../images/Emo58.gif אוקיי תורי להגיב
אם להגיד את האמת.... את סנדרה אהבתי באופן כללי, אבל לא בתור שחקנית הישרדות. והעובדה שדווקא בעונה הזאת, ה-עונה, אמא ומלכת כל העונות, דווקא היא מנצחת בה? היו בעונה את השחקנים הכי טובים של הישרדות, ודווקא מישהי שלא משחקת הישרדות באופן ממש חזק, לא במשימות ולא אסטרטגית וכמעט בלי מאמץ, דווקא היא זוכה ודווקא בעונה הזאת? זאת הייתה האכזבה העיקרית שלי. בתחילת העונה לא יכולתי לסבול את פרוואטי ואת הצחוק שלה. אבל ככל שהתקדמו הפרקים, היא הדהימה אותי כמה היא פשוט מלכת הישרדות, טובה בכל ההיבטים של המשחק ונורא רציתי שתזכה, כי היא עשתה בשבילי את העונה. כל כך הגיע לה. וכמו סנדרה, דווקא בעונה הזאת היא הייתה צריכה להיות הזוכה. זאת הייתה קצת אכזבה. לג'רי החזקתי אצבעות במשך רוב העונה, היא כזאת מאמי. אז כאב לי שהדיחו אותה כל כך קרוב לגמר, זאת הייתה יכולה להיות סגירת מעגל נהדרת. עוד אכזבה. ושמתם לב שג'רי וקולבי התחבקו?? כשסנדרה שרפה של הכובע של ראסל, אני כזה חושבת לעצמי: אם ראסל יגלה שאת שרפת לו את הכובע, הוא בטוח יאיים להדיח אותך. אבל נו באמת, סנדרה הרי לא פוחדת מראסל! המועצה גם קצת אכזבה אותי, אני חייבת לומר. לא הייתה מספיק טעונה רגשית. המושבעים לא כיסחו לפינליסטים את הצורה, ולרבים מהם לא היה הרבה מה להגיד. אבל הצחיק אותי כשקורטני קראה לג'ף ג'פרי.
ונהניתי מאוד לראות את הפרצוף של ראסל, כשקול אחריי קול שג'ף שלף ועדיין לא יוצא השם שלו, הוא לא חייך לרגע, הפנים שלו היו שמוטות, הוא הביט למטה, והבין את הטעות האדירה שהוא עשה שחשב שעם פרוואטי וסנדרה הוא ינצח בטוח. מגיע למי שלא לוקח את ג'רי לגמר! למרות כל הצחוק עליו ועל הפתאטיות שלו, עדיין בלעדיו העונה לא הייתה טובה כמו שהייתה. הוא ופרוואטי עשו את העונה. היו עוד שהיו להם את הפוטנציאל לכך, אבל הודחו מוקדם או שלא הוכיחו את עצמם. אני חשבתי לעצמי כשהגיע הגמר, איך שאר המתמודדים (כל הלא פינליסטים), איך הם לא העיפו את ראסל ופרווטי, מתמודדים כל כך חזקים, איך נתנו להם להגיע לגמר ככה? לא משנה כמה ניסו, היו צריכים לנסות יותר, כי פרוואטי איום ענקי, ובראסל אי אפשר לבטוח. וחוץ מזה עכשיו אני בדיכאון שנגמר, כי היה כל כך טוב.... כשיצאו הדיוידים המוקלטים של העונה, אני אקנה אותם ואצפה שוב. עונה מדהימה!!