אין לי כבר כותרות...
I innocence New member 13/10/11 #134 עוד שמלה שלי! טוב, שוב זה לא בדיוק.. פה לולבשת אותה רו-רן, וממנה גם קניתי את השמלה שלי, רק שזו שהיא מכרה לי היא עם שחור במקום איפה שזה יש אדום. היא לגמרי השמלה הכי חרושה שלי...
עוד שמלה שלי! טוב, שוב זה לא בדיוק.. פה לולבשת אותה רו-רן, וממנה גם קניתי את השמלה שלי, רק שזו שהיא מכרה לי היא עם שחור במקום איפה שזה יש אדום. היא לגמרי השמלה הכי חרושה שלי...
I innocence New member 13/10/11 #149 הדפס חדש יחסית של IW והוא כל כך יפה, בכל הצבעים. ואני כל כך רוצה אותו, בכל הצבעים. רק שהם גם העלו את המחירים שלהם, או שהערך של היין עלה וזה יוצא המוןתלפים כסף שאין לי ;_;
הדפס חדש יחסית של IW והוא כל כך יפה, בכל הצבעים. ואני כל כך רוצה אותו, בכל הצבעים. רק שהם גם העלו את המחירים שלהם, או שהערך של היין עלה וזה יוצא המוןתלפים כסף שאין לי ;_;
י ייסאן New member 16/10/11 #292 ../images/Emo107.gif../images/Emo23.gifאל תתנצלי גאיו!!! תודה רבה רבה רבה עשית לני שמח ופרחוני עם כל התמונות היפות של המותגים אין על הסגנןו הזה, פשוט אין! יש לי גם אבל אני פחות חרוצה ממך וממרווה, LOL
../images/Emo107.gif../images/Emo23.gifאל תתנצלי גאיו!!! תודה רבה רבה רבה עשית לני שמח ופרחוני עם כל התמונות היפות של המותגים אין על הסגנןו הזה, פשוט אין! יש לי גם אבל אני פחות חרוצה ממך וממרווה, LOL