הטופ מודל הבאה 9-פרק 11
|סביון

KrIvInE

New member
../images/Emo58.gif

נאימה לא שחורה. O: ואני פשוט מקווה שטיירה תבין שג'נה צריכה לזכות ותיתן לה לזכות. למרות שגם מקום שני תמיד נורא מצליח, אז לא אכפת לי שביאנקה תזכה כי גם אותה אני די אוהב. שאנטל - הבאה לעוף! הרעיונות של הפוטושוטים נהיים פחות ופחות מקוריים או שזה רק אני?

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

נאימה הייתה מעין ערבוביה, אבל לפי מה שהיאא מרה (אם זכרוני אינו בוגד בי, ונראה לי שהוא כן>__<) שני ההורים שלה שחורים (ואחד מהם הוא אירי), וחוץ מזה היא נראית לי קצת שחורה פנים מול פנים... XD בכל אופן, אתה צודק בנוגע לפוטושוטים... הפוטושוט כפרחים הוא מעין מחזור של הפוטושוט בטבע של עונה 4, רק עם נושא אחר, והפוטושוט של הטיפוס בכלל מבוסס על אדיטוריאל שסובי עשתה פעם שהוא ב=י=ד=י=ו=ק באותו הנושא.

אז ככה יהיה הטופ 3, לדעתי../images/Emo58.gif

שאנטל בדוק תעוף בפרק הבא.. איתה תעמוד להדחה ג'נה שתינצל ביאנקה תוכרז ראשונה ותעלה לגמר, אח"כ סליישה ואז בגמר ג'נה תעוף שוב בגלל פרסנולטי (קאוור גירל) ויהיה גמר עם סליישה וביאנקה. איזה אושר.

Manga136

New member
../images/Emo58.gif(מגלה את הפיינל 2 האמיתיות)../images/Emo142.gif

הפיינל 2 הן למעשה ג'נה וסליישה... (למי שקרא את זה שכתבתי ששאנטל זוכה, זה היה מידע שגוי, עמכם הסליחה)

Manga136

New member

את מתכוונת לניחוש שלך? *מבולבל קשות*

../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

לניחוש שסליישה תהיה בגמר עם ג'נה... למרות שחשבתי שג'נה תעוף..

Manga136

New member
אמממ... ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

כרגע ראיתי את התמונות, וסליישה דווקא לא הייתה כ"כ כ"כ כ"כ משהו... הת'ר הייתה יותר טובה. מעניין איך העיפו אותה. סליישה יותר גרועה מנאימה, ואם היא תזכה, היא תגנוב מנאימה את התואר של הזוכה הגרועה ביותר. ג'נה... לא בלטה לי כ"כ, אבל נסלח לה כי יש לה המון תמונות מדהימות. שאנטל הייתה סבירה. ולביאנקה הייתה תמונה סבירה.

sapirush001

New member
הפרק../images/Emo58.gif

סליישה-התמונה הייתה בסדר אבל היא עדיין לא אהובה עליי הת'ר-אני לא מאמינה שהיא הלכה אני ממש בכיתי עליה אוףףףףףףףףףףףףףף לא מגיע לה ללכת יש לה תמונות באמת טובות היה טוב יותר לו סליישה או ביאנקה היו הולכת אני לא מבינה את השופטים היא שתה תמונה טובה שאנטל-תמונה טובה אבל חסר לה הבעה בפנים ביאנקה-תמונה גרועה כמו שהיא בעצמה גרועה שתעוף כבר בתמונה ניראה שהיא הולכת לישון ג'נה-תמונה סבירה לא משהו היא יכולה יותר שבוע הבא יעופו לדעתי סליישה ,ביאנקה

iqiqiq

New member
עונה 9 פרק 12

הבנות מגיעות לבייג'ין ועושות מסלול לאחר מכן הבנות עשות את הצילומים בחומה של סי בטור לוחמות ויהיה עוד תמונה שכולם יהיו שם וינסו לראות מי תבלוט על כולם! שם תצלם אותם טירה בעצמה ולאחר מכן יקבע מי תיהיה בטופ 3!!! פרק לפני סיום העונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לדעתי או ביאנקה או ג'נה יעופו השבוע!

iqiqiq

New member
הטופ מודל הבאה עונה 9 פרק 12

הבנות מגיעות לבייג'ין ועושות מסלול לאחר מכן הבנות עשות את הצילומים בחומה של סי בטור לוחמות ויהיה עוד תמונה שכולם יהיו שם וינסו לראות מי תבלוט על כולם! שם תצלם אותם טירה בעצמה ולאחר מכן יקבע מי תיהיה בטופ 3!!! פרק לפני סיום העונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לדעתי או ביאנקה או ג'נה יעופו השבוע!

iqiqiq

New member
פרסומת לפרק 12 עונה 9 + כתוביות בעברית

אני הכנתי!!!! http://youtube.com/watch?v=UwzBWZII3No תגיבו!!!!

Miss Murder

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo10.gif

הייתה לי הרגשה שיעיפו את הת'ר..חבל,היא הייתה אחת מהפייבוריטיות שלי
התמונה של סלישה הייתה ממש טוב לדעתי.שאנטל מהממת
וביאנקה מעצבנת. אבל לא הבנתי מה ג'נה אמרה לנייג'ל שהוא אמר שהיא יותר מדי צינית..

Manga136

New member

נראה לי שזה היה שאם היא הייתה לובשת את השמלה שהת'ר לבשה בצילומים כשהיא הצטלמה אז התמונות שלה היו הרבה יותר טובות...

למעלה