וואו!
פ פליצי קפיצי New member 13/10/11 #224 את נראית כ"כ אחרת! ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif הצבע הזה בוהק וממש מחמיא לך. הגזרא גם נורא מחמיאה לך. אותה בחיים לא ראיתי!
את נראית כ"כ אחרת! ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif הצבע הזה בוהק וממש מחמיא לך. הגזרא גם נורא מחמיאה לך. אותה בחיים לא ראיתי!
I innocence New member 13/10/11 #230 אחרת בגלל התסרוקת אולי? כי דווקא מבחינה סגנונית לא שיניתי הרבה. אבל כן, לא לבשתי אותה הרבה זמן. פשוט לא בא לי עליה.
אחרת בגלל התסרוקת אולי? כי דווקא מבחינה סגנונית לא שיניתי הרבה. אבל כן, לא לבשתי אותה הרבה זמן. פשוט לא בא לי עליה.
פ פליצי קפיצי New member 13/10/11 #233 השמלה עצמה אחרת ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif משהו בה נורא שונה מכל השמלות שראיתי אותך לובשת.
השמלה עצמה אחרת ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif משהו בה נורא שונה מכל השמלות שראיתי אותך לובשת.
פ פליצי קפיצי New member 13/10/11 #225 לייב ג'ורנל זה כמו לוק בוק של לוליטות? ../images/Emo2.gif *בורות * אהבתי הכל חוץ מהנעליים שלה. והתספורת שלה ממש יפה (מתחשק לי פוני)
לייב ג'ורנל זה כמו לוק בוק של לוליטות? ../images/Emo2.gif *בורות * אהבתי הכל חוץ מהנעליים שלה. והתספורת שלה ממש יפה (מתחשק לי פוני)
I innocence New member 13/10/11 #231 לייב ג'ורנאל זה אתר של בלוגים, רק שבין היתר גם יש שם קומונות. אז במקרה הזה, בלייב ג'ורנאל יש את הקומונה הכי גדולה של לוליטה בעולם, למיטב ידיעתי.
לייב ג'ורנאל זה אתר של בלוגים, רק שבין היתר גם יש שם קומונות. אז במקרה הזה, בלייב ג'ורנאל יש את הקומונה הכי גדולה של לוליטה בעולם, למיטב ידיעתי.
I innocence New member 13/10/11 #110 רוז ג'ייל *_* בגרסה הסגולה. לי יש את השמלה (בגרסא השנייה) בלבן, ואת החצאית בגזרת המחוך בשחור (שגם לבשתי למפגש פורום הקודם שהייתי בו!). וכן, זה אחד ההדפסים האהובים עליי
רוז ג'ייל *_* בגרסה הסגולה. לי יש את השמלה (בגרסא השנייה) בלבן, ואת החצאית בגזרת המחוך בשחור (שגם לבשתי למפגש פורום הקודם שהייתי בו!). וכן, זה אחד ההדפסים האהובים עליי
I innocence New member 13/10/11 #117 עוד דגומאות לרוז ג'ייל בחצאית מחוך. מימין הסגולה, משמאל הלבנה, והיחידה שאין פה - יש לי!
I innocence New member 13/10/11 #126 ועוד רוז ג'ייל! השמלה בשחור, אני מחפשת אותה בנרות, אבל כל פעם שנאי מוצאת אותה (וזה לא הרבה פעמים) היא במחירים מופרכים ואין סיכוי ._.
ועוד רוז ג'ייל! השמלה בשחור, אני מחפשת אותה בנרות, אבל כל פעם שנאי מוצאת אותה (וזה לא הרבה פעמים) היא במחירים מופרכים ואין סיכוי ._.
I innocence New member 13/10/11 #113 הבד הזה כל כך מהמם!!! ואין לי מושג של מי זה (אני מניחה שבטח של VM או MM) אבל אני צריכה את החצאית הזו.
הבד הזה כל כך מהמם!!! ואין לי מושג של מי זה (אני מניחה שבטח של VM או MM) אבל אני צריכה את החצאית הזו.