הישרדות 1514 - הגמר + האיחוד

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

מסכים עם מה שאמרו פה. טוד לא היה שחקן מושלם אבל הגיע לו, אמנדה יצאה עלובה בטרייבלים האחרונים וקורטני היא אכן אחת המתמודדות היותר מצחיקות שהיו בסדרה(ועדיין יכולה לעצבן לא מעט כשהיא רוצה). האמת, לדעתי הסוף של העונה, בערך מאחרי ההעפה של ג'יימס היה חלש יחסית, הכל היה צפוי למדי ולא היה שום דבר מעניין במיוחד. העונה הכי טובה? אני לא יודע, אבל הייתה עונה ממש טובה, שאחרי זוועות 13 ו14 החזירה את הכבוד לסדרה. העונה הבאה נראית אחלה, זה שהמתמודדים הרגילים יהיו מעריצים-שרופים כולם הופך את זה להרב יותר מגניב. בהתחשב בזה שגם הקאסט האולסטארי מוצלח למדי, אני אופטימי.

willo

New member
שאלה ../images/Emo58.gif

יש שאלה אחת לא פתורה (ואני לא מתכוון לגבי אריק). ג'יימי אמרה בהצבעה שטוד גרם לה לשנות את ההצבעה, וגם JR אמר את זה באיחוד. מעניין למי הם יו מצביעים? האם הטרייבל לקח את הנצחון מאמנדה או מקורטני? נ.ב. תודה

אני בטוח במאה אחוז ../images/Emo58.gif

שהטרייבל לקח מאמנדה את הניצחון. התשובות שלה היו כל כך נוראיות וגרועות והיא הייתה נראית חולמנית בטירוף. טוד לעומת זאת היה ממש ממש טוב בתשובות שלו.

retard boi

New member
../images/Emo58.gif

אמנדה ממש דפקה את הטרייבל האחרון , זה זמן ממש גרוע לפתח בו מצפון - אכלו אותה חיה שם. האמת שגם לא הייתי מרוצה מטוד במיוחד גם , היציאה שלו עם אמנדה בהדחה של דניס, הגישה המתנשאת שלו כלפי פרוסטי (לקרוא למשהו שצעיר ממך בכולה שנתיים ילד זה לא דבר חכם לעשות) וז'אן רובר והיהירות הכללית והצביעות שלו ממש מעצבנים. אני גם לא חושב שהוא היה אסטרטג טוב בכלל, אם המשחק היה מתנהל באופן שהוא רצה שהוא יתנהל גיימס היה יוצא מהעונה הזו עם מיליון דולר. היחידה שיצאה טוב לדעתי מהטרייבל היתה קורטני, היא היתה כנה אבל עדיין הצליחה להציג את עצמה באור מאוד חיובי. עוד משהו שמאוד העיק עלי בפרק הזה זה דניס , כמה בן אדם יכול לרחם על עצמו. זה היה פשוט פתטי, פי גי נתנה לה הזדמנות והיא ויתרה עליה אז שלא תגיד שהיא מודעת לעובדה שהיא הבאה בתור ואחרי זה להתעצבן שהיא מודחת בלי שהיא עשתה שום דבר בעניין בזמן שזה היה משפיע. גם המניפולציות שהיא עשתה על אמנדה (שלדעתי גרמו לפרץ המצפון שפגע בה בסוף בטרייבל) היו פשוט מתחת לחגורה.

