שאלון מוזיקה
+
.

sorek1

New member
איזה עוד בחינות יש?

כן נו זאת אני אין לי כוח להחליף שם משתמש. לדעתי הדברים האלה נמדדים בהתייחסות לגורמים זרים בעולם, שזה אומר בני אדם, בעלי חיים, צמחים ואף דוממים (אנטי-ונדליזם) רק שיש עוד משהו, שזה 'מה עושים בשביל זה'. דברים כמו ההפגנה שהלכת אליה, ודוגמה אישית (שאת בעצמך לא לובשת עור) אני לא ממש מבינה בדברים האלה, אני רק זוכרת שקראתי את הדבר הזה על העורות של חיות במערכות-תופים. אולי את יודעת, ממה עושים את שאר האביזרים לגיטרות ולבסים למשל? מיתרים, קייסים וכל החרא הזה? נראה לי מן הסתם ממתכות ופלסטיקים, אבל מי יודע.:)

גיטרות ובסים

לא בונים מעור, וגם לא רוב האקססוריז, יש רצועות מעור ותיקים/מזוודות אבל אני לא רוכשת עור. אין לי שום עור באביזריי. קר לי ברגליים.

sorek1

New member
אם היו לך מגפי עור לא היה לך קר!

סתם.:) פוליטקלי א-קורקט.:) לי, לעומתך, יש אחלה מפזר-חום ששורף לי את פלג גופי התחתון ברגעים אלו ממש. שאר הגוף ניזון מקורנפלקס-במבה ועוגי-שוקו.

sorek1

New member
אגב! מלקט!

מה עם ההופעה? היא באמת התבטלה? תשאלי את ניר..:) (תשאלי למה!)

חולוני

New member
אחת החפירות ../images/Emo2.gif

בכל מקרה, דיסטו, אני ממליץ לך לשמוע את הלהקות שהבאתי ברשימה. רע זה לא יעשה לך, אני מבטיח.

Slim Jim

New member
אבא חזר מאילת והביא לי צדף אחד

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: sea song - robert wyatt 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: אבות ובנים - אביתר 4. השיר הכי משמח: מין לב פה אף עיניים אוזניים ראש גוף - פרווה חמה 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: פראנויד אנדרואיד - רדיוהד 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: התגעגעתי - אינפקציה 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: כל שיר של גוון סטפאני 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: ג'ף באקלי 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: אפרת בן-צור, לא יודע! 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: מייקל ג'קסון 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: 12. כלי הנגינה הכי שווה: מלודיקה 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: פולק-פסיכדלי 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: בוב דילן 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: עין הנמר 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: פולק 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: קלאסי 18. מוזיקה או מוסיקה? מוסיקה זה עם ס'... 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: פראנק זאפה 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: שקטה 21. תחנת הרדיו המועדפת: 88 וגל"צ 22. הדיסק הראשון שקניתי: דארק סייד אוב דה מון 23. הדיסק הבא שאקנה: אנגלאגארד - אפילוג 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: מוסיקה 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: פוקסטרוט של ג'נסיס 26. והאזנתי לו כמות פעמים: כל היום בLOOP למשך חצי שנה 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: הפסקול של לול 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: אינפקציה 31. ווליום: גבוה או נמוך? גבוה 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? אם הסאונד טוב זה לא משנה... 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? אוזניות כמובן 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: היו לילות 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: מתי כספי,דרום אפריקה,ברזיל,רוסיה ויפן 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: אביתר בנאי 38. הכי כיף לרקוד: טרנס 39. הכי כיף מסביב למדורה: פסייח' 40. לשיר או להקשיב? להקשיב 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: כל שיר של ג'ורג' מייקל 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: אה אה קוק על המראה 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: דו רה מי פה.... 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: צ'ים צ'ים צ'ורי 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: קצת אחרת... 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): סימפוזיון 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? לחן 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? גם לדעת פרטים 49. קאברים: כן או לא? כן, בטוב טעם 50. זמרים או זמרות או להקות? להקות עם זמרת 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? אינסטרומנטלי 52. זהבה בן או דקלה? דקלה... יותר שכונה, לא? 54. השיר הכי סקסי: פרנואיד אנדרואיד 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשיר בקול 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? כן 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? כן 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: מתלבט בין באך לרחמנינוף. נוטה יותר לבאך... 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: בהופעה כלשהי של קארול אוב הארבסט, כשבסוף ההופעה אני מת ממנת יתר 64. שיר יומולדת מנצח: הופ הופ טרללה גדלתי בשנה 65. השיר עם המלים הכי דביליות: רק מחשבה ללא אכזבה 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: חב חביבי תן לי נשיקה 67. רוק: בריטי או אמריקאי? תלוי מאוד. פרוג בריטי והשאר אמריקאי 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? אמריקאי 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? בריטי... אלטון ג'ון! 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג:מתלבט בין מה עושות האיילות לימים לבנים 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: הלחן של אביתר בנאי לשיר במו ידי 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון:הלהקה ששרה הפי בירת'דיי 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? לא יודע 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? BAD CHICKEN! 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: לחלוב יום יום 79. כשאני במקלחת אני שר: לחלוב יום יום 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? עין הנמר 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: חחח מגפיים! (4) 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? אם מתכוונים לסרט עם מיקי מאוס הישן, אז כן. 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? שהמטאטא משתגעים. איזה מילה יפה זה מטאטא! 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: לילה טוב 85. מוזיקה שנמאסת מהר: פופ 86. קלטות: כן או לא ? לא 87. מוזיקה ששומעים באוטו: טראנסים 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: ארצישראלי 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: התפוז המכני 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: מהאלבום רוק בוטום של רוברט ווייאט 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? פייד טו בלאק/כמו ים 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: אלטעזאכן 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: כן 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: חג מועד ונופל כמובן 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: לא מתכוון לענות

