בוא נענה לך לפי חלקים
" נשנה את זה מעט יוגב בדרך ההתנהלות שלו הרגיל אותכם להשתמש בשפת רחוב ולכל אלה שלא הבינו אני לא אומר שהוא אומר להם להשתמש במילים בוטות הוא פשוט מעלים עין מה שמקנה פה לאנשים להשתמש בשפה רדודה" יוגב הרגיל ? אל תיתן לו יותר מדי קרדיט ... מה לעשות שאני יוצא מדי פעם לרחוב ושומע את המילים האלו יומיום ?
הוא נתן לנו חופש ביטוי , וגם לך - עד שזה עבר את הגבולות . "עם נוער כמוך אין פלא שרובי יורד עלינו" הלוואי שכל הנוער היה עושה מה שאני עושה : מדריך ב2 תנועות נוער , כיתת מופת , מתנדב במתנס בעזרה בשיעורי בית , חבר פעיל במועצת הנוער העירונית , חבר במועצת הנוער המחוזית , רב עם בכירי העיר על דברים שהנוער בעיר שלי רוצה והם לא רוצים (כולל כל מי שאתה חושב - ראש העיר , סגנים שלו , ראש מנהל חינוך ועוד ג'ובים) , להמשיך ?
"ושוב ניצן כסיל שכמוך לא ננטשתי, פרשתי ! פ--ר--ש--ת--י !!!!!!!!!!!!!!!!" עודפעם מילים גבוהות , רד לעם
וכן ננטשת . כשאתה רוצה אתה אומר נטשו אותי , כשאתה רוצה אתה אומר פרשתי . פיצול אישיות ?
"אם לכם באותה תקופה היו מחוקים את המדינות גם אתם הייתי כועסים ופורשים אה מדבר זה שהיה בברית ISRAEL ונלחם נגד ! ישראלים " אתה יודע כמה ניהולים היו לי שמחקו לי מדינות ? בסביבות 12 ניהולים עם 15 נעולות בניהול
עדיין לא פרשנו
ולחלק השני , כל משחק ומה שקורה בו במע הייתי חלק מהאיחוד הישראלי של-א שלט במשחק , ולכן נלחמנו אך ורק נגד הערבים . מה גם שכל תקיפה ולא משנה מי תקף קיבלה תגובה , בין אם הודעה ובין אם חיסול המדינה . במצ הייתי חלק מהאיחוד הישראלי שכ-ן שלט במשחק , ולכן הרשיתי לעצמי להילחם גם נגד ישראלים , שחלק מהם תקפו אותי , זוכר ?
אחלה חפירה דפקתי , מקווה שהבנת אבל