הטופ מודל הבאה 9-פרק 11
|סביון

לא לא...../images/Emo58.gif

זה משהו אחר... מתנשא בקטע של "וואו באת לצלם אותנו, שיואו אני מתעלפת" אם הבנתי נכון יציאה כזאת הייתה במקרה גם לקארי די בספרד... אאל"ט

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

לא, של קארי די היה פי אלף יותר גרוע... אני לא רוצה להיזכר xD

../images/Emo58.gif

אף פעם לא באמת הבנתי מה היא אמרה שם.... כאילו כן קלטתי, אבל לא הבנתי מה המשמעות. זה לא כמו של ג'נה?

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

כמו שכבר אמרתי, כבר הספקתי לשכוח... אני רק זוכר שזה היה פי אלף יותר גרוע משל ג'נה XD

iqiqiq

New member
../images/Emo58.gif

קארי די אמרה לנייג'ל (בצילומים של השור כשאמרו לבנות להצתלם אם מקל ביד) "האם הוצאת את המקל הזה מהתחת אחרי ההדחה? משו כזה אבל היא ביקשה ממנו סליחה

Manga136

New member
(LOL על המתמודדת)../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

באמת פי אלף יותר גרוע מג'נה

efif1212

New member
אחד הפרקים הכי מעצבנים שהיו ../images/Emo58.gif

אין לי יותר מידי מה להגיד, אני מאוכזבת קשות. רק 2 מסקנות: 1. סליישה היא פשוט העתק רזה של קיניה. אין שום הבדל חוץ מזה. 2. אסור, אבל ממש אסור לשים לביאנקה אודם כלשהו שהוא לא בצבע של השפתיים שלה.

Fashion Slut

New member
../images/Emo136.gif../images/Emo139.gif../images/Emo58.gif

דיי התסרוקת סלישה הזאתי ממש מכוערת..לכולן. לריאנה, לסלישה, לטיירה..ולקייטי הולמס XD

JoNy Boi

New member
חבל (סימן של ספויילר תפוז לא מתפקד טוב..)

אני מתפלל כל לילה שסלישה וביאנקה ישרפו או ימותו בתאונת דרכים..שיהיה בהצלחה להת'ר שהיא לא צריכה את התכנית הזאת כדי להצליח. פשוט מדהימה!=] שאנטל וג'נה חמודות אבל אם סלישה/ביאנקה יזכו (אבל סלישה יותר נוראי) אני יעלה שירשור אבל וכל אחד יצטרך להדליק נר נשמה! אני לא צוחק!

JoNy Boi

New member
איזה חמודה?!?!

אפילו שאני לא סובל את הבדיחות המפגרות של ג'נה, הייתה לה יציאה טובה כי, למי שלא שם לב, וזה היה כן מצחיק שאמרו לג'נה שאין לה אישיות טובה ולסלישה כל הזמן נותנים מחמאות על האישיות אז היא קמה כזה על הרגליים וחיקתה את סלישה שעושה כל רגע ווה ווה ייאי ייאי עם החיוך המעצבן שלה והיא אמרה מה לעשות שאני לא פאתטית כזאת משהו כזה ופפיייי כמה שהיא צודקת!

Manga136

New member
הגזמת../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

לאף אחת בתוכנית לא מגיע למות, אפילו אם היא ממש צריכה לעוף. ואני בהחלט אדליק נר אם היא תזכה ואז תפתח שרשור כזה (מה שכנראה יקרה, כי הרי טיירה פשוט צורחת "PRE SELECT" עם השיער של סליישה בתמונה...

Fashion Slut

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo209.gif../images/Emo58.gif

לדעתי סלישה\אבוני, אחת מהן תזכה! טיירה מתה על סלישה. בכל מקרה..לאף אחת לא מגיע למות XD וזאת העונה הכי גרועה אבר
בעונה הרביעית היה לפחות את בריטני וקיילן..

JoNy Boi

New member
גאד.|ספווילר|

שמתי לב שסלישה הייתה מדהימה לפני המייקאובר..טוב בכל אופן סלישה וביאנקה מגיעות רחוק כי יש להם אופי חזקק והם פייטריות..לכן אם נגיד סלישה מספיקה 8 גו סיס ומגיעה לפני הזמן בלי טיפה לאחר, אז איך טיירה תדיח אותה? אתם הבנתם באיזה סיטואציה טיירה נמצאת? עכשיו כבר מאוחר. טיירה הייתה צריכה להדיח אותה בשלב שהיא הייתה חלשה ואז נפטרת ממנה אבל מה לעשות שככה לא יהיה..כי בתכלס אם בעיני טיירה אופי קודם ליופי אז ביאנקה וסלישה בגמר. ואז יש קאברגירל. ומי כל פעם "גונבת את ההצגה עם החיוך המסריח שלה? סלישהה

למעלה