הישרדות 1514 - הגמר + האיחוד

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

היה גמר נחמד. לא יותר מדי מותח. לא הייתה הרגשה של משהו ענק, אלא סתם עוד הצבעה, סתם עוד פרק.. בסך הכל הייתה עונה מצוינת. לא הכי טובה עד היום, אבל בהחלט בין הטובות. ממש רציתי שקורטני תפתיע ותזכה, אבל בדוגרי לטוד הגיע הרבה יותר, הוא שיחק משחק יותר טוב. העונה הבאה נראית מעולה. עוד פחות מחודשיים !!!

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1514

על האיחוד לא חושב שיהיה לי מה להגיב. תיכף אני אראה. היה מעניין, טוד שלט לגמרי במועצה ואמנדה יצאה משם ממש אבל ממש גרוע. שמחתי שקורטני קיבלה לפחות קול אחד (של דניס ובטח גם של פרוסטי). בתכלס זוכה ראוי בעונה הזו. הוא לא שחקן אסטרטגי מושלם כמו שהוא רוצה להציג את עצמו אבל עדיין הוא שיחק מעולה והצליח לשבות את קולו של ז'אן רובר מה שהיה המפתח לזכיה בעונה. זו העונה שנהניתי ממנה הכי הרבה עד היום מכל העונות שצפיתי. אחרי העונה הקודמת הזוועתית העונה הזו פשוט שבה והצילה את האמון שלי בסדרה בדיוק כמו שעונה 11 עשתה אחרי עונה 10.

willo

New member
../images/Emo58.gif גם לעונה הבאה

בסופו של דבר טוד שלט בטרייבל, השתיק את JR וזכה לדעתי בזכות זה גם בקול של ג'יימי וגם של JR (שאמר זאת במפורש). אמנדה פישלה כבר בטרייבל של הארבעה עם דניס. לגבי המראה, מה זה הפרוסטי הזה, הוא התנפח (וגם קורטני. בהתחלה לא הבנתי איך אמנדה לא התנפחה עד שנזכרתי שטוענים שהיא רק חזרה מצילומים של העונה הבאה.

maya567

New member
תלוי באיזה גרסא הורדת...

ב-FQM הפרק נגמר כשג'ף אומר שהוא יקרא את הקולות, ואז ההקראה היא בריוניון. ב- BCX הריוניון מתחיל אחרי שכבר יש זוכה.

Volldemort

New member
../images/Emo45.gif זה מה שקרה לי בעונה 14

אבל זה בסדר, סיום לא מפתיעה לעונה ששווה לתחת

maya567

New member
../images/Emo58.gif

וואו. היו הרבה אירועים ועכשיו אני כבר לא זוכרת. מה שכן, זה היה פיינל טרייבל קורע (ג'יימס והשטויות שלו) וריוניון מצחיק ומהנה! מסכימה שאמנדה היתה ממש מעצבנת בפיינל טרייבל. כמו שפי ג'י אמרה, היא כל הזמן רק התנצלה והתנצלה. בשביל מה? בייחוד כשקורטני וטוד היו ממש to the point בלי התנצלויות ובלי כלום. היה קצת עצוב לשמוע שדניס היא עכשיו השרת (אפילו לא האב בית) של בית-הספר... נקווה שברנט יסדר לה איזה משהו נורמלי ולא רק 50 אלף דולר. אה כן, והצ'ק לג'יימס היה ברור בדיוק כמו הצ'ק לרופרט. בשביל מה?? חוץ מזה- קורטני יצאה מלכה, טוד זוכה ראוי (מה גם שמבחינתי כולם היו) וכנראה גם יהודי (הרצוג), ז'אן רובר מלך בפוקר, פרוסטי נראה כמו חיקוי של הירו נקמורה ופי ג'י נראה דווקא טוב! ומישהו הזכיר את המשקל - דווקא רואים על אמנדה שהיא השמינה (אפשר לראות בידיים), אם כבר דניס נשארה פחות או יותר אותו דבר... ואם כבר - אז ג'יימי ממש תפחה לקראת הפיינל טרייבל. מה נותנים להם לאכול שם בסקווסטר?? לסיום - העונה הבאה נראית מגניבה לאללה. המעריצים באמת נראים כמו מעריצים שרופים של הסידרה. בטח יהיה להם קשה לראות שהם מתמודדים נגד אנשים שהם ראו כל הזמן הזה (מצד שני, יהיו בטח אחלה תגובות).

assafTV

New member
../images/Emo58.gif

אחלה סיום לאחלה עונה. מאד שמחתי שקורטני הגיעה למקום השני, כי מצד אחד באמת מגיע לה להגיע רחוק אבל מצד שני טוד באמת שיחק טוב ממנה. either way, אני מרוצה. אמנדה היא האמריקקית הטיפוסית שבדקה ה-90 מגדלת מצפון ומתחילה להתנצל ולהסתכל על אנשים בעיני כלבלב. סורי האני, לא עובד. קורטני מלכה, מלכה, מלכה! הוואן ליינרז שלה תמיד משעשעים וצודקת, חבל שזה לא היה אחד האתגרים. ועם כל הדיבורים על המולט של דניס, מה לעזאזל היה לטוד על הראש?! הריוניון היה משעשע ביותר, ג'ף שאל את כל השאלות שצריך, את דניס למה לעזאזל לא הצטרפת לפי.ג'י, לג'יימס למה לא השתמשת באיידול והכי הכי - האם אריק עדיין בתול? ברור, לפלפון נוצרי, ישאר בתול עד גיל 50. היתה עונה מעולה ואני מקווה שעונת המעריצים מול מתחרים אהובים לא תפשל. ופליז הו פליז, הבו תוכנית לקורטני.

viveros

New member
../images/Emo58.gif

טוד לא יהודי. הוא נוצרי מורמוני. וכן - זאת פעם ראשונה שמורמוני גם מגיע לגמר וגם זוכה בו. טוד הצליח איפה שרייף ונליה נכשלו.

../images/Emo58.gif

דניס ממש מעצבנת. היא סיימה במקום הרביעי שזה כבר מענק של 50 אלף דולר. לא ברור לי מדוע היא בכתה מול כל האומה על זה שהיא עכשיו שרת. בסופו של דבר היא יוצאת עם 100 אלף דולר. בכיינית.

viveros

New member
../images/Emo58.gif ויותר מזה...

לפי הבלוג של ג'נה מורסקה באתר של CBS, בית הספר שבו היא עובדת דווקא טוען שהיא קודמה, ושל מה שסיפרה בתכנית היו שקרים. בכל אופן, דניס יכולה לבוא בטענות רק לעצמה על ששיחקה את אחד המשחקים הפחדניים בהסטוריה של הישרדות, ועל טעויות, כידוע, משלמים...

../images/Emo58.gif בדיוק

מסתבר שהיצורה קודמה לפני שעזבה את הישרדות. היא מקבלת 17 דולר לשעה. 17 דולר לשעה. בכל אופן, היא התנצלה בפומבי ואמרה שלא תיקח את הכסף ושהוא ייתרם לאיזה קרן.

Volldemort

New member
מה? באמת? ../images/Emo58.gif

למה שהיא תתנצל? למי בדיוק? זה הכסף שלה והיא לא צריכה לתרום לאף אחד!

למעלה