן אני תכף יוצאת!" מלי התארגנה לבית הספר, שמה שירים לרקע איפור ועוד... " את יכולה להיכנס סילביה!" " תודה גברתי, חברתך לונה התקשרה, אתן הולכות ביחד לבי"ס היום?" " אני ולונה? אני אם המקובלות הלך, לא אם החנניות, היום יספרו את הקולות למועצת התלמידים, וביי ביי לחנניות!" " אבל גברתי, הייתן חברות ממש טובות." " תדגישי את המילה הייתן, וכעת אני רוצה כוס מים." " מיד" סילביה יצאה מחדר מלי וחזרה עם כוס מים בידה. " תודה סילביה." אמרה מלי בחיוך. " יש לי בשורה קטנה גברתי..." פנייה החיכניות של סילביה הפכו לריציניות. 6:42 בבית שליו. " מור!" " מה קרה אימא? ההסעה מגיע רק עוד 45דק'..." " זה קשור לאביך..." " אימא למה את בוכה? בואי תשתי מים." " תני לי לסיים, היום בלילה חלמתי חלום מוזר, אביך יצאה בשעה מוקדמת לעבודתו, היה גם גשם חזק וערפל ככה שלא ראו, אביך עבר את הכביש והיה בדרך למשרד ושם הוא חצה במהירות ומכונית התנגשה בו, זה קרה באמת." מור שהייתה המומה מסיפורה של אימא, וגם עצובה זמנית על זה שאביה מת. " איאמ אבא...מת?" " חס ושלום! לא, אני יוצאת לבית החולים, אבל לך זה יכול להיות מחזה קשה מידי, אני יעדיף שתישארי בבית." " אני אלך לבי"ס לפחות, טוב?" " אני מקווה שזה יעזור לך, תסדרי בנתיים כאן לבד?" " אימא אני בת 15 לא תינוקת." אמרה מור בחיוך רחב וניסתה להסתיר את כאבה, סוניה יצאה במהירות לבית החולים שנתנו לה השוטרים. 6:49 בית החולים דנקסר. " רופא, אך מצב האדם הזה?" " הוא מתאושש, למזלך הצלחת לילחוץ על הבלמים בזמן!" " הוא רץ לעבר הכביש, וגם הגשם הזה." " תרצי לראות אותו?" " כן, הוא ער?" " כן, כמו שאמרתי מצבו משתפר הוא רק קיבל מכה." " בשימחה." " רק תחתמי לי כאן את שמך" " שמי הוא אנה לב." " טוב, תחתמי." אנה נכנסת במהירות לחדר 301, חדר מרק ומקווה שיוכל לסלוח לה. " שלום, אתה מרק?" " כן, ומי את?" " אני אנה, רציתי לבקש סליחה על..." מרק קטע את דיברי אנה. " מה אישה יפה כמוך עושה לידי?" אנה התחילה להסמיק. " אני דרסתי אותך, אתה לא זוכר?" " האמת שאני לא זוכר דבר חוץ מהפרצוף היפה שמולי." אנה ומרק ישבו ודיברו ביחד עד השעה 8:01 ואז בפתאומיות... " סליחה מרק יש לי טלפון." אנה בטלפון: " הלו?" " איפה את?! שעתיים אנחנו מחכים לך כאן!" " סליחה, אבל קרתה לי תאונה אני בבית החולים." " מה, מה קרה לך?! את בסדר נפצעת?" " אורן, אתה באמת דואג לי?" " לא... זה לטובת ביתנו." " אהה, טוב אני בריאה זה רק בחור אחד שדרסתי אז זה לא יהיה יפה שלא אבקר אותו." " טוב, אבל אנחנו חייבים אותך למצגת ההשקעות יש לך 10 דק'! " טוב אני כבר שם, להתראות." אנה מנתקת את הטלפון, וממשיכה לשוחח אם מרק. " אני צריכה ללכת לעבודה היה נעים לפגוש אותך." " גם אותך." אנה קמה מהכיסא והולכת לכיוון היציאה מהחדר אבל מרק תופס את ידה ומנשק אותה נשיקה לוהטת! אבל בידיוק נכנסת...
הצצה לפרק הבא
" אני לא זוכר אותך..." " אוף! איזה בי"ס עלוב, למה כאן אני צריכה לעשות את העבודה בביולוגיה?!" " אתה?!"

וואו פרק יפה!!!

מסכנה סוניה למה מרק הזה בוגד בה?!?!?!?!!?!?! ומור ממש לא נראתה מודאגת כאילו כלום לא קרה!!!!! ררררררררררררררררררומלי הזאת פשוט מגעילה אותי מה הקטע שלה?!?!!? ררררררררררררררררר חח בסה"כ פרק מהמם

למעלה