הטופ מודל הבאה 11-פרק 6

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif הפרק...

היה פרק די נחמד,משום מה קצת הזוי. הייתי בטוח שסמנת'ה או מרג'ורי יעופו,אבל להפתעתי קלארק עפה.מה שהיה לי חבל,כי היא פשוט מצחיקה אותי הבחורה הזו והיא כ"כ מזכירה לי את עצמי! מה שכן,באמת מוזר שדווקא שנתנו לה להצטלם רק עם העניים היא שיחקה אותה בגדול ושנותנים לה להיות דוגמנית עם כל הגוף,שזה החלק החזק אצלה לדעתי,היא מתקשה. מרג'ורי ממש מעצבנת ולא מובנת.היא מפחידה אותי. בקשר לתמונות: אלינה-תמונה מושלמת.זאת התמונה האחרונה שלה אאל"ט,מזל.
. אנאלי-כ"כ שמח שהיא משתפרת!והתמונה שלה והפוזה היו מדהימות לפי דעתי!מה עובר על פאולינה?גם היא מתחילה לקנאות?לא פוטוגנית?מאיפה היא רואה?היא יצאה מדהים בשתי התמונות האחרונות!! ג'וסלין-התמונה הגרועה ביותר לדעתי הפרק.אבל אני מחבב אותה,היא מצחיקה אותי. לורן ברי-תמונה יפה.לא מושלמת כמו כל האחרונות שלה.אני עדיין מת עליה. מקי-בהחלט הזוי!100 תמונות וזה מה שטיירה לקחה?אה טובבבב...ועוד עם כל המחמאות של ג'יי.משהו פה מסריח. מרג'ורי-שלמשל ממש לא הלך לה בסט,דווקא טיירה בחרה לה תמונה ממש טובה.לא מבין את זה. סמנת'ה-תמונה מדהימההה!!!הפוזה,הלוק טוויגי,הכל מעולה! קלארק-לא כזה גרוע,אבל בהחלט בינוני.דווקא משהו במסתוריות שלה אהבתי בתמונה שמתאים לקונספט..הייתי משאיר אותה ומעיף את מרג'ורי. שינה-אחת התמונות האהובות עליי הפרק.הייתי בטוח שהיא תיקרא ראשונה.מת עליה. אם אני צריך לבחור את התמונה הכי טובה אני בהחלט מתלבט בין אנאלי,סמנת'ה ושינה. נראה לי שאני דווקא הייתי בוחר בשינה.

NP16

New member
../images/Emo58.gifגם אני חשבתי

ששיינה תהיה ראשונה,והיא בכלל הייתה עוד שניה בבוטום

למעלה