הישרדות 1514 - הגמר + האיחוד

Boran

New member
../images/Emo58.gif

העונה הכי טובה של הישרדות. תכל'ס לקורטני ואמנדה הגיע להתחלף במקומות, אבל לטוד הגיע לזכות. תגידו, בפיינל TC לא אמור להיות לפיינל 3 הזדמנות לנאום סיכום אחרי שאלות המושבעים? זה היה חסר לי קצת... לא הייתי מזהה את קורטני אם לא היו אומרים לי שזו היא אחרי שהיא השמינה ככה.

Boran

New member
ועוד משו ../images/Emo58.gif

מה זה ההיטפלות הזאת לבתולין של אריק? ועוד לשאול אותו בלי שום בושה בשידור חי בנשיונל טלויז'ן אם הוא עשה את ג'יימי - בכלל לא במקום.

או, סוף סוף מישהו ספונטני ../images/Emo58.gif

בחיים לא שמעתי מישהו שאומר על עונה כלשהי שהיא הכי טובה ברגע שהוא סיים לראות אותה. זה אף פעם לא קרה לי. אבל אני כן חושב שסין היא העונה הכי טובה קצת אחרי אי הגלות

Boran

New member
ומשו אחרון ../images/Emo58.gif

שוב, כמובן, השם של הפרק היה הכינוי שקורטני נתנה לטוד בהתחלת הפרק (סניקי ליטל משהו), מה שרמז לי כבר מההתחלה שהוא הולך לנצח. בניזונות.

Boran

New member
טוב, עכשיו באמת אחרון ../images/Emo58.gif

הרבה מנצחים אמרו ש"היתה להם תוכנית עוד מלפני שהם באו והם מימשו אותה". אבל רק כשטוד הסביר איך הוא עשה את זה זה נראה לי פשוט מדהים. למצוא מישהו מהיום הראשון לברית של זוג (ואז הוא מצביע על אמנדה), להתחבר עם הבחורה החלשה שתהיה יותר "חוליה חלשה של השבט" ממנו (מצביע על קורטני), ואחרי המיזוג להתחבר עם הבחור החזק (מצביע על ג'יימס). מדהים.

הממ... לידיעת הצופים, ../images/Emo58.gif

לפי דבריה של אמנדה, היא זאת שהחליטה שעליה להתחבר עם בחור אחד חזק (אארון) ושטוד יתחבר עם בחורה קטנה וחלשה (קורטני).וכך לשניהם גם יהיה back up, וגם אנשים לא ירצו להדיח אותם כשהם יראו כל כך צמודים. אני לא בטוח אם זה לגמרי נכון. שמתי לב שהיא קצת ממורמרת...

תתש

New member
הכי טובה?

את אי הגלות לא ראיתי אבל סין אפילו לא מגיעה לחמש הראשונות. אוסטרליה, אמזון וגווטאמלה יותר טובות ואלו רק הראשונות שעלו לי לראש.

Boran

New member
חלקית

ארבע הראשונות היו מעולות, אבל לדעתי זה לא קשור לרמה של העונה, אלא להייפ שהיה מסביב לעונה. עונה 2 יותר מיתולוגית, והיתה אחרי כל ההייפ של העונה הראשונה, אבל מבחינה אסטרטגית היה שם אפס עניין. עונה 6 היתה מעולה, גם עונות 11 ו-12. וקצת 13. אבל לדעתי כל אלו באות במרחק מזערי מייד אחרי 15.

תתש

New member
מבחינה אסטרטגית

עונה 6 הרבה יותר טובה כי מהמיזוג (וגם לפני) כמעט כל פרק נשברה ברית והוקמה חדשה, ברוב המקרים עם האנשים שנבגדו רק פרק לפני (ההדחות מדינה עד היידי) והסתיים בבליינד-סייד. גם לעונה 11 לא חסר בבגידות ובליינד-סיידים.

מה? בעונה 11 היה רק את ג'אד וג'יימי../images/Emo58.gif

אני לא אומר "רק" כי גם שניים זה לא רע, אבל זה אף עונה עדיין לא השתוותה לכמות הבליינדסיידים של עונות 6ו-7. 8 אלישיה וטום 9 רק ליאן 10 קרין וגרג 11 ג'אד וג'יימי 12 קורטני ושיין 13 נייט 14 אדגרדו ויאו מן 15 ז'אן רובר, פרוסטי, ג'יימס

../images/Emo58.gif וואוו

אני חושבת שזה היה סיום בן זונה לעונה ממש טובה. בהתחלה ממש התבאסתי שהעיפו את אשלי
אבל אחרי זמן מה מצאתי משהו חדש להתעצבן עליו וזה ההעפה של ג'יימס... אבל בכללי העונה הייתה מדהימה והפרק סיום היה מגניב... חבל שלא היה אתגר מכונית.. והאתגר האחרון היה די דבילי.. אבל אני נורא שמחה שטוד, שהיה באמת השורד האולטימיטיבי זכה, למרות שאם קורטני הייתה זוכה גם לא הייתי מתבאסת.. בכל אופן אני נורא אהבתי את העונה.. ואיזה ענק מייק בראנט עם הקטע של דניס !!!!!! אני עכשיו רואה אותה באור אחר לגמריי ותודה רבה למלך הרייטינג שעזר לה קצת.. מסכנה .. אני עכשיו מוכנה לסלוח לה על הצמיג שלה.. ווואוווו !!!!!!!!!!!!! עונה הבאה זה אולסטארס נגד מעריצים ... איזה מגניב זה הולך להיות .. בטח הולכים לשחות את המעריצים .. במיוחד בחיר ליבי JOHNNY FAIR PLAY שלי... הוא בטח ישב וחשב שבועות על התרגיל המכוער הבא שהוא הולך לדפוק בעונה החדשה וזה הולך להיות כל כך טוב לראות אותו... רק שיתנו לו הזדמנות להתבטא ולפחות שיגיע לחבר מושבעים .. וג'ף פרובסט... איזה גוף נהיה לו .. הייתי עושה לו טובה.. זהו

למעלה