חפר"י-תחילת שבוע

christeamo

New member
וואי איזה מגניב איך עושים

תסיפורים האלה? כותבים אותם ושמים פה?

../images/Emo130.gifשכונתי הקטנטנה-פרק 6../images/Emo130.gif

נועה(המורה האהובה עליהם):"כולם למקומות. טוב אז קודם כל, בוקר טוב. היום אני יציג בפניכם תמידה חדשה,תכירו,זאת אנה." נועה:"אנה את יכולה לשבת ליד רונן" אנה:"טוב" היא מתיישבת ורונן מחייך אליה. סיוון רואה ומקנאה. נועה:"היום נלמד על.." לקראת סוף השיעור נועה נותנת ש"ב. נועה:"למחר אני רוצה שתביאו תמונה של מישהו חשוב לכם. זה יכול להיות כל אחד,שמר ,אמ ,אבא וכו'." הצלצול מצלצל. יום הלימודים נגמר. הדר ניגשת לאנה. הדר:"היי אנה, אני הדר" אנה:"היי" אנה יוצאת מהכיתה. הדר:"אני בטוחה שאני מכירה אותה!" אביטל:"לא נראה לי!" הדר:"תגידי לאן נעלמת אתמול?" אביטל:"ראיתי את רונן מתמזמז עם סיוון" הדר מחבקת אותה. אביטל:"אז ברחתי מהר טקרה לי משהו מוזר" הדר:"מה?מה?" אביטל:"פגשתי איזה אחד שקוראים לו עידן והוא אמר לי שאני יפה וניחם אותי" הדר:"מי זה?הוא כוסון?" אביטל:"אין לי מושג מי זה,וכן הוא כוסון! הוא ביקש ממני את מס' הטל' שלי" הדר:"ונתת לו?" אביטל:"כן" הן צוחקות. אנה יושבת על ספסל ובוכה, ואז בא רונן. רונן:"למה את בוכה?" אנה:"זה עניין משפחתי" רונן:"אם תספרי, זה יקל עליך" אנה:"זה מאוד אישי" רונן מחבק אותה ביד אחת. רונן:"אני חושב, שבסוף הכל יסתדר, תהיה בטוחה בזה!" אנה מנגבת את הדמעות. סיוון מתקרבת. סיוון:"אני רואה מצאת לך בובה חדשה?" רונן:"מה?" סיוון:"שלא תחשוב שמה שהיה אתמול היה רציני!" רונן חוזר הביתה. רונן:"חזרת?" שימי(אבא שלו):"כן,למה,אתה לא שמח לראות אותי?" רונן:"בטח ששמח" הם מתחבקים.
בערב
אבא של אביטל חוזר הביתה שיכור. אביטל:"אבא, למה אתה עושה לי את זה?למה?" אבי:"זה הכל בגלל אמא שלך,הפרחה הזאת!" אביטל:"אל תדבר עליה ככה!" אבי:"תסתמי את הפה שלך!אני אומר את האמת!" אביטל הולכת לחדרה, לוקחת תמונה של אמא שלה ומנשקת אותה. בנתיים במועדון זנות. שובל:"את?" גלית(אמא של אביטל):"אני,מה?" שובל:"אורנה?" גלית:"מאיפה אתה מכיר את אורנה?" שובל מתקרב אליה ומנשק אותה בכוח. הדר מסתכלת על תמונה. הדר:"אני לא הרגתי אותה! זאת לא אני!" היא בוכה ומחבקת את התמונה. נועה יוצאת לסיבוב כדי לנשום אויר צח ופוגשת את אוהד. נועה:"מה אתה עושה כאן, בשעה כזאת?" אוהד:"מה איכפת לך?" היא עושה לו פרצוץ, מסתובבת והולכת.
בפרק הבא
:
"מה?זה נכון מה שאבא אמר?"
"זאת..זאת היא!איך זה יכול להיות?"
"מה אתה עושה כאן?"
"מה?את גרמת למותה?"
אני יודעת שהיה םפרק קצר אבל גילתם הרבה דברים בפרק הזה לא?! חשוב לא לפספס את הפרק הבא כי הוא מגלה הכל!

למעלה