לא ברמה שלך
A And It Feels Like New member 21/5/11 #13 דילייני תמיד הייתה כוסית היא גם תמיד נראתה יותר זקנה ממרטינה
T the whole shebang New member 21/5/11 #38 ../images/Emo45.gif דלייני נראית מהמם רואים שהיא ירשה את זה מהמאמא
A And It Feels Like New member 21/5/11 #11 אויש גם כן את עם האובססיות שלך! אמה ממש כעורה! מה זה הפלולה הזו שיש לה ליד הפה? שאמא שלך תממן לה ניתוח להסרה שלו דילייני לעומת זאת ממש יפה. אהבתי את הקונספט של הקליפ קליפ חמוד ואווה ממש מותק
אויש גם כן את עם האובססיות שלך! אמה ממש כעורה! מה זה הפלולה הזו שיש לה ליד הפה? שאמא שלך תממן לה ניתוח להסרה שלו דילייני לעומת זאת ממש יפה. אהבתי את הקונספט של הקליפ קליפ חמוד ואווה ממש מותק
LeAnnDylan Well-known member 21/5/11 #17 שאש אני בוחרת להתעלם מזה../images/Emo69.gif דלייני באמת כוסית
T the whole shebang New member 21/5/11 #37 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifכבר קשה לי לחכות ומרטינה נראית זוועה בתור אישה תקופתית. שתחזור לשנות ה-2000.
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifכבר קשה לי לחכות ומרטינה נראית זוועה בתור אישה תקופתית. שתחזור לשנות ה-2000.
A And It Feels Like New member 22/5/11 #45 למה? מרטינה עם מולט זה שווה! תשאלי אפילו את דילן טוב שהיא לא גמרה כשהיא ראתה את הקליפ
LeAnnDylan Well-known member 22/5/11 #48 לגמריי שווה../images/Emo99.gif וואי אמרתי למתן איזה משהו דומה ואז גיגלתי בשבילו את המילה Mullet בגוגל תמונות ופשוט נקרעתי מצחוק במשך איזה שעה מול המחשב אתם חייבים לגגל את זה
לגמריי שווה../images/Emo99.gif וואי אמרתי למתן איזה משהו דומה ואז גיגלתי בשבילו את המילה Mullet בגוגל תמונות ופשוט נקרעתי מצחוק במשך איזה שעה מול המחשב אתם חייבים לגגל את זה
A And It Feels Like New member 22/5/11 #50 אמג../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifירקתי את כל הקולה ששתיתי עכשיו כמעט נחנקתי XD
אמג../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifירקתי את כל הקולה ששתיתי עכשיו כמעט נחנקתי XD