יאאאלה שאלון היכרות

RESTO

New member
אני חדש!

שם אביעד גיל 17 וחצי מקום מגורים גבעת זאב שיר אהוב של אינפקציה בקבוק עלי שיר השבוע אינפקציה : סרט של סקס הכי הרבה לא של אינפקציה: לא ציפיתי- סוליקו ואמסי קרולינה..

שמיקי

New member
טוב גמני

שם:טל גיל:16 וחצי מקום מגורים:ירושלים שיר אהוב של אינפקציה: איאפשר לבחור מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע של אינפקציה: סרט של סקס מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע לא של אינפקציה: shine on you crazy daimond- pink floyd

אני!../images/Emo9.gif (שלושה ירושלמים ברציפות!!!)

שם: רן גיל: 19.5 מקום מגורים: כפר אדומים(ליד מעלה אדומים שליד ירושלים) שיר אהוב של אינפקציה: זה קשה מאוד וכל הזמן משתנה אבל כרגע "סרט של סקס" מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע של אינפקציה: "פולנים" פשוט שיר ענק!!! וביצוע מדהים בהופעה! נראה לי זה השיר הבא שיהיה אהוב עלי שלהם! מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע לא של אינפקציה: וואי זה גם קשה אני לא זוכר...לצערי שמעתי בניצנים 4 פעמים את סוליקו(ואלה היו גם ה4 פעמים היחידות ששמעתי את השיר הזוועתי הזה תאמינו או לא) בקיצור שמעתי לא מעט את "77-ברי סחרוף" בהופעה חיה בצוללת גירסא מצוינת!

Blade Of Fire

New member
אוקיי

עידן כמעט 19 פתח תקווה עיר הארוות שיר אהוב של אינפקציה-זה משתנה... בזמן האחרון זה "זה עושה לי שמח" השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע של אינפקציה-עין הנמר השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע לא של אינקפציה-מממ.."פייד טו בלאק" של מטאליקה

dirty boots

New member
יא.

שם: ינאי
מקום מגורים: יהוד
שיר אהוב של אינפקציה: זכוכיות, ככה מפנקים, פירימידות. מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע של אינפקציה: אם הדרך
מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע לא של אינפקציה: נדמה לי ש... טוב נו, על מי אני עובד, זה היה שבוע אינפקציה

heaven is here

New member
אנייי

שם:שירה גיל:18 מקום מגורים:ראשל"צ שיר אהוב של אינפקציה: שוקי מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע של אינפקציה: סרט של סקס מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע לא של אינפקציה: עברי לידר-זה לא אותו דבר

גמאני ירושלמית..

לא ידעתי שיש כאן כלכך הרבה ירושלמים! יאי!! איזה כיף :) שם: טובי גיל: 16.4 מקום מגורים: נחשו..חח שיר אהוב של אינפקציה: כבר היה שאלון כזה, לא? יש הרבה שירים..כולים טובים... הכי הכי- זכוכיות, אם הדרך, זה עושה לי שמח מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע של אינפקציה: מממממ לא יודעת.. מה השיר ששמעת הכי הרבה השבוע לא של אינפקציה: הלבבבבבבבבב הלבבבבבב אני שר מהלבבבבבבבבב

חחחח עוד ירושלמית! מגניב!

דיברתם על מפגש? אני חושב שכרגע המקום הכי מתאים למפגש זה ירושלים! תראו כמה ירושלמים! סתם מסקרנות... מאיפה את מירושלים? ואיפה את לומדת? ויש לך שם מיוחד! טובי!

חחח

אני מפסגת זאב! ולומדת בבצפר דתי, אתה לא מכיר... ואני לא כלכך מסתדרת עם השם שלי אבל חפיף
מאיפה אתם בירושלים?

למעלה