הטופ מודל הבאה 9-פרק 11
|סביון

Manga136

New member
../images/Emo58.gifהטופ מודל הבאה 9-פרק 11../images/Emo58.gif|סביון

הבחורות שהולכות להרפתקאות Go See הפרק טרם עלה, אבל עדיין ניתן לדבר עליו פה.

Manga136

New member
פרטים. ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

האתגר: אודישני Go See. זוכת האתגר: ביאנקה גולדן. הפוטושוט: לבלוט מתוך אריות ודרקונים סיניים. הצלם: נייג'ל ברקר. סדר הקראת השמות (לא כולל בוטום 2): 1. סליישה קופר. 2. ביאנקה גולדן. 3. שאנטל ג'ונס. בוטום 2: ג'נה דאצ'ט והת'ר קאזמיץ'. המודחת: הת'ר קאזמיץ. קאברגירל השבוע: הת'ר קאזמיץ'.

JoNy Boi

New member
מה אכפת לך איך קוראים לה ??=[[

היא פאקינג הכי מוכשרת בטופ מודל איך איך קרה האסון איך???????=\\\\\\

Fashion Slut

New member
../images/Emo136.gif../images/Emo139.gifמוכשרת?

מה היא כבר עשתה? נכון היא מדהימה, אבל היא ממש לא טופ מודל. ואגב, אתם יכולים לשים קישורים כשיעלו את הפרק?

JoNy Boi

New member
אבל מה הקשר

יש לה לב ענק והיא מרגשת אותי כל הזמן ועל הז*ן שלי טופ שמודל העיקר שהיא בנאדם מדהים ולא כמו הפרחות הפרוצות סלישה וביאנקה!=[[[[[ מעכשיו הכל יהיה שונה..אוףףףף

efif1212

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo10.gif ../images/Emo58.gif

הת'ר הודחה?! אווווווווף.

iqiqiq

New member
סוף סוף היא עפה!!!../images/Emo13.gif

אני לא אהבתי אותה מההתחלה קצת ריחמתי עליה בסוף אבל אני שמח אני חושב ששבוע הבאה תודח ביאנקה או ג'נה כי שתיהן גרועות במיוחד ג'נה בנוסף לכך נייג'ל לא כל כך אוהב אותה ובעזרת השם סליישה תזכה שבוע הבא הבנות בביג'ין!!!

JoNy Boi

New member
אוווווווווווווווף

סליישה לא קרובה ליופי של ריהאנה סליישה וד"א אני כבר לא זוכר איך היא הייתה לפני המייקאובר אפשר תמונה?

iqiqiq

New member
6 סיבות למה היא עפה !!!

1.היא לא יודעת איך הציג את עצמה בפני מעצבים זה לא קשור לזה שהיא חולה או לתמונה שלה היה לה תמונה בסדר 2.גם בזמן האחרון ממש הידרדרה לפני 3 פרקים היא הייתה לפני ה2 האחרונות שבוע שעבר היא הייתה ב2 האחרונות והשבוע שוב זה מראה על הידרדרות וזה עוד סיבה למה העיפו אותה 3.וגם נייג'ל אמר שמתי שהו צילם אותה היא הייתה נראת כאילו ניא לא מרוכזת 4.וגם היא איחרה הכי הרבה לסוכונות אחרי הגוו סיי 5.וגם היא ראתה רק מעצב אחד 6.וגם שבוע שעבר כשהיא הייתה אם ליסה ב2 האחרונות היא אמרה ששתיהם לא יודעות איך להתמודד עם ביקורת והיא נשארה בגלל שהשופטים ראו בה יותר פוטנציל תגיבו לי תגידו לי מה דעתם!!!

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

בקשר לעובדה ה-6, הביקורת שהמתמודדת לא יכולה לקבל ביקורת "גסה", היה מופנה רק לליסה, ולא להת'ר. (או שזכרוני בוגד בי)

efif1212

New member
../images/Emo58.gif תמונות מהפרק ../images/Emo58.gif

פוטשוט עם קרדונים ואריות.

למעלה