Gefi Giraf

New member
:)

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]:חושך-סינרגיה 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: דניאל סלומון-כשתחזרי 4. השיר הכי משמח: זה עושה לי שמח-אינפקציה 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: לחבק אותך-סינרגיה 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה:כל שיר של רוני 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש:ע"ע תשובה קודמת 8. הזמר עם הקול הכי מלטף:דניאל סלומון 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף:אפרת גוש 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: תום פטרובר 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת:רוני. רקדנית אקזוטית נגיד 12. כלי הנגינה הכי שווה:קרן יער :p 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל:רוק 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל:רוק 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: כל מוזיקה שאני אוהב 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: נראה לי שרוק 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: לא יודע. תלוי במילים 18. מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: גידי גוב 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: רועשת 21. תחנת הרדיו המועדפת: אין 22. הדיסק הראשון שקניתי:רד הוט-קליפורניקיישן 23. הדיסק הבא שאקנה: יש שניים שאני מתכנן עליהם. גידי גוב-אין עוד יום. ומוקי-שמע ישראל 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: מוזיקה :) 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: ברצף? בכיף-אינפקציה 26. והאזנתי לו כמות פעמים:שמונה שעות ברצף. הייתי בעבודה וזה היה הדיסק היחיד שהיה עלי 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר:לא יודע 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק:טיפקס 29. פדיחה שקשורה במוזיקה:יש כל מיני 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה:אין 31. ווליום: גבוה או נמוך?גבוה 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל?מה זה? 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים?תלוי בסיטואציה 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: לא יודע 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: ארצות הברית 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: הא? 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: מטרופולין 38. הכי כיף לרקוד: שוטי הנבואה 39. הכי כיף מסביב למדורה: שירי ארצישראל :) 40. לשיר או להקשיב? להקשיב 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז:יש מלא 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש:שירי ילדים למיניהם 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה:לא יודע 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס:אין 45. חנות שאם אני נכנס אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: דיסק קלאב 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי):קספר בהופעה 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן?המילים. אבל שהלחן לא יהיה משו מזרחי 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה?גם לדעת פרטים 49. קאברים: כן או לא?תלוי מי ומה 50. זמרים או זמרות או להקות?להקות 51. אינסטרומנטלי או עם שירה?עם שירה 52. זהבה בן או דקלה? אף אחת 54. השיר הכי סקסי: כל השירים שיש במועדונים כשאתה שיכור מת, וכל בחורה פתאום נראית טוב 58. זייפנים: לשיר או לשתוק?לשתוק 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו?לא, אני עונה על זה במחברת שלי 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)?לא 62. המלחין הקלאסי הכי שווה:לא יודע 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה:שעדיין לא הייתי? משינה בקיסריה 64. שיר יומולדת מנצח:אין 65. השיר עם המלים הכי דביליות:פינגפונג-שמח 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים:אין לי-אינפקציה 67. רוק: בריטי או אמריקאי?אמריקאי 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי?אמריקאי 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו?אף אחד 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: יונתן הקטן. זה שלה? 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: לא יודע 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון:פינג פונג 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד?אין 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )?לא יודע 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: יש מלא 79. כשאני במקלחת אני שר: אני לא 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? בקול שקט 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: אני קונה דיסק רק פעם אחת. פשוט שומר עליו 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? לא 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה?- 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16:כולם 85. מוזיקה שנמאסת מהר:כל המיינסטרים שרץ בגלגל"צ 86. קלטות: כן או לא ?לא 87. מוזיקה ששומעים באוטו:סינרגיה, אינפקציה, קספר, תיסלם, רד הוט, כל דבר שלא ירדים אותי 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל:אני לא מנקה את הבית 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה:קיל ביל 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים:אין סרט. מישהו מתנדב לביים? 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה:... 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? לא יודע 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: כל דבר שהוא לא מזרחי 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא:כן 95. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל:רישומי פחם. זה שלו נכון? 96. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד:דניאל סלומון, צועקים על אהבה ושוטי הנבואה

