עדכוני קאנטרי

blah blah story

New member
אין לו בכלל קול של קאנטרי

הוא נשמע פופ לחלוטין. אבל שיר חביב... יחסית לבן

דווקא יש לו מבטא דרומי

לא כמו של ג'ניפר נטלס נגיד אבל המבטא קיים. גם העיבוד יחסית למה שמתנגן היום ברדיו הוא די קאנטרי.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo91.gif טיפ לשיער מוצלח מפי קימברלי רודס

AKA הבלונדה מליטל ביג טאון. קימברלי סיפרה למעריצים שלה באחד מהציוצים שלה על טיפ קטן שלה לשיער מוצלח: "אם אתם ממהרים וצריכים לאכול תוך כדי. ובמקרה אתם אוכלים אצבעות עוף, או כל מזון שומני אחר. במקום לשטוף את הידיים או לנגב אותן פשוט העבירו את האצבעות בשיער. חוסך את הצורך בשימוש במוצרי שיער אחרים. עשיתי זאת בשבוע שעבר במופע בשיקאגו. לא שמתם לב, נכון?" אמג
ברגע זה ממש היא הפכה להיות הבן אדם הכי אהוב עליי אבר

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gif שרה אוונס חוזרת לרוקדים עם כוכבים

שרה שהשתתפה בעונה ה-3 של רוקדים עם כוכבים ולאחר חמישה שבועות החליטה לפרוש כיוון שהייתה בעיצומו של תהליך גירושים קשה, מצטרפת שוב לתוכנית. שרה מתרגשת. ואתם? הנה תזכורת קטנה לאיך זה נראה אז - http://www.youtube.com/watch?v=BV4-LST_6p0

מגניב

לא שראיתי את זה אז או שאני מתכוונת לראות את זה עכשיו אבל אני מניחה שזה מגניב. וטוב שבקליפ הזה שצירפת לא רואים לה את כל הואגינה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo51.gif

ראיתי שהיא פירסמה את זה ולא היה לי כוח אז לצפות ושכחתי מזה מאז
אצפה עכשיו

LeAnnDylan

Well-known member
הן כאלה מכוערות באייטיז../images/Emo6.gif

בסבנטיז אמה כזו כונפה!!!@@!# אני מבטלת את החתונה|הא| אבל דילייני|ריר| מתי היא נהייתה כזו כוסית

LeAnnDylan

Well-known member
הכוונתי לאמה בשנות ה-50 לא ה-70../images/Emo69.gif

ב-70 היא דווקא סקסית עם הצמות;; ויואו היא הרגה אותי כשמרטינה עם תלבושת האייטיז שואלת אותה "מה היית עושה אם הייתי מתלבשת ככה כל הזמן?" -"I probably wouldn't say that you're my mom"

למעלה