שאלון מוזיקה
+
.

חולוני

New member
אחלה אלבום

תשמעי גם את: Black Celebration Music For The Masses Violator (האלבום הכי מצליח שלהם) Ultra וגם החדש Playing The Angel מעולה לטעמי.

חולוני

New member
סוניק יות', הפיקסיז, הסמית'ס

פט שופ בויז, יומן ליג, דד קנדיז, בלאק פלאג, באד בריינס, ניו אורדר, הקיור, האסקר דו, הג'אם, אלביס קוסטלו, טירז פור פירס, יורית'מיקס, הקארס, טוק טוק, פרנקי גואוז טו הוליווד, א-הא, דוראן דוראן, דפש מוד, שפנדאו בלט, OMD, פייב יאנג קניבלס, ABC, טוקינג הדס, ארט אוף נויז, דיבו, תומאס דולבי, הפול, דינוזאור ג'וניור, ג'יזס אנד מארי צ'יין, באטהול סרפרז, הפליימינג ליפס המוקדמים, NWA, פאבליק אנמי, הביסטי בויז, דה לה סול, אה טרייב קולד קווסט, ג'אנגל בראדרס, אפריקה באמבאטה, אריק בי. & ראקים, KRS One, פרינס, מדונה, וויטני יוסטון, שאקה קאן, קים וויילד, סינדי לאופר, הבאנגלס, וואם!, ניק קארשו, רוקסט, יאזו, ברונסקי ביט, אקו והבאנימן, גארי ניומן, ליבינג קולור וזאת רק רשימה חלקית.

ומוריסיי גם.אתה גדול

מר חולוני. הזכרת די הרבה להקות מצוינות. אי אפשר לדבר על הסמית`ס בלי להזכיר את מוריסיי הסולן. יש גם את ג`וי דוויז`יון, מריליון, סטילי דן ועוד המון! אתה בחור כלבבי חולוני, מבין עניין.

חולוני

New member
כן, בקרוב מאוד יוצא האלבום החדש

של מוריסי. מאוד אהבתי את האלבום הקודם שלו (אלבום השנה שלי לשנת 2004), מקווה שהחדש לא יאכזב. ואיך שכחתי את Visage שאחראים לאחת הקלאסיקות הגדולות של האייטיז - Fade To Grey. בדיוק היום לקחתי את האלבום שלהם מהספריה המוזיקלית שיש לי ליד הבית (המדיטק).

אוי האחרון של מוריסיי ענק

יש לי אותו ואני מכורה. יש לי חברים שגרים בחולון. חבר`ה שאני מנגנת איתם. אחד מהם בגילך

חולוני

New member
לא הבנתי מה ניסית להגיד

יש לך משהו נגד הביסטי בויז או נגד האמנים האחרים ברשימה?

דוגרי. יש שם להקות מדהימות

אם לא אכפת לך כניראה שאת לא מכירה. טוב נו... לא מכירה את סוניק יות` אז אין מצב שאת מכירה את הרוב שם ברשימה. אני ממליצה להתחיל ממוריסיי ופיקסיז ומשם להתקדם לטירס פור פירס ולבסוף להגיע לסוניק יות`. ואם תאהבי את סוניק אז אני ממליצה גם לשמוע את הברידרס, פייבמנט, בלונד רד הד ודאוס. ביסטי בויז אכן סבביים, בעיקר איל קומיוניקיישן. אגב הייתי היום בהפגנה מול שגרירות סין נגד תעשיית הפרוות המצמררת, המזעזעת והמיותרת שמתנהלת בסין. אני ממש מבקשת מכל מי שמאמין בזכות בעלי החיים לחיות , בבקשה ממכם, אל תקנו בקסטרו(למשל), כי מוות זה לא אופנה וללבוש גוויה זה לא מגניב בעליל! תתחילו להתעניין ולהיות אכפתיים כי להיות אדיש זה הדבר הכי גרוע שבנאדם יכול לעשות עם החיים שלו.

