שאלון מוזיקה
+
.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifשאלון מוזיקה ../images/Emo194.gif+../images/Emo197.gif.

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: 4. השיר הכי משמח: 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: 12. כלי הנגינה הכי שווה: 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: 18. מוזיקה או מוסיקה? 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: 21. תחנת הרדיו המועדפת: 22. הדיסק הראשון שקניתי: 23. הדיסק הבא שאקנה: 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: 26. והאזנתי לו כמות פעמים: 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: 31. ווליום: גבוה או נמוך? 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: 38. הכי כיף לרקוד: 39. הכי כיף מסביב למדורה: 40. לשיר או להקשיב? 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? 49. קאברים: כן או לא? 50. זמרים או זמרות או להקות? 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? 52. זהבה בן או דקלה? 54. השיר הכי סקסי: 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: 64. שיר יומולדת מנצח: 65. השיר עם המלים הכי דביליות: 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: 67. רוק: בריטי או אמריקאי? 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: 79. כשאני במקלחת אני שר: 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: 85. מוזיקה שנמאסת מהר: 86. קלטות: כן או לא ? 87. מוזיקה ששומעים באוטו: 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד:

zoe5

New member
אז תלמד קודם לספור ואז תוציא שאלון

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]:letting the cables sleep ן emagine 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב:השיר של ארכדי דוכין:לא לעזוב ידים,לא לעצום עיניים בימים קשים. 3. האהא אין אחד כזה! 4. השיר הכי משמח:זה עושה לי שמח לא להתפתח,והשיר uncle fucker של סאות'פארק 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה:קשה לי לוותר עליה למרות שהיא ילדה רעה-והאחים של השיר הזה 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש:יש לי דיסק שלם של סליפנוט,רק תבחרו איזה מהם 8. הזמר עם הקול הכי מלטף:הסולן שלhim 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף:אפרת גוש 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת:אמון,זה ששר fuck it 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת:אני^^חח 12. כלי הנגינה הכי שווה:תופים,גיטרה,שליש ופסנתר ג'אז,ובאס!!!!וגם צ'לו 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל:רוק,אבל בעקרון כמעט הכל 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל:שיר השכונה-של התרנגולים 15. מוזיקה שנותנת לי כוח:מוזיקה שהיא כמו מקצב קבוע,כמו שירי שבט אינדיאני סביב מדורה 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג:ג'אז,רוק,היפהופ 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג:ראה שאלה 16 18. מוזיקה או מוסיקה?מוסיקה לא כותבים עם ז' כותבים עם עט! 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: משהו בסגנון anigma 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה:אממ לגב השקטה ברור-לגבי הרועשת...תלוי איזה. 21. תחנת הרדיו המועדפת:91.8 22. הדיסק הראשון שקניתי:בריטני ספירס 23. הדיסק הבא שאקנה:כנראה משהו בסביבות ברי סחרוב ,אואזיס או tool 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי:המוזיקה 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק:led zepplin ויוני בלוך 26. והאזנתי לו כמות פעמים:חחחח 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר:
28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק:slipknot? 29. פדיחה שקשורה במוזיקה:הקדישו לי שיר בערבית? 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה:פחחחח 31. ווליום: גבוה או נמוך?יש את הכפתור הזה בדיסקמן שמגביל את ווליום עד לרמה שזה לא פוגע באוזניים. הווליום הזה. 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל?
33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים?אוזניות 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש:מוזיקה של כוורת וכאלה 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ:הודו,אירלנד ואפריקה 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע:כתום? 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך:שירים ק'צ'ים עצובים או מטאל רצחני.... 38. הכי כיף לרקוד:אינפקציה.... 39. הכי כיף מסביב למדורה: שירי ארץ ישראל ישנים 40. לשיר או להקשיב?להקשיב 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז:כל האייטיז זה מוזיקה על הפנים 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש:ורק איה בקטע של פפאיה 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה:לא ראיתי את החרא הזה 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס:גם את זה לא 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש:חנות דיסקים זולה! 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי):קניתי-לד זפלין,קיבלתי-אינפקציה 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן?לחן 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה?גם לדעת פרטים 49. קאברים: כן או לא?כן 50. זמרים או זמרות או להקות?הכל 51. אינסטרומנטלי או עם שירה?הא? 52. זהבה בן או דקלה?חחחח דקלה 54. השיר הכי סקסי:עולם מושלם.....נו שיר היפהופ חדש כזה 55.אין כזה 56.חחח אין כזה! 57.ככה גורמים לכם לחשוב שעשו שאלון ממש ארוך אבל בעצם מקצצים בכמה מספרים 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשיר! ולהשמיד את העולם! 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו?אינפקציה,רוק ישראלי,רוק 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)?לא 61.אין כזה, 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: אממ לא יודעת 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה:אואזיס,וודסטוק,וגם יש הופעה כמו וודסטוק בבלגיה או משהו 64. שיר יומולדת מנצח:זה עושה לי שמח 65. השיר עם המלים הכי דביליות:stearway to heaven שיר יפה אבל הוא לא מדבר על כלום 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים:? 67. רוק: בריטי או אמריקאי?למי אכפת?! 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי?אמריקאי 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו?אמריקאי 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג:
71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל:גרר 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון:אווו אוו שמח! 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד?שלום לכם? 74. 75. 76. 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )?עפרה 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת::S 79. כשאני במקלחת אני שר: מה שהדיסקמן מנגן 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט?שקט שקט 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים:מספיק פעם אחת 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא?לא ראיתי 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16:רעמים וברקים 85. מוזיקה שנמאסת מהר:סליפנוט 86. קלטות: כן או לא ?לא 87. מוזיקה ששומעים באוטו:הכל, 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל:ישראלי 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה::S 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים:כל שירי השאנטי והרוק הדכאוני 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה:ראה שאלה למעלה 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו?הפסקול של ריקווים לחלום 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה:איזה שיר מטאל עצבני 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא:כן 95. 96. 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל:? 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד:צרובים!

