מסכימה במיליון אחוז!! בשודדי הקאריבים אורלי משעמם! ג'וני ללא ספק עשה את הסרט! איזה משחק מדהים
L LaLyBeLL New member 29/9/03 #51 מסכימה במיליון אחוז!! בשודדי הקאריבים אורלי משעמם! ג'וני ללא ספק עשה את הסרט! איזה משחק מדהים
H HaMsTeR New member 29/9/03 #49 התמונה הראשונה היא פשוט...../images/Emo118.gif וואו הוא כל כך חמוד וחתיך
M MollyAndLillyRules New member 29/9/03 #54 מה!! לא נכון אורלנדו כזה ממי בשודדי הקאריביים (כן כן אני מושפעת) כמובן שגם ג'וני! (שגם עליו אני חולה) משחק פצצה אבל אין אורלנדו זה אורלנדו איל הם נילחמו אמאלה איזה פצצה זה היה!
מה!! לא נכון אורלנדו כזה ממי בשודדי הקאריביים (כן כן אני מושפעת) כמובן שגם ג'וני! (שגם עליו אני חולה) משחק פצצה אבל אין אורלנדו זה אורלנדו איל הם נילחמו אמאלה איזה פצצה זה היה!
C CiNdErElLa3887 New member 27/9/03 #3 ../images/Emo19.gifועווווווווודדדדדדדדדדדד אני עוד שנייה נרדמת על המקלדת...אבל אני אמשיך (כל עוד אף אחד לא עוצר אותי.....חיחיחי)
../images/Emo19.gifועווווווווודדדדדדדדדדדד אני עוד שנייה נרדמת על המקלדת...אבל אני אמשיך (כל עוד אף אחד לא עוצר אותי.....חיחיחי)
C CiNdErElLa3887 New member 27/9/03 #10 ../images/Emo19.gif"לפעמים השרשוריה נגמרת.." זהו...אחרון.....אני מתה מעייפות..אז לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים/ערב טוב (תבחרו מה שבא לכם)......צ'או בומבינות
../images/Emo19.gif"לפעמים השרשוריה נגמרת.." זהו...אחרון.....אני מתה מעייפות..אז לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים/ערב טוב (תבחרו מה שבא לכם)......צ'או בומבינות
C CiNdErElLa3887 New member 27/9/03 #11 ../images/Emo19.gifאופסי .....שכחתי ת'תמונה...חח הנה היא.....צ'או
פ פרפר15 New member 27/9/03 #12 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifחמוד../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
T ThE FuN GiRl New member 29/9/03 #55 ../images/Emo5.gif הוא לא יפה עם האיפור הזה.. מילא שיעשה כמו שעשו לג'וני סרט.. אבל ככה זה מגעיל.
A Aqua Sheep New member 27/9/03 #13 ../images/Emo12.gif../images/Emo42.gif זה רק אני או שהוא מאופר?... אורלנדו אתה מושפע לרעה מג'וני...
L Lettuce Girl New member 27/9/03 #14 ../images/Emo55.gifבתמונות הראשונות הוא נרא../images/Emo15.gif ה ממש זוועתי..
¥ ¥ M®§ BLooM ¥ New member 27/9/03 #15 הוא לא מושפע מג'וני... אורלנדו מתאפר לא מעט פעמים( ), בכלל, יש לו סגנון מאוד ייחודי ושונה- ואני מתה על זה!
הוא לא מושפע מג'וני... אורלנדו מתאפר לא מעט פעמים( ), בכלל, יש לו סגנון מאוד ייחודי ושונה- ואני מתה על זה!
H HaMsTeR New member 29/9/03 #50 הוא נראה ממש מוזר עם איפור.../images/Emo118.gif אני מעדיפה אותו בלי...