שנה טובה!

שנה טובה !

בשנה שעברה עוד לא הייתי כאן. הייתי בדרך לכאן. חודש תשיעי מלאת התרגשות מהבאות. אז עכשיו אני כאן, אוהבת להיות אמא, מטורפת על הגוזל הקטן שילדתי. מודה לאל על מה שיש לי ! מאחלת לכולם לקראת השנה החדשה שננצח כולנו את בעיות הפוריות. שאהבה תשרור תמיד במעוננו שנגשים חלומות ושיהיה לנו רק טוב !!!

גם אנחנו רוצים לאחל ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

כהשנה שחלפה עוד רגע עוברת, ושנה חדשה בפתח עומדת. אין זמן יותר נכון מעכשיו להכנס לרגע, לשלוח חיבוקים לחברים אהובים ולא נשכחים. אז מה נאחל ומה נוסיף לברכות שכבר נשלחו. שנה עם המון צחוק תינוקות של פיטפוטי פעוטות ריצות אחרי טף רץ, זוחל ומתגלגל. שנה של אושר ואהבה שנה של בריאות ( והרבה ) וברכה שנה של שלווה והגשמת משאלות שנת שלום ואחווה סבלנות וסובלנות שנה של ....... ( כל אחד יוסיף מה שהכי מתאים בשבילו) אוהבים
יערה ונגה

שתהיה שנה רכה ונעימה! ../images/Emo140.gif

ושכולנו וכל יקירינו יהיו בריאים ומאושרים, ומשפחתיים ואוהבים, ושלווים ורגועים, וגדלים ומתפתחים, ומוצלחים ומצליחים, וטובים עם עצמם ולעצמם.

debby12

New member
מנהל
שנה טובה ../images/Emo57.gif

אני מאחלת לכולנו הרבה בריאות ונחת מהילדים, ושיתגשמו לכל אחד ואחת משאלות הלב - בין במשפחה ובין בעבודה. אני מקוה שנזכה לחלוק פה השנה רק בשורות טובות והצלחות.
דבי אמא של בילבי <שאסור לה להעלות לרשת תמונות...>

וגם אנחנו מאחלים ../images/Emo74.gif

שתהיה שנה מתוקה ומופלאה, עמוסה בבריאות, שמחה והשראה גדושה באושר, צחוק והצלחות והריונות לרוב (מי יותר ספונטני מי פחות) שבסופה נוכל להביט מעבר לכתף ולומר ולהתכוון מכל הלב שהלואי שכל שנה תהיה כמו זו שהסתיימה שנה טובה ומושלמה.

sigaliot

New member
../images/Emo55.gif שנה טובה ../images/Emo55.gif

שתהיה לכולנו שנה טובה, שנה שנה של בריאות, אושר והצלחה שנה של אופטימיות והישגים. לבנות הפורום מאחלת שנה פוריה, של הריונות לרוב ולידות קלות. לטל שלי מאחלת שתהא זו שנה מאושרת, שנה של שינוי שיצמיח רק טוב, שנה של התבגרות והפיכה מוצלחת וחלקה מפעוט לילד, לאח בוגר. שנה של התאקלמות וצליחת כל השינויים הבאים עלינו לטובה
שנה של סקרנות, למידה ומשחק, של חוויות טובות שיחקקו בלבך ויהפכו אותך לאדם טוב ובריא בנפשך. לתא המשפחתי הקטן שלנו אני מאחלת שנה של חום ואהבה, הגשמת ההורות בדרכנו, התמדה ומסירות והמשך בנית בית חם, אוהב ותומך. לעצמי אני מאחלת שנה של קבלה במלוא מובן המילה, קבלה עצמית, קבלת שינויים שכ"כ קשה לי איתם. שתהיה לי לידה קלה ובסופה תינוק בריא, אמן אמן אמן! שאהיה אמא טובה, קשובה ואוהבת כמו שניסיתי להיות עד היום עם המון סבלנות ואורך רוח ושאצליח להגשים משהו ממשאלותיי הכמוסות. אבל בשורה התחתונה- בריאות בריאות בריאות

מיכל ק-ש

New member
איזה ילדים יש לנו הא?!

