יאאאלה שאלון היכרות

AvtipuS

New member
../images/Emo168.gif

שם: רז. גיל: 15. מקום מגורים: ק.מוצקין. שיר אהוב של אינפקציה: כולם. מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע של אינפקציה: אציטון. מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע לא של אינפקציה: לא יודע...

NimaZ

New member
אני

שם:נעמה גיל: 14 מקום מגורים: יהוד שיר אהוב של אינפקציה: יפן [חשבתי, והגעתי למסקנה] מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע של אינפקציה: מממ.. לא בטוחה. מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע לא של אינפקציה: כנ"ל

../images/Emo13.gif

שם: שירן. גיל: 14.5 מקום מגורים: מכחישה כל קשר למקום! שיר אהוב של אינפקציה: ממ משתנה, אי אפשר לבחור. הכי הרבה השבוע של אינפקציה: סרט של סקס. הכי הרבה השבוע לא של אינפקציה: הזמן שלך- היהודים/ נאמנות ותשוקה- אלג'יר.

אני

שם:שחר גיל:19 מקום מגורים:רמת גן שיר אהוב של אינפקציה:פתח תקווה ושוקי לא יכול להחליט ביניהם מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע של אינפקציה:אני נורא התגעגעתי אליך מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע לא של אינפקציה:במרחק נגיעה מכאן

..

שם:עינב גיל:15 וחצי מקום מגורים:בארץ. שיר אהוב של אינפקציה:כולם. מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע של אינפקציה:פולנים או שלי..לאזוכרת. מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע לא של אינפקציה:זה לא אותו דבר/עברי לידר

Seret Shel Sex

New member
אני חדשה ../images/Emo9.gif

היה ממש טוב בניצנים!
שם: טל.. כנראה =O גיל: כמעט 15 מקום מגורים: חור
שיר אהוב של אינפקציה: סרט של סקס
מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע של אינפקציה: ככה מפנקים. מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע לא של אינפקציה: מוניקה סקס - מכה אפורה.. סתם בחרתי אקראית מהרשימה. אני שומעת כל הזמן...

Oh No Darling

New member
תודה ../images/Emo13.gif

עוד מעט אני אחזור לכינוי שלי
ככה זה שאני צריכה לקחת את הספר השווה שלי בחזרה.

Spirite

New member
אני...

ספיר 15 צפון- משגב, למי שמכיר שיר אהוב- זה עושה לי שמח אהמ, זה עושה לי שמח... לא של אינפקציה- פעמון מלחמה, היהודים

טוב נו... גם אני

שם: דינה לצורך העניין גיל:19 מקום מגורים: ראשל"צ שיר אהוב של אינפקציה: החידוש של זה היה ביתי השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע של אינפקציה: בקבוק עליי, זכוכיות וזה היה ביתי שיר לא של אינפקציה ששמעתי השבוע: אין אחד... זה הולך לפי דיסקים- DARK SIDE OF THE MOON, המכשפות והיהודים בעיקר...

Danihell1

New member
משעמם לי, יאללה..

שם: דניאל גיל: 18 מקום מגורים: חור בדרום שיר אהוב של אינפקציה: נקרופיל מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע של אינפקציה: קיפוד קרח, נראה לי.. מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע לא של אינפקציה: Funeral For A Friend - red is the new black

sssppp

New member
התשובות שלי

שם: שני גיל: 18 מקום מגורים: חולון שיר אהוב של אינפקציה: "שלי" שיר ששמעתי הכי הרבה השבוע של אינפקציה: "סרט של סקס" שיר ששמעתי הכי הרבה השבוע לא של אינפקציה: משהו של קולדפליי בטח..

למעלה