מה קורה

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: טמפון עם דם 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: 'מהרי נא' של בנאי 4. השיר הכי משמח: אני חולם על נעמי 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: soil - breakin me down 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: אין כזה 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: לא עולה לי לראש 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: הסולן של מיוז 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: מאיה דוניץ 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: סאבלימינל 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: שרית חדד 12. כלי הנגינה הכי שווה: גיטרה חשמלית 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רוק 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: שראל והצל 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: אני חולם על נעמי 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: רוק 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: מטאל 18. מוזיקה או מוסיקה? ז 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: הכל 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: רועשת 21. תחנת הרדיו המועדפת: בואו נראה אם מישהו קורא את זה . תוסיפו לזה תגובה 'אייטריפ'. 22. הדיסק הראשון שקניתי: השמחות (אלה של יודה יודה) 23. הדיסק הבא שאקנה: הבילויים 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: מטאליקה 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: בכיף 26. והאזנתי לו כמות פעמים: מעל 100 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: אין 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: השמחות 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: חשבתי שג'ו קליבר זה של אינפקציה 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: מתביישת? לסבג יש בעיות זהות? 31. ווליום: גבוה או נמוך? גבוה 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? פשוט 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? באוזניות 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: שלמה ארצה 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: אה? 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: שחור 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: הכל 38. הכי כיף לרקוד: אה 39. הכי כיף מסביב למדורה: משינה 40. לשיר או להקשיב? לשיר 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: כל האייטיז זה תקופה שצריכה להמחק מהזכרון הקולקטיבי 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: תנו צ'אנס 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: כלום 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: כלום 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: אין 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): קיבלתי את אי.פי של פישיבום 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? לחן 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? תלוי 49. קאברים: כן או לא? כן 50. זמרים או זמרות או להקות? להקות 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? שירה 52. זהבה בן או דקלה? קוראים לו דקלון, לא? 54. השיר הכי סקסי: metallica - master of puppets אתם מוזמנים לשאול למה 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשיר 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? אינפקציה 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? לא 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: באך 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: הבילויים לייב אנד לואד 64. שיר יומולדת מנצח: של NOFX 65. השיר עם המלים הכי דביליות: שיר 3 בדיסק הראשון של שב"ק ס' 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: לא עולה לי 67. רוק: בריטי או אמריקאי? אמריקאי 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? צועני 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? בריטי 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: ? 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: ? 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: פינג פונג (החברים של מלקט) 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? שיר הנושא 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? עפרה 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: מירי מסיקה - נובמבר, ועוף גוזל 79. כשאני במקלחת אני שר: אני לא 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? רם! 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: ?! 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? פיינל פנטזי 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? ? 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: אני כבר לא תינוק (יש לי את כל האלבום באייפוד) 85. מוזיקה שנמאסת מהר: טראנס 86. קלטות: כן או לא ? כן 87. מוזיקה ששומעים באוטו: סיסטם 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: רנדום 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: אמריקן פאי 2 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: מטאליקה 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: מטאל 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? בלאק סאבאת' 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: היום שלנו, בלי זין של חמור 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: לא 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: ? 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: ככה מפנקים, בכיף, ג'סטיס פור אול

חולוני

New member
../images/Emo45.gif

קניתי את האלבום שלהם לפני שנתיים בדיסק סנטר ב-10 ש"ח, אלבום מעולה, פופ ציני במיטבו. "כבר שנה שהיא מוכרת בבורגר ראנץ' בורגר ראנץ' בור בורגר ראנץ' ועדיין לא היה חתיך שביקש איזה ראנץ' בורגר ראנץ' בור בורגר ראנץ' היא יודעת שהיא נמוכה אך חולמת שהיא הכי חתיכה ובלילה בתוך המיטה היא בוכה"

להקת קאלט שכמוהם

לא צריכים להיות מלכי הסצנה. הם פשוט יזכרו בזכרון הקולקטיבי שלנו לנצח. והאלבום אכן מעולה! והשיר בורגר ראנץ` הוא להיט האלבום לטעמי.