ארוך../images/Emo12.gif

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: Queen - Bohemian Rhapsody 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: זה תמיד מתחלף, נראה לי Sonata Arctica - Shamandalie, או Nightwish - Sleeping Sun 4. השיר הכי משמח: הרבה, כמעט כל השירים של מופע הארנבות של ד"ר קספר ואינפקציה, וגם כמה לועזיים. 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: אחלום לנצח של מופע הארנבות, בהופעה האחרונה אחרונה בנמלה. 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: שיר במזרחית, נקודה. 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: טראנסים שכאלו 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: פרדי מרקורי 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: סימון סימונס 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: ממ, שלומי סרנגה או משהו כזה. 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: דנה אינטרנשיונל, חרא של קול. 12. כלי הנגינה הכי שווה: גיטרה ופסנתר, שניהם. 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: קווין, זה סגנון בפני עצמו
14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: רצף שירים עצובים, אין שיר אחד. 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: ממריצה? שירים של Children of Bodom, הם מממריצים. 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: אני מנגן מטאל ורוק. 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: אני מלחין מטאל, כי זו רוב ההשראה שלי. 18. מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה!!! 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: האבי מטאל
, סתם, כל מוזיקה. 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: לא אכפת לי כל עוד היא טובה. 21. תחנת הרדיו המועדפת: לא שומע רדיו. 22. הדיסק הראשון שקניתי: וואו, אני לא זוכר, נראה לי, וואו, לא זוכר, גרין דאי או גורילאז או רד הוט. 23. הדיסק הבא שאקנה: כשיהיה לי כסף לדיסק - נדבר. 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: קווין, דורז, אפיקה, והפאוור הרגיל שלי. 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: כל דיסק של קווין. 26. והאזנתי לו כמות פעמים: אלפים 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: אין כזה. 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: אני לא טועה, חוץ מזה, לאותה תקופה זה היה מצויין אז זו לא טעות. 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: אני לא זוכר. 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: הדג-נחש לא נראה לי מחבבים מטאליסטים
31. ווליום: גבוה או נמוך? גבוה במידה. 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? פשוט. 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: קספר שלי
35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ:פינלנד!!! 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע:כחול לבן - דגל פינלנד
37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך:שירים קיטשיים. 38. הכי כיף לרקוד: להשתגע בDream Evil - No Way 39. הכי כיף מסביב למדורה: כל שיר של Tuatha De Danann, תשמעו, הם פשוט להקה מסביב למדורה. 40. לשיר או להקשיב? גם וגם. 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: Like a Virgin, מטומטם כ"כ... 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: שירי פופ טיפשיים שנשמעים ע"י חבורת פקצות ששרות הכי חזק שיש. 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: תזכירו לי את הרשימה
44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: תזכירו לי
45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: הפאקינג פטמה שלישית (האוזן השלישית. 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): Staind - Break The Circle, החבר של אחותי הביא לי כי הוא זכה בו פעם והוא לא אוהב אותם ואני כן. 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? גם וגם, לשניהן חשיבות עצומה. 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? גם לדעת. 49. קאברים: כן או לא? כן, אבל שיהיו שווים. 50. זמרים או זמרות או להקות? להקות. 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? עם שירה. 52. זהבה בן או דקלה? דקלה. 54. השיר הכי סקסי: I'm too sexy
XDDD 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשתוק!!!! 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? פאוור מטאל. 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? לא. 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: מוצארט כוסון עולם, רב-שגל. 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: של בליינד גארדיאן, כי קווין הפסיקו להופיע חודשיים אחרי שנולדתי. 64. שיר יומולדת מנצח: של ברי, כמובן. 65. השיר עם המלים הכי דביליות: 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: Edguy - Forever. 67. רוק: בריטי או אמריקאי? בריטי! 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? אמריקאי. 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? יורו, אפילו שככה או ככה לא אשמע. 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג:
, ככה מפנקים. 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל:
, מה לאכול. 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: ליאור נרקיס. 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? הכל. 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? עפרה. 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: לדעתי Mother Love של קווין. 79. כשאני במקלחת אני שר: אני לא שר. 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? בשקט :),אבל לפעמים שומעים|נסקל|. 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: אני לא קונה יותר מפעם אחת. 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? לא ראיתי. 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? לא ראיתי. 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: הכל. 85. מוזיקה שנמאסת מהר: פופ, מזרחי בעיקר. 86. קלטות: כן או לא ? כן. 87. מוזיקה ששומעים באוטו: משינה או קספר, אבל גם כל מיני שירי גלאם-גראנג' מטאל, אפשר אינפקציה אבל קרתה לנו תקרית מצערת ע"ע ג'פי ג'ירף. 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: אני לא מנקה או מקשיבה. 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: HAIR!!! 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: כל מה שבפלייליסט (וואו, סרט ארוך). 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: כמו למעלה. 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? אפיקה. 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: לא חשבתי על זה מעולם... 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: כן 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: לא זוכר שמות. 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: עד שאתקע על אי בודד ימצאו MP3 שקורא דיסקים של DVD, אז אגבה את כל המוזיקה שלי, אקח אלפי בטריות, וזהו.

