שנה טובה!

מרב.

New member
מירב בלי י' ../images/Emo8.gif ווידוי משתפך שלי-

אני ממש דומעת. מלקרוא את הברכות החמות שאנחנו מברכים את ילדינו, בני זוגינו, חברינו ואת עצמינו. אני מתרגשת באופן שאי אפשר לתאר אותו מלראות את תמונות הילדים, כל ילד יפה מקודמו, כל ילד יפה משהיה לפני חודש, כולם יפים ומתוקים וקסומים וכולם- שלנו. כל כך שלנו, באופן שקשה להאמין אם טיפה נחשוב על מה היה לפני שנה-שנתיים-שלוש. שתהיה לנו שנה נפלאה. שבה לא נשכח לרגע כמה יש לנו, כמה טוב לנו, למרות הקשיים, האכזבות והמשאלות. שנה של הרבה אהבה והתרוממות רוח וגאווה ולב שמתרחב עוד ועוד.

מריםXX

New member
ככה? על פי האקדמיה??? ../images/Emo8.gif

האמנם? אני יודעת שאת בלי י' - אבל גם המלה עצמה?

מישמיש7

New member
שנה טובה ונהדרת לכולם ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

אתמול כתבתי הודעה ארוכה ואני רואה שזה פשוט נבלע. אז אני מאחלת למשפחתי שנה של אושר ובריאות והרבה שמחה בלב. בהצלחה לבעלי ולי בעבודותינו החדשות ובביתנו החדש. שלילדיי יהיה הכי טוב שאפשר והעיקר בריאות לכל המשפחה! לכל חברי הפורום-שנה נהדרת ומופלאה. בהזדמנות זו אני רוצה גם לקוות שיהיה לי הרבה יותר זמן להיכנס לפורום, לעדכן ולהתעדכן, כי לצערי כרגע בקושי יוצא לי להיכנס. ש נ ה ט ו ב ה

pema

New member
שנה טובה ומתוקה../images/Emo74.gif

שתהיה שנה נפלאה,שנה שבה כל מה שאנחנו עושים יהיה קל יותר,שנה שבה לא נדע כל צער ואושר ושמחה ילוו את חיינו. לעצמי אני מאחלת למצוא עבודה בקרוב,לאהובי אני מאחלת שנת לימודים קלה ומוצלחת(מתחיל תואר שני)ולפשושית שלי שהביאה את האור הכי גדול שיש לחיים שלי...מה אני מאחלת לה?את הכי טוב שיש בעולם הזה להציע לה.אני יודעת שאעשה את כל מה שאוכל כדי שזה יקרה!! לכל חברי/חברות הפורום הנפלא הזה:פשוט שתהיה השנה הכי מוצלחת!!

גוליגל

New member
שתהיה שנה נהדרת!

שתהיה לנו המון אהבה, נחת מהילדים שכבר כאן ומהילדים שעוד יבואו - אינשאללה בקרוב. שהספונטניות תשרה עלינו. שנהיה חברים טובים ובני זוג טובים והורים טובים (ומטופלי פריון טובים?
). ושהבית החם והנחמד שהוא הפורום הזה ימשיך להיות מקסים, רחב ונדיב, מקבל וחם. לעצמי אני מאחלת הורות שמחה, שחופשת הלידה, שהופכת ליותר ויותר מספקת וכייפית, תמשיך בקו הזה. שהלב המתפוצץ כשאני מסתכלת על הילד שלי ימשיך את האקרובטיקה שהוא למד לעשות... שאתגרי השילוב בין אמהות ועבודה - קשה יותר מתמיד - יפוצחו. לאיתמר אני מאחלת כל כך הרבה שתקצר היריעה. שיהיה בריא ושמח, ושיהפוך לאדם שטוב לו להיות עצמו. ועוד איחול קטן - אני מאחלת לעצמי ללמוד סוף סוף להקטין תמונות ולהעלות אותן לפה. כמעט כל תמונה שאני שומרת יוצאת בגודל של 30K מעל המותר... ועד שתפסנו אותו מחייך, אני מתה לשים את התמונה!

נועה 36

New member
שנה טובה ונפלאה לכולם

שנה טובה ונפלאה לכולם. שנה של התגשמות כל החלומות של כל אחת ואחד מאיתנו. שנה של בריאות ושל אושר ולא יזיק גם קצת עושר
שזו תהיה השנה שבה נצליח בכל מה שנעשה, נגשים כל מה שחלמנו עליו וניצור חלומות חדשים לשנים הבאות!

נועה 36

New member
הגר מוקסמת מאיתי

מבחינתה הוא הדבר הכי מעניין בעולם כולו. בכל הזדמנות היא מנסה לעקוב אחריו ולראות מה הוא עושה. זה ממש מדהים איך כבר בגיל שלושה שבועות וחצי הם כבר קולטים מי ילד ודמות חיקוי...

טלי2

New member
שנה טובה

השרשור הזה ממש מרגש, לקרוא ולראות את כל האוצרות שיש לנו. אני אצטט את השיר שבו השתמשתי גם בשנה הקודמת "יהי הכל שייך לכל שיוכל להיטיב עימו- ילד- לאישה האמהית למען יגדל העגלה- לעגלון הטוב למען ינהג בה היטב והאדמה - למשקים אותה מים, למען תתן פרייה בעיתו" (ברטול ברכט) אני פשוט מזדהה עם האיחולים שבשיר הזה - הקונקרטיים והמטפוריים. מאחלת גם לעצמי, למשפחתי ולכולכם - בריאות, שמחה, ושלווה פנימית, ולקסם הפרטי שלי- שגיא אהוב שלי מאחלת לך שתמשיך לגדול ולהפוך אט אט לאדם, עם חלומות, רצונות, ואהבות שיתגשמו, שתמשיך להיות מתוק, מצחיק, סקרן ונינוח כפי שאתה היום.

שנה טובה לכולם../images/Emo140.gif

אז שתהיה לנו שנה רגועה, שקטה, בלי הרבה צער וכאב, עם שמחה, אושר, אהבה בריאות, סבלנות, ושילדנו יגדלו בעוד שנה בדרך לאנשים מאושרים ומרוצים בחלקם.

רגע לפני שהשנה החדשה נכנסת...

רוצה גם אני לאחל
שתהיה לנו שנה חדשה מקסימה
שנה של דבש ואהבה
שנדע רק אושר ושמחות
ושנגשים את כל המשאלות
מאחלת לנו בריאות בריאות ושוב בריאות
ושיפתרו לנצח בעיות הפוריות
לכל מי שחפצה בבטן מתעגלת
הלוואי ותהא זו השנה המיוחלת
ועוד דבר אחד אחרון
שתהיה לנו שנה של בטחון