אני ממליצה להוריד הילוך

בתחרות 'מי רוצה להיות אייטיזיונר', כי אתם לא מקבלים מיליון דולר על כל להקת שוליים שהיתה באופנה לפני 20 שנה באיזה כפר בריטי, ועל הזין שלי שדוראן דוראן היו מקום ראשון במצעד הפזמונים, נראה כאילו אתם מנסים להוכיח מי מכיר יותר, ומי שמכיר יותר שווה יותר, ומי שלא אוהב אז בטח לא מכיר, אז יש לי חדשות בשבילכם - כן, שמעתי את החרא הנ"ל (חרא זה רק צורת ביטוי), לפחות את רובו, טוב נו, חלקו, ואני מתחלחלת מהסגנון המעצבן והמרגיז הזה, אני מעדיפה לשמוע אבי ביטר. אני לא יודעת מה יותר סתום ומתלהב, הרוק של שנות ה80 או הפופ של שנות ה80, אבל גם לא אכפת לי. לקנות בקסטרו זה רצח? עגבניה זה רצח! חומוס זה אונס! נרגילה זו סיגריה! אני לא קונה בקסטרו כי זה יקר. ופרווה? נראה מי ילבש את החתול האחרון שהוא דרס- אבל כל עוד הם לא רואים את הדם על זה, אז למי אכפת?< טוב, לי, קצת, אולי. לא אלך להפגנות אבל לא אקנה בכוונה פרווה. המאמר של דנה ספקטור (האלילה. הייתי מעלה כקורבן אליה שועלים, חתולים ורוקסט) על הבחורות שיוצאות נגד התעללות בבעלי חיים היה אדיר. ציטוט קטן מהזכרון ולא מדויק: " .. חברתי הסינטטית נזדעקה כשראתה את מעיל הפרווה החדש, היקר והיפה שלי. גברת תנו-לחיות-לחיות-כל-עוד-הן-לא-מתקרבות-אליי מיררה בבכי על שמונת הארמדילים שנכחדו כדי שיהיה לי מה ללבוש הערב- אבל את העכברון המסכן היא לא היססה להשמיד בפינת המטבח שלה. כשהפרפר בטבע הוא כזה יפה וקיטשי וחמוד, אבל כשהוא על מסך המחשב שלך בלילה, מציק ומטריד- את יכולה למחוץ אותו עם הנעל, לא, אליען? בשר זה רצח ואת לא אוכלת במקדולנדס, אבל לדגים אין רגשות? ולפרגית המסכנה שבקעה לא מזמן וזה עתה מתענגת על מיצי הקיבה שלך? אבל על זה כולם מדברים. כולם גם אומרים שפרווה זה רע ועדיף מפלסטיק. נראה אתכם מוותרים על מעילי העור! על השעונים, מגפיים, התופים של להקות הרוק שלכם! הפאקינ תיקי עור המגניבים שלכם! לאליען יש אחלה פילים, פרות ונראה לי שגם גמל אחד או שניים באוסף צעצועי העור האופנתיים שלה. עור סינטטי? מי קונה את הפלסטיק-זבל הזה? "יעשו ממני בדיחה אם אכנס לבר עם תיק דמוי-עור!" אז זה בסדר, קהילת השפנים שכלה 3 מבניה השבוע, אבל חפיף, תיק עור זה אחלה. אבל ארמדיל מסכן? כפרה עליו! היו לו חברים! ורגשות! שילך להזדיין. " טוב, קצת הרבה נסחפתי עם הציטוט הארוך במיוחד הזה. אבל לא נורא. נו כן, היינו רוצים שלא יהיו מעילי פרווה בעולם ושיחיו בינינו יותר ויותר שועלים, אבל תהיי מוכנה לוותר על שאר מוצרי הנוחות שבעלי החיים מספקים לנו? שמפו ריחני, כלי נגינה (!), אביזרי אופנה שוליים ותרופות שמצילות חיי אדם? מי יותר חשוב? האדם או הקוף? מישהו כאן בפורום יכול לומר שהוא מאמין בשיוויון זכויות בין בני אדם לבעלי חיים? אותו אחד מאמין בכלל בשיוויון בין בני האדם? אוהב ארנבים אבל שונא ערבים, אולי? מאכיל יונים ברחוב אבל לא נותן 10 אגורות להומלס בפינה? אולי מוצא בית חם לחתולים וכלבים עזובים, אבל מאחל מוות בייסורים למורה להיסטוריה הסוטה? יאללה, עוד לכתוב ולחפור! עוד! שימו לב- עוד קטעון קצרצר (בטח יקח 1000 מילים) מבית דנה ספקטור. "חברתי ר' טוענת שהכלבה שלה מאוד חכמה. היא יודעת לשבת, לקום, לעשות הכל, היא מבחינה מתי ר' עצובה או שמחה ומלקקת אותה בהתאם, בכלל, לפעמים נראה שהיא רוצה לפתור איזה סודוקו קטן. אבל כשפיטבול כיסח לילדה בת 3 את הפרצוף, ועכשיו הילדה בטיפול נמרץ והכלב בדרך להשמדה (אכזרית ביותר- בהרדמה ללא כאבים), כואב לה על הפיטבול. "מסכן! מה