באמת יבול מרשים. אני מסתפקת באיחול אחד - בריאות (פיסית ונפשית). לאור כמה ארועים שהזכירו לי השנה מה באמת חשוב, אני לא מבקשת הרבה. אז בריאות מלאה לכולנו ולכ אהובינו
. כל השאר כבר יסתדר מאליו. שנה טובה חברים

אפרת12

New member
שנה מתוקה-מתוקה ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

לכל הורי וילדי הפורום הנהדר הזה שתהיה שנת הגשמה והתגשמות, שתהיה שנה פוריה בכל תחום שרק נבחר וחייבת להשתמש ב
כי סיון יודע היא היא עושה (בזזזזזז כמובן). ואם כבר מדברים על זה אז הוא גם יודע שעכבר עושה קול שנשמע כמו טיטיטיטי והנה הוא - לאחר תספורת קלה

חוטהשני

New member
שתהיה שנה טובה ומוצלחת ../images/Emo23.gif../images/Emo74.gif שכל משאלות לבנו יתגשמו לטובה ../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif שתהיה לכולנו שנה מתוקה |סוכריה|../images/Emo74.gif שנצליח במשימה להביא עוד עולל לעולם ../images/Emo23.gif ושנדע רק טוב ../images/Emo57.gif

גאיה100

New member
שתהיה שנה נפלאה

שנה של חוויות,ריגושים,טיולים, הנאות שנה של משפחתיות, זוגיות, חברות שנה של אושר, של חיוכים, של שיר בלב לאיש שלי (ובעצם גם לי) אני מאחלת שהתפקיד הבא יהיה לא פחות מוצלח מזה הנכחי. אז שתהיה שנה של מעברים והתאקלמות רכה, אם זה בארץ חזרה ואם זה בכל יעד אחר שיזמן לנו העתיד. לגולי המקסימה שלי, שרק תמשיכי להתעורר כל בקר עם זיק של חיוך וסקרנות בלתי נגמרת בעיניים. ולי, לא מסוגלת לראות מעבר לארבעת החודשים הקרובים. שהמשך הריון יהיה רגוע, יותר מהחצי הראשון שלו. מבקשת ומתפללת לתינוק בריא, לא יותר מזה
. שתהיה שנה נהדרת לכולנו

baby4me

New member
שנה טובה ומתוקה ../images/Emo74.gif

לחברותי האהובות ויקרות בפורום פוריות: מאחלת לכן שנה שתהיה מלאת הצלחות בטיפולים, בלי מכשפות בלתי צפויות, בלי בטאות שליליות ושתמשיכו לחתור אמיצות שכמותכן. הלוואי והפורום יתרוקן מיושביו ומנהליו כי כולם יעברו לדלת הבאה משמאל. לנשמות המדהימות בפורום הריון אחרי טיפולים: שהבית החם והכייפי הזה ימשיך להיות כה שמח ומזמין, שרוית ב תפסיק להפתיע אותנו כל שבוע עם סיפוריה מעוררי התקפי הלב
, לצ'ומפים, לאוסי28, לאבוקדוים, לפלפלת ומלח, להילאל לרוית ב ולכולם, אוהבתת'כם מלא ומאחלת לכם שנה מתוקה, מלאת לידות קלות וסיפורים מרגשים ומחכה לכם פה עם והמון
. לחברים החדשים שלי בפורום הורים אחרי טיפולים: עדיין לא מאמינה שהצטרפתי אליכם וכה שמחה כשאני קולטת שזה לא חלום. אמנם אני פה זמן קצר אך כבר ממש אוטוטו מחליפה לנעלי בית. שתהיה לנו שנה מקסימה עם הילדים, שנהנה מכל רגע, שנמשיך להשוויץ בתמונות של הגורים והמון המון המון בריאות בריאות בריאות ושמחה. ממני שמקווה לא להבריז מהמפגש הבא, בייבי

מריםXX

New member
שנה טובה! וחשבון נפש קצרצר

בשנה שעברה ישבנו שנינו לבד בבית. רק נכנסתי לטרימסטר השני וכבר היו לי צירים, הייתי בשמירה. שכבתי בבית, והאיש קנה רימונים יפהפיים ושם אותם בקערה על השולחן. עשינו ארוחת ערב מושקעת, שבסופה האיש התוודה שקצת חסרה לו המשפחה בחג וקצת עצוב לו שהיינו לבד למרות שאנחנו מאד שמחים שהסיבה היא ההריון שהגיע סוף סוף. השנה אנחנו משפחה. אמא ואבא וילד וילדה. ויש לנו שנה חדשה שסוגרת הרבה מעגלים. אני מאחלת לעצמנו שהמעגלים שאמורים זמן רב להיסגר ייסגרו, ושהאחרים שייפתחו יהיו נכונים לנו. אני מאחלת לשניים שהצטרפו לחיינו וכבר קשה להאמין שהם פה פחות משמונה חודשים, שתמיד יהיו בחיינו ותמיד תמיד יהיו כפי שהם באופן בסיסי - חיוביים ושמחים, אוהבי אדם ותאבי חיים. בריאות, כבר אמרתי? באמת הכי חשוב. ושנמשיך להאמין בכוחנו לעשות מחיינו את המיטב והמירב.

למעלה