הטופ מודל הבאה 11-פרק 6

mikmikonet

New member
../images/Emo58.gif

אני מחבבת אותה
ממש רואים שהיא התאמצה הפרק. משום מה חשבתי שבסוף היא תהיה גרועה בסט ותודח, כי הראו אותה בפרק כל שתי שניות, אבל בסוף היא הוקראה ראשונה דווקא- כבוד
תמונה ממש טובה.

Manga136

New member
../images/Emo58.gifמתמודדת מס' 8../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

קלארק. (בעיות בחשמל)

mikmikonet

New member
../images/Emo58.gif

זה היה הפרק הראשון שראיתי בה משהו יפה... אולי כי היא הייתה לבושה מושלם בפאנל
בכל מקרה, כל כאלב ביג'י יומו

Manga136

New member
../images/Emo58.gifמתמודדת מס' 9../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

שינה. (סופת חול)

Manga136

New member
../images/Emo58.gifפרטי הפרק:../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

האתגר: התאמת בגד גדול מדי לגוף. זוכת האתגר~ מקי סוליבן. הפוטושוט: אסונות לוס אנג'לס. האסון שכל מתמודדת קיבלה: אנליי-רוחות סנטה אנה. אלינה-רעידת אדמה. ג'וסלין-מפולת סלעים. לורין ברי-סופת שלג. מקי-גל חום. מרג'ורי-עומס תנועה. סמנת'ה-צונמי. קלארק-בעיות בחשמל. שינה-סופת חול. סדר הקראת השמות (לא כולל את השתיים האחרונות): 1. סמנת'ה. 2. אנליי. 3. מקי. 4. אלינה. 5. מרג'ורי. 6. לורין ברי. 7. שינה. השתיים האחרונות: ג'וסלין וקלארק. המודחת: קלארק גילמר. טופ מודל בפעולה: יוג'ינה וושינגטון. (עונה 7). [אני לא יודע מה זה, אבל לכל פרק יש כזאת לפי ויקיפדיה...]

NP16

New member
../images/Emo58.gif

איזה כיף,במיוחד השבוע הכי לא ציפיתי שיעיפו אותה,ולמזלי טעיתי :) היא לא יפה ולא דוגמנית בעיניי,בלי לדבר בכלל על האישיות הדוחה שלה. שטיירה תמשיך כך :)

Miss Murder

New member
../images/Emo58.gifלא הבנתי משהו

אני לא מבינה למה כולם מדברים על האישיות הדוחה של קלארק,משום מה לא זכור לי שום דבר מגעיל שהיא עשתה..

mikmikonet

New member
../images/Emo58.gif בפרק האחרון באמת

לא היה איזה קטע שהראו שהיא דוחה. אבל למשל באודישנים, היא באה בגישה הכי סנובית ומתנשאת, כמו למשל להגיד שהיא הכי יפה מכל הבנות שם... ואני די בטוחה שהיו עוד פרקים שהיא הראתה את זה.

mikmikonet

New member
אוי, הקטע עם יוג'ינה ../images/Emo6.gif

כאילו... דווקא היא? מצליחה בדוגמנות?
זה היה ממש מעצבן לראות אותה באמצע החיים ככה
וגם חשבתי שבטח נדב מתעצבן

mikmikonet

New member
../images/Emo31.gif

זה סתם משהו כזה שכל תכנית מעכשיו יראו פליטת טופ מודל כלשהי מאחת העונות, ויראו איך היא התקדמה בדוגמנות ובקריירה.. סתם הראו כמה תמונות שלה ווידאויים ואמרו ברקע "יוג'ינה דוגמנית מצליחה ומדגמנת רבות" וכו' וכו'.

NP16

New member
שחר!!!

התגעגענו מה קורה ? :) מה אתה חושב על העונה הזאת? ועל 10?!

Manga136

New member
גם אני התגעגעתי נורא D:../images/Emo142.gif

אצלי טוב בינתיים, ומה איתכם? ^_^ אני ממש אוהב את העונה הזאת, למרות שאני בדר"כ רק מסתכל על התמונות ולא על הפרקים, הבנות לדעתי מדהימות D: וגם ההדחות נהיו טובות יותר
ו-10... גם די אהבתי, מי שרציתי שתזכה לא זכתה אבל בסה"כ אהבתי את שלושת הפיינליסטיות באותה מידה
ואגב, יש לי שאלה... באיזה יום משודרת העונה ה-8 ובאיזו שעה?

מזמן לא ראינו אותך כאן../images/Emo3.gif

שמחה שחזרת =] העונה השמינית משודרת בכל יום חמישי בשעה 21:15 ובשידור חוזר בשעה 18:40

Manga136

New member
באמת לא הייתי פה הרבה זמן... ../images/Emo142.gif

וזה באמת נחמד לחזור ^_^ ותודה על התשונה

למעלה