לכל המעונין,

התולעת 1

New member
במאמר של ג`ורג וולד

מתוך Scientific American עותק 191: ``די לאדם להתבונן בעוצמת המשימה כדי להבין כי בריאה עצמית ללא התערבות כוח רוחני היא בלתי אפשרית.אף על פי כן אני מאמין שאנחנו כאן על ידי בריאה עצמית.``

SilentMike

New member
והנה זהו ציטוט שכאילו זועק:

"הנני מחוץ להקשר! הנני מחוץ להקשר!"

TheKnownUnknown

New member
רק לפני כמה ימים ראיתי..

היה בנשיונל ג'יאוגרפיק תוכנית על האדם הקדמון והראו מוזיאון עם לפחות 400(!) גולגלות של אדם נאנדרתלי שנמצאו בחפירות באירופה שהוא די שונה מאדם של היום יש לו מין גבות בולטות וגולגולת קצרה.הראו את המערות שהם חיו בהם גם..אז מנין הם צצו??זו לא גולגולת אחת או שתים..

Loud Silence

New member
האדם הניאנדרתלי היה טיוטה של ה'.

לאחר שה' פיקשש ויצר את האדם הניאנדרתלי, הוא מיד חיסל אותו ויצר במקומו את האדם המודרני. את העצמות הוא השאיר כדי להראות לנו שאף אחד לא מושלם.

SilentMike

New member
קיבינימט.

שבועות שהם עושים לזה הייפ, ודווקא כשסוף-סוף משדרים את זה אני מפספס. נו טוב. אז לא ראיתי את נמוך המצח מנחם בן צועק ומקשקש. לא ממש הפסד גדול...

Agent Saimon

New member
תגובה

1. גם אני העליתי את הנושא בפורום אתאיזם, ושאלתי שם שאלה כזו- למה לעזאזל לא מפטרים את האיש? לא רק שלא מגיע לו להיות עורך של מדור תרבות (הוא לא יודע מה זה תרבות בכלל, לא שמע על זה) אלא אפילו עיתונאי לא מגיע לו להיות בגלל חוסר השכלה תיכונית. 2. אני רואה שאחרי הטרנספורמציות בפורום אתאיזם הרבה משתמשים נפלטו לכאן, הא? גם מחבת"י (מחזירים בתשובה) מחמד כמו התולעות. בכל מקרה, תזהרו שכמה פסיכים שבזמנו זיבלו, סליחה על הביטוי, בפורום אתאיזם לא יזבלו גם את הפורום הזה. (בקשר לתמונה- זה לא שאני ממחזר דברים (עם כי אני בעד המיחזור:) ), אלא האייקון מצויין)

SilentMike

New member
מה קרה באמת ב-"אתאיזם ודת"?

הם החליטו שנמאס להם להיות מושבת טרולים?

Agent Saimon

New member
תלוי את מי שואלים

אבל לדעתי הגרוע מכל כבר עבר- מתקפת האנארכיסטים בני ה14-17, מתקפת הדתיים על כך שהורידו את המילה דת. לצערינו מתקפת הצמחוניים עדיין מורגשת. חלק ממשתתפים קבועים עזבו, לטוב ולרע (גם מהצד הדתי וגם מהצד האתאיסטי, חלקם בגלל שינויים בפורום, חלקם נחסמו, חלק סתם הפסיקו לבזבז זמן).

אחר

New member
טוב, לא ממש הפסדת

מנחם בן, הצעקן המפגר, הוכיח טוב טוב באיזה צד של הויכוח נמצאת התבונה (אפילו שירון ידען קצת קילקל את ההתפלגות החדה)

למעלה