ווילה!

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: Fear Factory - Bite The Hand That Bleeds 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: Boulevard of Broken Dreams 4. השיר הכי משמח: זה עושה לי שמח 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: Unforgiven 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: רוב השירים המזרחיים 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: My World 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: יהלי סובול 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: Tarja Turunen (Nightwish) 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: סעדו (...) 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: בריטני ספירס 12. כלי הנגינה הכי שווה: כינור חשמלי 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רוק כבד 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: Poets of the Fall 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: שירים שמחים מכל הסוגים (Always Look on the Bright Side of Life, Wonderful World, Don't Worry, Be Happy) 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: מטאל 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: שקטה 18. מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: רוק רך 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: גם וגם 21. תחנת הרדיו המועדפת: 99 FM 22. הדיסק הראשון שקניתי: Metallica - Metallica (Black Album) 23. הדיסק הבא שאקנה: ...של שייגעצ 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: הרוגע 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: ככה מפנקים 26. והאזנתי לו כמות פעמים: לפחות 25 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: כל דיסק של Blind Guardian 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: לא היתה כזאת, בינתיים ;) 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: אילתרתי שיר על פסנתר וחשבתי שזה יצא אחלה, ואז מישהו יותר מקצועי שיפר את זה, שידרג את זה וכמובן שכולם אהבו את הגרסא שלו יותר. כשניסיתי להסביר למה שלי יותר טוב, קיבלתי מבטים. 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: פסקולים מסרטים ומשחקים 31. ווליום: גבוה או נמוך? בינוני נוטה לגבוה 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? פשוט 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: היהודים 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: כל רחבי אירופה 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: ירוק 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: Fade to Black 38. הכי כיף לרקוד: אצטון 39. הכי כיף מסביב למדורה: באנו חושך לגרש 40. לשיר או להקשיב? להקשיב 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: אין לי מושג. 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: ילדה רעה 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: No bloody way 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: No hellish bloody way 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: טאוור רקורדס 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): מוצרט. 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? גם וגם 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? גם לדעת פרטים 49. קאברים: כן או לא? כן - אבל טובים בלבד! 50. זמרים או זמרות או להקות? להקות 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? עם שירה 52. זהבה בן או דקלה? NEXT. 54. השיר הכי סקסי: NEXT... 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? Shut up. 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? הנוכחי. 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? לא הרבה 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: רחמנינוב 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: ישראלית - אינפקציה. לא ישראלית - Drowning Pool. 64. שיר יומולדת מנצח: Du Hast? :) 65. השיר עם המלים הכי דביליות: Kamelot - Fall From Grace 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: שתיל 67. רוק: בריטי או אמריקאי? אמריקאי 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? אמריקאי 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? יורו 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: NEXT 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: NEXT 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: Ping 322 או משהו כזה... לא זוכר בדיוק. 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? שיר הפתיחה! 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? NEXT 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: כל שיר קלאסי, בעיקר שוברט. 79. כשאני במקלחת אני שר: Wonderful World 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? בשקט 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: NEXT 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? NEXT 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? NEXT 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: לא זוכר. 85. מוזיקה שנמאסת מהר: Power Metal 86. קלטות: כן או לא ? למה לא. 87. מוזיקה ששומעים באוטו: רוק כבד 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: ...אני לא מנקה את הבית. 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: xXx 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: Boulevard of Broken Dreams, Nothing Else Matters, Three Doors Down - Kryptonite, שייגעצ - ניו יורק רפיח, Metallica - Master of Puppets וMetallica - Am I Evil 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: בקטעים מתאימים? 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? Klaus Badelt - Underwater March - משודדי הקריביים, הקטע של המתים כשהם צועדים מתחת למים 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: ACDC - TNT 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: כן 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: NEXT 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: בכיף, אבא עורך דין, והצ'אקראם של זינה. (זה גם סוג של דיסק.. לזריקה)

למעלה