../images/Emo58.gifהפרק הזה הוא פרק הגמר!../images/Emo58.gifוואטבר

אז קודם כל, היה ממש שולתתתתת!!!!!111... נכון, רציתי שאמנדה תנצח, אבל לא נורא, מתגברים. אבל הטרייבל הסופי היה המוצלח ביותר עד כה בהיסטוריה של הישרדות, וכך גם הריוניון. אמנדה קצת אכזבה אותי כשהיא לא העיפה את טוד. ציפיתי ממנה לקצת יותר, ולצערי היא פשוט משכה אותו עד למליון. אני לא אחזור על מה שאמרו כאן, שאמנדה הייתה ממש גרועה בטרייבל האחרון, וטוד וקורטני עשו עבודה טובה. אני רוצה שנייה לחשוב לעצמי מה אמנדה הייתה צריכה להגיד. והרי זה: "אני וטוד שיחקנו בערך את אותו משחק. שיקרנו לאותם אנשים, לפעמים הוא יזם הדחות ולפעמים אני יזמתי הדחות, ובאופן כללי ההבדל היחיד בין המשחק שלי לשל טוד הוא שטוד הבליט את זה הרבה יותר ממני. ואני חושב שהעניין הזה פעל לטובתי, כי התוכנית שלי הייתה לגרום לכולם להאמין שטוד יותר נחש ממני. וזה עבד. טוד קיבל קולות נגדו ב-4 הטרייבלים האחרונים, והסיה היחידה היא שכולם ראו בו תחמן. אבל אני החלטתי שאני רוצה לשמור אותו. הייתה לנו ברית חזקהמאוד מההתחלה, ואני ידעתי שעם טוד אני אלך עד הסוף. כשאמרתי לאנשים שאני רוצה להדיח את טוד, הכוונה שלי הייתה שהם ינסו להשתכנע שאני הולכת להצביע לטוד, וכך ניתנה להם תקווה, כך שהם לא ניסו להטות אחרים נגדי. וזאת הסיבה העיקרית שאני חושבת שאתם צריכים להעניק לי מליון דולר." אם זה לא דברי סיומים מושלמים, אז מה כן? מה דעתכם? דרך אגב האתגר הסופי היה אחד הטובים של הסדרה. ואני פתאו שמתי לב שזאת עונה ממש צבעונית מבחינת קאסט. לכל אחד שם היה סיפור, וכל אחד שם הביא טעם אחר. ג'יימי- הבלונדה המפגרת (גברת האיידול המזוייף) ז'אן רובר- הבד בוי (מיסטר פוקר פייס) פרוסטי- החמוד ("האיש המסכן שידע את הסודות של טוד ואמנדה ולכן עף") ג'יימס- הגבר גבר המשעשע (מיסטר 2 איידולים רקובים) אריק- הנחמד (הבתול) פיג'י- הפייטרית הביצ'ית (גברת הפלולה האנדרדוגית) דניס- הלאנץ' ליידי הנגררת (גברת "sucked in life") אמנדה- אסטרטגית עם לב של סוויטהארט (גברת התחת המצונזר) קורטני- הביצ'ית הקומית (האנורקסית מניו יורק) טוד- האסטרטג שאומר מה שעולה על דעתו (מיסטר המנצח) ובעונה הזו היו גם הרבה קטעים טובים ומצחיקים. הריב של שריאה ודייב, טוד ואמנדה מוצאים את האיידול בדרך הזויה בטירוף כשכל העולם מסתכל, ג'יימי שולפת איידול מזוייף, בערך כל דבר שקשור בקורטני, לג'יימס יש שני איידולים והוא לא שולף אותם, כולם חושבים שטוד עושה הצגות על אחותו וקורטני תוקעת חיקוי מדהים שלו ושל ג'ף, בערך כל הטרייבל הסופי וכל הריוניון. וכמובן במקום הראשון שלי: התחת המצונזר של אמנדה, הדבר שלעד יאפיין את הישרדות סין. היו גם בליינדסיידים, ולא מעט. ז'אן רובר אחלה בליינדסייד, פרוסטי בסך הכול היה איתם בברית והם תקעו לו סוג של סכין בגב, ג'יימס אחד הבליינדסיידים הטובים שהיו. בקיצור לא חסר כלום. ולכן אני מכתיר את העונה הזאת כמקום הראשון ביחד עם עונה 12. עונות 12 ו-15 מזל טוב!

rshamir

New member
../images/Emo58.gif

טוד הוא כל מה שרוב ססטרינו היה רוצה להיות. למרות הכל הוא התיכמונים שלו הצליחו. אבל מה הקטע עם המראה שלו בריוניון? הוא נראה כל כך תקוע בשנות השמונים שעוד מעט הוא יתלה פוסטר של דוראן דוראן. אבל אמנדה? יאמי.

../images/Emo58.gif

אמנדה כזו מושפלת. מלכת יופי אמורה לשלוט בטרייבלים. מאוד שמחתי שפיג'י השביתה אותה ואת מבטי הכלב המעצבנים. דאני בוטרייט, איט דיס! קצת משעשע שכמו שתי העונות הקודמות, גם העונה הזו נגמרה גם עם מנצח שבלט בעריכה לאורך כל העונה אבל איכשהו כאן העריכה הצליחה לתעתע בצופים ולתהות האם טוד באמת ייקח את הכל או שאולי בכלל מדובר בסיפור ההפסד של טוד ובנצחון של אמנדה. וכמובן שקורטני שולתתת!!11 (וכמובן שהיה נחמד לחזות את הפיינל 3 כבר בהודעה על הפרק הראשון
)

אנשים, אני מאוכזב ממכם. פייר?