הוא אשם? הוא בסך הכל בעל חיים חסר ישע ודעת, הוא לא מבין מה הוא עושה, הוא בטח סתם רצה לשחק.. סתם מאשימים ככה את הכלבים, זה בכלל ההורים של הילדה אשמים! ובגלל זה עכשיו הוא צריך למות? לא חבל? אין להם לב!" הא! להם אין לב? להם? כשזה נוח, הכלבים נורא חכמים ואנושיים, וכשזה לא, אז הם דבילים וחסרי ישע? " - = 0 - טוב מה זאת ההתנצחות הזאת של דנה הזאת ושלי פה בכלל, מה אני קשורה פתאום ולמי יהיה כוח לקרוא את ההודעה הזאת? למה אני לא ישנה עכשיו? למה אכפת לי מכל החרא הזה בכלל? כל עוד זה כל כך רחוק מהחיים הפרטיים שלי, שיתפוצץ העולם. גישת חיים שאני לפחות מנסה לאמץ, אבל לא מצליחה. אם באמת לא היה אכפת לי בכלל, הייתי פותחת על זה פה דיון ביני לבין עצמי? האם השרשור הזה נהפך ל'תכתבו פה פסקאות על החיים האישיים שלכם ועל המוטו שלכם שאתם לא סגורים עליו?' בעצם בתחילת השרשור כבר הוכחתי לעצמי שאף אחד לא קורא עד הסוף חוץ מהמילים המודגשות. אין לי כוח לשים פה מילים מודגשות. בעצם יש לי רעיון משעשע.. אמשוך עוד פסקה-שתיים ואדגיש משהו על שנות השמונים שתחשבו שזה הכל על זה. מצד שני.. זה לא סקר פה כמו בתחילת השרשור, זה סוג של ויכוח אישי על שנות ה(טולולולו! רעשנים! הא!)'. אז אולי כן יעניין אתכם לקרוא. מי יודע. מה אכפת לי בעצם. (אומרים לי שאני חצי בנאדם, והיא חצי משוגעת, אבל זה כל הסעמק) היום ניגנתי עד שירד לי דם מהאצבעות. תמיד רציתי שזה יקרה. (למדתי את כל (פי 400 יותר איטי אבל בכל זאת) מאסטר אוף פאפטס (השיר! לא האלבום!) ומצאתי את 'אלוהים שלי' (רציתי שתדע, חלום שחלמתי הלילה במיטה) שזה בכלל כשרציתי למצוא את party boots של NOFX וגיליתי שזה בדיוק אותה מנגינה. ) אני פשוט לא יודעת להחזיק מפרט כמו שצריך, כלומר- אני יודעת אבל לא מפנימה את זה לעולם, לכן האצבע האמצעית שלי ביד ימין נתמכת (שיט נכנס פרפר לחדר! בן זונה!) ע"י שאר המיתרים (כי אני נשארת תקועה במיתר השישי.) - כלומר, כשמנגנים (או מנסים לפחות) מהר והרבה, המאחורה של אותה אצבע הנ"ל משתפשף באכזריות על המיתרים, ממש כמו מגרדת של גבינה צהובה (או גזר), עד שכל השכבה של העור מתקלפת, ועוד קצת בשר, והופס! דם. למדתי מטעויות ולא שמתי את זה בפה. האינסטינקט הערפדי שלי מת. שיט. בכל מקרה, אתם צודקים בכל מה שאתם אומרים לילה טוב. :) כל אחד וטעמו האישי. עד כמה שמבחוץ נראה שאני מקובעת אנאלית בפלאג עצבני על אינפקציה ושאר דברים עם הרבה דיסטורשן , איט איז נוט נכון. הפלייליסט המועדף עליי הוא shuffle, ככה שבכל יום אני טועמת קצת מכל ז'אנר (כל פעם שיש שיר של דפש מוד אני מעבירה הלאה, וכשיש אטליז אני מעבירה אחורה כדי לשמוע שוב אבל לא משנה.) טוב די. לילה טוב (כתבתי את ההודעה הזו ברצף, במשך חצי שעה.) (וזה לא שאין לי מה לעשות מחר ב6 וחצי בבוקר - בעצם, היום) די! לילה טוב! תחסכו מעצמכם ואל תקראו את ההודעה הזו, אין לה פואנטה וזה פאקינ משעמם!

טוב

אני לא אוכלת בשר או דגים, לא לובשת עור או פרווה, לא מוחצת שום חיה,אפילו לא ג`וקים ויתושים. סתם שיהיה ברור. ולא כל המוזיקה בשנות ה80 היתה מתלהבת.

ובני אדם?

האם אל כל בני האדם את מתייחסת בשיוויון זכויות? האם את שמאלנית סוציאליסטית ולא גזענית? האם את 100 אחוז יפת נפש? (כי אם כן, אני מורידה את הכובע וזה לא בציניות, כבר שנים אני מחפשת את האדם השואף לשלמות)

אכן

אני קרובה ליפות נפש. מהבחינה הזו לפחות. מתייחסת בשוויון זכויות, כשיש לי אני נותנת בד"כ להומלסים ונגנים. ברור שאני גם לא מושלמת. אך שואפת לכך.

למעלה