Slim Jim

New member
תגובה!

כל האייטיז זה תקופה שצריכה להמחק מהזכרון הקולקטיבי "כל האייטיז" כולל גם את מטאליקה?

חלילה וחס

כשאומרים אייטיז מתכוונים לתרבות מיינסטרימית מסויימת שקרתה שם, כשמישהו אומר לך 'אני שומע אייטיז' הוא בטח ובטח לא מתכוון לומר 'אני שומע מגה דת''. הפופ המחליא הזה עם הכתפיות בחולצה, הכדור-דיסקו המנצנץ מעל הפרחות עם הגזרה הגבוהה, קליפים מהבהבים עם אפקטים של וידאו-חתונה, ואפילו תרבות גאנז אנד רוזס. הצעירים שגדלו בשנות השמונים (אלה שעכשיו בני 40+) גדלו בתקופה מזעזעת, שבה האופנה היא סמים קשים ואלכוהול לצלילים סינטתיים. אחוזים זעומים מתוכם, מה שנקרא- המיעוט של הפריקים, חוו חוויית אייטיז שונה לגמרי- וגם הם נחלקים לשניים - הטראש מטאל והפוסי מטאל (גאנז ושאר הכוסיות)- שבכלל היה פופ במסווה של גיטרות חשמליות, להקות שחברות תקליטים הקימו במטרה למכור מרצ'נדייס, והרבה כאלה. אם נפסיק לחפור ונסכם הכל במשפט קצר כי הלכתי לאיבוד בתוך התיאוריה של עצמי ואין לי מושג על מה אני מדברת, נוכל לומר - 'אם נשלוף משנות השמונים את אלבומי המופת של מטאליקה, את תחילת הדרך של הגראנג' ואת תאריך יום ההולדת שלי, ניתן ללא ספק להסיר את השנים הללו מההיסטוריה.'

אני רוצה לתקן

יצאו המון אלבומי מופת בשנות ה80 ואחלה להקות היו: דוראן דוראן, סוניק יות` ועוד מלא שאין לי טעם להוסיף. כמובן שדוראן דוראן זה פופ מטורף ומעולה וסוניק יות` זה בכלל אינדי רוק אלטרנטיב. אך שנות ה80 הולידו אינדי והאלטרנטיב החל לפרוח, גם בישראל (טאטו,הקליק, פורטיס וכו`). בקיצור מבחינה מוזיקלית שנות ה80 נתנו גוון חזק לכל תרבות המוזיקה בקצוותיה השונות. אך זה נכון, כשאני מסתכלת בגדול על שנות ה80 זה כמו שנים של חושך, הרואין שיק,גלאם שיק והרבה חרא ושנות ה90 זה האור. טוב נו בתור בחורה עם פאטיש אייטיז אני מקבלת את זה.

חולוני

New member
לא נכון

האייטיז הוא עשור מצוין. לא מבחינת מראה, מבחינת המוזיקה. אם אני אביא לך עכשיו רשימה של כמות אלבומי המופת שיצאו בעשור הזה (ויש בטח עוד מלא שלא יצא לי לשמוע), את תתחרטי שאמרת שזה היה עשור מיותר. ואגב, לטעמי האלבומים של מטאליקה ותחילת הדרך של הגראנג' היו דווקא מהדברים הפחות טובים שהיו בעשור הזה.

אני איתך!

נולדו להקות הכי טובות שיש בשנות ה80 ומטאליקה זה אכן מזערי לטעמי, להקה די מסריחה ונדושה וגם ממש מסכנה. התנצלותי הכנה אם זה פוגע במישהו. כאילו! פאק איט! סוניק יות` נולדו באייטיז

אבל. . .

פופלקס זו להקה שקמה ונפלה בשנות ה80, לא שרדה הרבה והוציאה אלבום אחד שכיום ממש לא מדובר או מוכר. אני בעיקר התכוונתי להדגיש להקות שקמו אז ועדיין קיימות. וסלחי לי אבל פופלקס,עם כל ההערכה, לא מתקרבים לזרת של סוניק וגם אין שום קירבה מוזיקלית בין השניים לכן זה די ברור.

מכיוון שאין לי מושג ירוק מי אלה

סוניק משהו, אני מרשה לעצמי לומר אפילו מייקל ג'קסון. אגב אייטיז, דפש מוד מסריחים! (אני צופה תגובות נזעמות)

חולוני

New member
דפש מוד גדולים

מה את מכירה שלהם? אני מתכנן לקנות בקרוב כרטיס להופעה שלהם.

למעלה