מוזר לי. כי בדפדוף אחורה של דפי הפורום ראיתי בבירור שכל שרשור גמר מיד ההפך לשירשופלצת (שירשור מפלצתי) ולאורך ועניין. עכשיו אני מרגיש כאילו ההתלהבות קצת דועכת. הרבה פחות תגובות מבדרך כלל, וגם אם כן הן נורא קצרות. חבל.

סליחה, אתה תתן לי את הכבוד הראוי!

ועכשיו בוא יפה יפה ותגיב. אבל תשובה מלאה, אני לא אוצה לראות שחפפת! וגם אתה שם בסוף! ככן אתה, מאחרוי התגובה של מר אלכס, זה זכה בהישרדות וירטואלית 2. הכול ברור?.??!!!

LOVEtheMcMAHONS

New member
אפשר להירגע אולי ?

אתה לא תוציא מאנשים תגובות שהם לא מעוניינים לתת. הפורום הוא על בסיס שיתוף בהתנדבות ומי שלא מעוניין לשתף או להאריך במילים - פשוט לא.

viveros

New member
../images/Emo58.gif

אני לא אחזור על כל מה שאמרו פה, ורק אגיד שטוד הוא פשוט זוכה ראוי. ג'ף פרובסט משתפר מעונה לעונה, והריוניון הנוכחי היה פשוט תענוג. אחרי עונה לא משכנעת (13) ועונה גרועה מאין כמוה (14), הישרדות חוזרת להיות הדבר האמיתי. ומה הסוד? פשוט להפסיק עם הליהוק המטופש של דוגמנים, מוזיקאים ושחקנים כושלים, ולקחת שחקנים שבאמת אוהבים את הסדרה וחלמו להיות שם. טוד ואמנדה עשו את העונה הזאת, וביחד עם דמויות צבעוניות כמו קורטני, פי-ג'י ואפילו ז'אן-רובר זו הייתה אחת העונות המוצלחות. חבל שהשליש האחרון שלה היה מעט צפוי ובנאלי, אבל בסה"כ כל השלישייה הסופית הייתה ראויה מאוד, וסוף-סוף כל אחד מהשלישייה קיבל לפחות קול אחד בפיינל. ולגבי העונה הבאה - אני מצפה להרבה מאוד מהעונה הזאת. מארק בארנט הבין (גם אם באיחור מסוים) מה שבערוץ 10 משום מה לא הבינו, והוא שמעריצים שרופים = טלויזיה מעניינת, וכשמצרפים לזה קאסט לא רע בכלל של שורדים מעונות קודמות (וזה הזמן להביע צער על כך שההפקה לא מצאה לנכון להביא את בריאון מגואטמלה לסיבוב נוסף), אני מצפה מהעונה הזאת לגדולות ונצורות. רק עוד חודש וחצי!!

wissenly

New member
../images/Emo58.gif

אוי, נגמר... והישרדות 16 נראה אדיר. אז כמה דברים: 1. אמנדה עשתה החלטה מטומטמת לגמרי כשלא העיפה את טוד. זה היה ברור שטוד שחקן טוב מאוד ודניס לא הייתה יכולה לזכות עם כל העצב והצער שבחיים שלה. 2. בתחילת מועצת השבט דווקא חשבתי שלאמנדה יש את הסיכויים הכי טובים לזכות. אמנם לא בהפרש גדול אבל כן. אני חייב לציין שטוד היה תותח במועצת השבט הסופית, הוא ענה לכל אחד את מה שהוא רצה לשמוע (במיוחד ז'אן רובר) והיה מגיע לו לזכות רק על הדברים החכמים שהוא עשה שם. ואז פתאום בהצבעה שמתי לב פתאום ש... קורטני יכולה לקבל אפילו שלושה קולות! הייתי בשוק! 3. עד עכשיו אני לא מאמין שקורטני קיבלה יותר קולות מאמנדה. 4. כולם בריוניון נראו כל כך מוזר ומכוער... במיוחד אמנדה שהתכערה, טוד שגידל שיער ולזלי שהזדקנה בבערך 20 שנה. 5. קורטני פשוט קורעת מצחוק עם היציאות שלה בריוניון... על זה שהיא שונאת ילדים ועל זה שג'ף קרא לה שמנה
. 6. דניס ממש מסכנה שהיא עברה להיות מנקה... מגיע לה את המענק ממארק בורנט. 7. עונה 16 נראית ממש טובה. אני כבר רואה את כולנו צועקים בוז לכל המעריצים ומחכים שהם יעופו כדי שנישאר עםם אולסטאר אמיתי.

