אהההההההההה איזה חמוד
P Piper SweetHeart New member 29/9/03 #46 שוש!../images/Emo46.gif../images/Emo163.gif|ג'וני||ספארו| לפחות לג'וני זה מתאים!!!
P Piper SweetHeart New member 29/9/03 #47 איכס!|ג'וני||ספארו| אורלנדו החליט להפוך לסרסור או משו?! כמה מפתיע..
G Galadriel 3000 New member 4/10/03 #100 היי, שלום, מה נשמע? אני חדשה פה... מה נשמע? מה קורה? אני מניחה שאת הפרטים שלי אפשר לראות בכרטיסי האישי (או שלא) בכל מקרה, האם הבנתי לא נכון או שבאמת יצא הדיוידי של שודדי הקאריביים??????
היי, שלום, מה נשמע? אני חדשה פה... מה נשמע? מה קורה? אני מניחה שאת הפרטים שלי אפשר לראות בכרטיסי האישי (או שלא) בכל מקרה, האם הבנתי לא נכון או שבאמת יצא הדיוידי של שודדי הקאריביים??????
D drusilla sh New member 4/10/03 #103 אני חושבת שהדיוידי של שודי הקריביים יוצא ב-2 בדצמבר, אבל אני לא בטוחה!
G Galadriel 3000 New member 4/10/03 #104 באמת?????? יההההה!!!!! איזה יופי... (אוף, הלוואי שהייתי מתלהבת יותר, פשוט אני ממש עצובה היום, בלי סיבה מוצדקת... מוזר...)
באמת?????? יההההה!!!!! איזה יופי... (אוף, הלוואי שהייתי מתלהבת יותר, פשוט אני ממש עצובה היום, בלי סיבה מוצדקת... מוזר...)
K keren103 New member 7/10/03 #110 הייי אני חדשה....... איזה כיף שיש פורום לאחד והיחדי בעלי -3....... שימו תמונות שלו משר הטבעות פליזזזזזז אה שחכתי!!! אני קרן בת 13 ממודיעין.....
הייי אני חדשה....... איזה כיף שיש פורום לאחד והיחדי בעלי -3....... שימו תמונות שלו משר הטבעות פליזזזזזז אה שחכתי!!! אני קרן בת 13 ממודיעין.....
T tshornym New member 7/10/03 #111 ברוכה הבאה ! גם אני די חדשה פה ואני מבטיחה שברגע שיהיה לי זמן אני מוסיפה תמונות בקצב רצחני ! אז ברכות להיכנסותך לפורום!
ברוכה הבאה ! גם אני די חדשה פה ואני מבטיחה שברגע שיהיה לי זמן אני מוסיפה תמונות בקצב רצחני ! אז ברכות להיכנסותך לפורום!