חפר"י-תחילת שבוע

DinaLiza13

New member
תודה!../images/Emo24.gif

מור מנסה להיות לצד אימא שלה הרי אימא שלה כבר לגמרי לא במצב רוח טוב אז היא צריכה להודד אותה. ומרק איבד את הזיכרון ועכשיו הוא מאוהב באנה... ונ.ב. מתי את ממשיכה את הטלנובלה שלך?!!!!! אני במתח היסטרי!!!!!!!!!!

DinaLiza13

New member
../images/Emo39.gif התאומה- הדמויות החדשות!../images/Emo39.gif

אז ככה יש דמויות חדשות שצריך להכיר:
מתיאס פלב- נער בן 15, הנער הכי פופלארי בשכבת בי"ס הוא אחד מהעשירים ביותר, הוא ומלי צריכים להכין עבודה בבית-ספר בשכונות עוני שם הוא רואה נערה יפיפיה ומתאהב בה, הלא היא מור!
אור פלב- נער בן 18, האח הגדול של מתיאס הוא לא הולך לצבא אלא עוזר לשפץ שכונת עוני, הוא פוגש ידידה של מתיאס ומתחיל להתאהב בה, למרות שכל הסיכויים איתה בשבילו קלושים, היא הרבה יותר קטנה ממנו.
ניה פלב- נערה בת 18, אחותו התאומה של אור ואחותו הגדולה של מתאיס, היא כמו אחיה עוזרת לשפץ שכונת עוני ורואה שאחיה מתאהב באחת הנערות בכיתה של מתיאס, היא מקבלת הצעה מפתיאה מאביה שגורמת לשינוי היחסים בינה לבן אור.
לולה דליו- נערה בת 15, הילדה הכי מקובלת בבי"ס רגילה לקבל את הכל, היא ומלי החברות הכי טובות מאז הגן, היא מאוהבת במתיאס עד מעל הראש אבל אז מגיעה לה בשורה שקורעת את האיחוד שלה ושל מלי.
אמליה דליו- מבוגרת בת 30, הולידה את לולה בגיל 15 בגלל שטות שעשתה ותמיד מתביישת בה, היא מורה לריקוד ביית-ספר של ביתה וכל הבנים שרופים עליה! לא סובלת את ביתה והיא אם חד הורית מכה, מאוהבת בסליביו יותר נכון בכספו.
סלביו דמינאר- מבוגר בן 29, הוא אחד מהבחורים הכי יפים שראו, יש לו כסף כוח עוצמה סגנון. הוא נוסע לפגישת עסקים ורואה את אנה מתאהב בה לחלוטין ומנסה להשקיע את כל כוחו כדאי שהיא תשים לב עליו.
בלאס רקטינג- נער 15, הוא מתאהב בלולה עד מעל הראש, אביו עשיר מאוד ואמליה מנסה תמיד לשך בינו לבין לולה. הוא חננה רציני אוהב לימודים וחולה על לולה.
אלה הדמויות החדשות! מחר פרק בבוקר!