wissenly

New member
דברים ששכחתי../images/Emo58.gif

8. במועצת השבט הסופית ג'יימס הטריד נורא בתור הסטנדאפיט עם ההערות הטיפשיות וחסרות הקשר שלו. תשתוק קצת. 9. ברגע שבריוניון טוד הסביר שהוא בעצם הוסיף את קורטני לברית שלו כי היא הייתה קטה יותר ממנו- הושטתי לו את הגביע (
). על אסטרטגיה מעולה כמו זאת אפילו אני חשבתי ורק על זה מגיע לו לנצחץ 10. האתגר האחרון היה מעולה לדעתי. אהבתי את הכפל-לשון של המילה china
וגם אהבתי שאמנדה זכתה כמובן. 11. אמנדה נתנה טרייבל סופי גרוע מהגיהנום. היא באמת שלא הפסיקה לרגע את פרצופי האני-כל-כך-מצטערת-ורוצה-לקבור-את-עצמי-כאן-ועכשיו==>ההערה של פי ג'י ההיתה לגמרי במקום
. אני חושב שאם אמנדה הייתה נותנת קרב מול טוד במועצת השבט הסופית היא באמת הייתה מנצחת! אבל לשבת ולהצטער ביום האחרון זה באמת לא במקום. היה נראה שהיא אמרה "טוב, הגעתי עד פה, בוא נזרוק את הכול לפח, נזרוק מבטי תחנונים כלפי הג'ורי וניתן לטוד וקורטני ליהנות ולקבל את כל הקולות!"

Boran

New member
../images/Emo58.gif

כ"כ מסכים בקשר ל-4 איכשהו המון אנשים נראים באיחוד, כשהם כביכול "מטופחים" ומיופייפים, הרבה פחות טוב מאשר שהם נראים טבעי. קורטני ואמנדה היו דוגמאות חיות לזה.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

בסך הכל עונה מעניינת אני חושב שהיא התחילה טוב וסיימה לא משהו טוד הוא מנצח ראוי אבל אני חושב שהוא קצת אוברייטיד. הוא לא כזה שחקן חכם וגאני כמו שהוא עושה מעצמו.. אמנדה אני לא יודע מה קרה לה בימים האחרונים ובכלל בפיינל טרייבל האחרון -ההתבכיוניות שלה פשוטלא היו במקום וטוב שפיגי שמה אותה במקום. טוד אכן הכריע את הטרייבל ככששיתק את זאן רוברט קורטני אכן שלטה. אבל היא לא נראתה מאופרת יפה בריוניון.. בסך הלכ עונה נחמדה ביותר והפרומו לעונה הבאה מסקרן ביותר...

Volldemort

New member
../images/Emo58.gif

עונה מעולה. סיום גרוע. אחרי שסיימתי לראות את הגמר, כ"כ קיוויתי שקורטני תנצח. אם לא, אז אמנדה. ואז הגיע הריוניון. טוד הוא האחרון שרציתי שינצח!!!!!!! ואני רציני לגבי זה!!!! האחרון!!!! אפילו צ'יקן יכול לנצח, אפילו דייב!!!!!!!!! אני כ"כ מעוצבן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמנדה עשתה את טעויות חייה שלא העיפה את טוד בכל ההזדמנויות שהיו לה. הייתי בטוח שהיא תקבל עוד קולות. אוףף. למה היה לעונה הזאת סיום עם טעם חמוץ? מאוד נהניתי ממנה, אבל מסתבר שהקאסט היה ברובו טיפש כדי לתת לטוד לנצח.. זהו, עכשיו אני ממשיך את הריוניון..

verdax

New member
../images/Emo58.gif

אממ... אמנדה איכזבה אותי, היא אפילו לא נתנה פייט. טוד שיחק משחק כמעט מושלם, בייחוד לקראת לקראת הסוף, לא היה ברור בכלל שיעיפו את דניס ולא אותו, והגיע לו לזכות. אהבתי גם את העקיצה כלפי אמנדה בטרייבל פיינל4. דניס, כפי שקורטני אמרה (והתחרטה), sucks at life, מעצבנת בכל הבחירות שלה ובכל הווידויים שלה, למה לעזאזל מגיע לה עוד 50K$??! עונה מעולה. הריוניון היה קצת משעמם. עונה הבאה יכולה להיות מעניינת. next.

למעלה