יאאאלה שאלון היכרות

../images/Emo54.gifיאאאלה שאלון היכרות

שם:
שיר אהוב של אינפקציה:
מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע של אינפקציה:
מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע לא של אינפקציה:

itoosh2

New member
אני!

שם: איתוש גיל: 14 מקום מגורים: רעננה שיר אהוב של אינפקציה: זכוכיות מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע של אינפקציה: או סרט של סקס או מסעדות דגים מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע לא של אינפקציה: pink floyd - the gnome

Freaky Styley

New member
Mi!

שם: רועי גיל:14 וחצי בערך מקום מגורים: ראש העין שיר אהוב של אינפקציה: סרט של סקס מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע של אינפקציה: שוקי מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע לא של אינפקציה: מופע הארנבות של ד"ר קספר - יותר מדי

elezrit

New member
יאאי שאלון!!../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif../images/Emo105.gif../images/Emo122.gif

אוקע:
שם:אור
מקום מגורים:שדרות..! שליטע!!
שיר אהוב של אינפקציה:נקרופיל.. אבל זה משתנה מהר..
מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע של אינפקציה: אממ... נראה לי בלאגן בריאות..חח
מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע לא של אינפקציה: אממ.. מוניקה סקס.. כל החברה..

Skicker

New member
אני אני

שם:בן כהן גיל:16 מקום מגורים:בית שמש שיר אהוב של אינפקציה:הרבה אין לי איזה אחד שהוא ממש אהוב מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע של אינפקציה:זכוכיות מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע לא של אינפקציה:י-ם של זהב של שא"צ וזבל

idanmeirson

New member
אני!

שם:עידן גיל:16 מקום מגוקים: תל אביב שיא אהוב של אינפקציה:אני ממש לא יכול לבחור!!! שיר ששמעתי הכי הרבה של אינפקציה: שוקי ואציטון! שיר ששמעת לא של אינפקציה: את האלבום הישן של גרין דיי

רוקר10

New member
גמני...

שם:עמית גיל:10 מקום מגורים:רחובות שיר אהוב של אינפקציה:אלכעזכן... מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע של אינפקציה:כנ"ל מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע לא של אינפקציה:עידן האלוהים - היהודים...

../images/Emo54.gifתורי ../images/Emo9.gif

שם:רן
מקום מגורים:רחובות
שיר אהוב של אינפקציה :סרט של סקס
מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע של אינפקציה :בקבוק עלי
מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע לא של אינפקציה :חושך / אביב גפן

Slim Jim

New member
ME

שמי רז בן 17 גר בכפר יונה אבל אני לא אתיופי. הסיפור ארוך! שיר אהוב: קשה להחליט. הייתי אומר "מכבי אש" השיר ששמעת הכי הרבה השבוע של אינפקציה: פירמידות השיר ששמעת הכי הרבה השבוע לא של אינפקציה: Eloy - Inside

המקטרג

New member
אני

שם: ט. (שם בדוי) גיל: 14 וחצי מקום מגורים: קיבוץ בצפון, אני באמת לא רוצה שיזהו אותי שיר אהוב של אינפקציה: סרט של סקס השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע של אינפקציה: אציטון מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע לא של אינפקציה: Black Sabbath - NIB

locrian

New member
אני

שם : ליאור גיל : 18 מגורים : פתח תקווה שיר אהוב של אינפקציה : טמפון עם דם מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע של אינפקציה: אממ קשה... אם הדרך מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע לא של אינפקציה: ברי סחרוף - כמה יוסי (בגרסה עם אהוד בנאי
)

טוב נו גמני

שם:הדר גיל:14 מקום מגורים:קרית חיים שיר אהוב של אינפקציה:באמת נראלכם שיש אחד? מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע של אינפקציה:הברוך של סלקום מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע לא של אינפקציה:סינרגיה-ספרי לי

yoseflotz

New member
מימימי!../images/Emo112.gif

שם: אלון גיל: 14 בקרוב
מקום מגורים: רעננה שיר אהוב של אינפקציה: זה עושה לי שמח
מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע של אינפקציה: ורד
מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע לא של אינפקציה: שוטי הנבואה
אין אני

Maytallll

New member
טוקטוק

שם: מיטל גיל:15 וחצי מקום מגורים:בארש בע שיר אהוב של אינפקציה:סרט של סקס מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע של אינפקציה:שוקי מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע לא של אינפקציה:ניסים

Vrock

New member
טוב, אני גם אענה

שם:תומר גיל:16 מקום מגורים: נהריה )+= שיר אהוב של אינפקציה: אין לי מושג, בטח "נקרופיל". אולי "סלט של כרוב". השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע של אינפקציה:זיתים לא של אינפקציה:MEIN HERZ BRENNT

אוח. לא קוראים לזה סלט של כרוב

קוראים לזה הברוך של הסלקום. אנשים תפסיקו עם הקאזה הזאת,זה הורס ת'שמות של השירים

Vrock

New member
חשבתי שהלכו ושינו את זה באופן רשמי?

אני עדיין בליבוטים. שמעתי שהם הלכו וביקשו לנות את זה באופן רשמי. פעם אחרונה שאני מקשיב לשמועות.

all star girl

New member
נמ נמ נמ

שם: ירדן גיל: 15 מקום מגורים: חיפה שיר אהוב של אינפקציה: אין אחד מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע של אינפקציה: מסעדות דגים. מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע לא של אינפקציה: דם על הים של אלג'יר, לפעמים של היהודים, smells like teen spirit של נירוונה.

למעלה