../images/Emo112.gifשכונתי הקטנטנה-פרק 5../images/Emo112.gif

עומר:"אתן?מה אתן עושות כאן?" "את תהיה שלי!בסוף את תהיה שלי!" אוהד מסתכל על תמונה ולא מפסיק להגיד: "את תהיה שלי!" הוא מחזיר את התמונה ולמקומה ואומר: לא משנה מה אני יעשה, את תהיה איתי, אני נשבע! גרגורי דופק בדלת. אוהד פותח לו. גרגורי:"אני צריך לדבר איתך עליה בדחיפות" סיוון ולמלנה באות אל החברה לים. סיוון"כן אנחנו, סתם באנו לשחות קצת. למה אסור?" אביטל:"דווקא כאן?" רונן:"שקט את! בואו שבו" מלנה:"תודה" אביטל קמה,הולכת ומתחילה לבכות. עומר:"רונן, היית חייב?" הוא רץ אחרי אביטל. עומר:"אל תשימי לב אליו, הוא סתם דפוק" אביטל:"למה הוא חייב להיות כזה מגעיל?" עומר:"את אוהבת אותו, נכון?" אביטל:"זה כל כך שקוף?" הוא מחבק אותה. רונן לוקח את סיוון לצד. רונן:"נורא רציתי לראות אותך" סיוון:"למה?" רונן:"כי את מדהימה" סיוון משכיבה את רונן,מתחילה לנשק אותו, מורידה לו את החולצה ומנשק את כל כולו. הוא מתהפך עליה והם מתנשקים בלהט. אביטל ועומר מתקרבים ורואים אותם. אביטל בורחת בבכי, עומר מחליט לתת לה להיות לבד ולהירגע. רונן מתחיל להוריד לסיוון את החולצה ואז בא עומר ולוקח את רונן. בזמן שרונן מתלבש עומר מדבר איתו. רונן:"היית חייב להפריע?" עומר:"כן!לא ראית מה עשית לאביטל?" רונן:"מה איכפת לי ממנה" הוא חוזר לסיוון. אביטל הולכת ברחובות, בוכה ונתקלת בבחור אחד. עידן(אותו בחור):"מה קרה?למה בחורה יפה כל כך בוכה?" אביטל מסתכלת עליו בעניים עצובות. עידן:"שמי עידן נעים מאוד. מהו שמך?" אביטל:"א..אביטל" עידן:"שם יפה, לבחורה יפה" החברה מחליטים לחזור לבתיהם, כי השעה מאוחרת. ניסו והדר חוזרים הביתה ביחד. ניסו:"אם את רוצה אני יכנס איתך לביתך, כדי שאחיך לא יעשה לך כלום" הדר:"לא תודה זה יהיה יותר גרוע" הם מתקרבים לביתה. ניסו:"טוב לא משנה,בהצלחה מאמי" הוא מתקרב כדי לנשק אותה בלחי, אך היא מקדימה אותו ומנשקת אותו נשיקה לוהטת. הדר:"ביי" היא אומרת בחיוך, בזמן שניסו עומד המום. הדר נכנסת לביתה. שובל:"איפה היית?" הדר:"הייתי עם חברים" היא אומרת בביטחון. שובל:"אני אמרתי לך משהו ואת לא הקשבת לי, עכשיו תחטפי!" הוא נותן לה סטירה חזקה. הדר:"למה אתה מתעלל בי?" שובל:"את יודעת טוב מאוד, למה!" הדר:""אני לא עשיתי כלום!מתי תבין?" שובל:"תסתמי את הפה!" הוא נותן לה ביטה והיא רצה לחדרה. ניסו רואה הכל מהחלון. הוא דופק בדלת. ניסו:"בחיים אל תעשה את זה יותר!" הוא נותן לשובל איגרוף ובורח. שובל:"ס'עמק..מי זה?!"
למחרת
ניסו ניגש להדר. ניסו:"איך היה?" הדר:"זה היית אתה, נכון?" ניסו: כן אב.." הוא לא מספיק לסיים והדר מנשקת אותו. נועה(המורה האהובה עליהם):"כולם למקומות. טוב אז קודם כל, בוקר טוב. היום אני יציג בפניכם תמידה חדשה,תכירו,זאת אנה."
בפרק הבא
"חזרת?""כן למה, אתה לא שמח לראות אותי?"
"למה את בוכה?"
"הכל בגלל אמא שלך,הפריחה הזאת!"
"מי זה?הוא כוסון?"
מקווה שנהנתם מחכה לתגובות!

DinaLiza13

New member
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני יקרא אחרי פיק אפ! מצפה בקוצר רוח!

סוכריה16

New member
אני אתחיל לקרוא מהיום.. חבל פספסתי

4 פרקים............ מחר אני אגיב לך! חח

DinaLiza13

New member
וואו!../images/Emo41.gif

ממש יפה! אני המשיך לעקוב ולראות מה קרוה! ממש יפה מחכה להמשך! איזה ********* רונן!
ואביטל לעומתו חמודה! הדר&ניסו חמודים
זהו ממש יפה!

eveligne406

New member
איזה יאפהההה

איזה חמוד ניסוו...!!! ואיזה מעצבנת אביטל...היא יותר מידי ריגשי כל דבר קטן היא הולכת לצד ובוכה... :p

../images/Emo13.gifפרק מקסים, הכי יפה עד עכשיו

אקצר במילים כי תכף מתחיל "אם חורגת"
אז ככה
ניסו ממש חבר מקסים
יופי שהוא הכה את שובל הנבלה ומגיע לו הנשיקה שקיבל מהדר
זוג חמוד ואני מקווה לראות אותם ביחד
אביטל מסכנה
רונן הזה
למה הוא חייב להתמזמז עם סיוון דווקא לפני אביטל
עומר, לעומתו, הוא אחלה חבר שאכפת לו ממנה
הוא היה צריך להכות את רונן, זה מה שהוא היה צריך לעשות
מעניין מי זה העידן הזה
ככה סתם להגיד מילים יפות לנערה שהוא אפיול לא מכיר
רואים שיש לו ביטחון
יש לי תחושה שהמשפט הראשון בקטעים מהפרק הבא מכוון לאנה. אבל אין לי מושג מי אומר אותו
והמשפט השלישי אומר בטח שובל
והמשפט הרביעי אומרת אנה
מחכה לפרק הבא

חחחחחחחחחחח

כן עידן הוא אחד עם ביטחון ואנחנו נשמע עליו עוד הרבה והוא אחלה בחור אבל יקרה לו משהו נורא למסכן
בקשר לניסו והדר אהבת ת'זוג הא?! חחח ומה אתה אומר על אוהד?! וגרגורי?! האא מתחיל להבין משהו?! רמז תזכור איך הגבת בפרק השני!!
בקשר לפרקים הבאים..אין לדעת רק אני יודעת ואלוהים כמובן חחח תחכה לפרק הבא.. אני ממש נקרעת מהדמיון שיש לך...חחחחח

מקפיצה

אוף למה אתם לא משתתפים הפינה?!
קצת מאוד משתתפים..לא חייב לכתוב נובלה אפשר גם רק לקרוא ולהגיב

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifפרק 2- מרדנות.:]]

זה מן סיפור מנקודת מבט, אז זה בלי סצנות ודו שיח. :// הימים האחרונים היו ורבי סבל. נודע לנו שאמה, הדודה שלי מהחווה נפטרה מסרטן בריאות. אימא, שאמה הייתה אחותה כל הזמן התרוצצה בבית ואמרה "אלוהים ישמור, היא הייתה אישה מסכנה. כ"כ טובה, כל חייה ידיה היו מוקדשות לעבודה, ומלוכלכות בבוץ. זה לא מגיע לאמה" היא מלמלה דברים נוספים לעצמה, ולא הסתכלה לאף אחד בעיניים. אבא שהיה מבולבל, סימן לנו כל פעם לא להתקרב אליה, ואפילו הוא- שהעיר תמיד לאימא על רצף דיבורה השוטף, הבין לליבה וחיבק אותה כל הזמן בשקט, בלי לאמר מילה. אני גם לא הסתכלתי לאימא בעיניים, היה בהם משהו מפחיד- מן שילוב של געגועים, עצב וכעס. שידעתי שהוא מתכון מוצלח להתפרצות שיכולה לגרום לריב. אז שתקתי, ופשוט עסקתי בענייני, כמובן שדודה אמה שתמיד הייתה בוגרת וקונה את הבגדים היפים ביותר מכל הדודות הייתה חשובה לי, וכל פעם שהלכתי לישון נזכרתי בה. החלטתי להזדהות קצת עם מותה והלכתי לחדר שלי, פתחתי את הארון והסתכלתי. הוצאתי מתוך קופסה לבנה ישנה את השמלת תחרה השחורה שהיא קנתה לי כשהייתי קטנה, כדי ליפות אותה הלכנו בכל הפארק עד שמצאנו תליון יפה בצורת לב. השמלה נראית כמו יצירת אומנות מוקטנת, אז עד היום שמרתי אותה בקופסת העטיפה. הוצאתי אותה בעדינות רבה, עדינות בה מתייחסים ליצירת אומנות במוזיאון, לכלי החרסינה של סבתא או לכל דבר בעל ערך מירבי אחר וחיבקתי את השמלה. בדה היה רך ומחוספס, משחור מבריק. הוא החליק על העור והיה נעים ביותר. שמעתי את אימא ממלמלת לעצמה דברים, וחשתי שהיא מתקרבת אז סגרתי מהר את הקופסא עם השמלה והכנסתי אותה מתחת למיטה. לפני השינה, כשכיבתי את האור אמרתי "להתראות דודה אמה." ובכיתי דמעות אחרונות.

eveligne406

New member
:((

באסה... אני מקווה שהאמא תחזור לעצמה במהרה. היא נמצאת במצה עדין... :[[[

eveligne406

New member
../images/Emo15.gifPROMO../images/Emo15.gif *+*+*+*+*

רוצים לדעת מה יקרה עם מאי?? ואיסבל?? האם לאיסבל יש עבר שהיא מסתירה מפני מאי?? האם מאי תגלה את הסוד של איסבל??? מי זו ליאן ומה הקשר שלה לכל העלילה??? איך יעבור היום הראשון בבית הספר אורנוס??? כל זאת ועוד, בפרק הבא של בקיץ האחרון היית שלי!!!
לא כדאי לפספס, הססיפור רק מתחיל......

למעלה