שרשור מתמודדות עונה 5

Access M

New member
../images/Emo58.gif מתמודדת מס' 13../images/Emo58.gif

שרה גיל:18 עיר מגורים:מיסורי(גם את השם הזה אין לי מושג איך מתרגמים:)) תוכנית טלויזיה:סיינפלד מגזין:ווג סרט:קרובים אוכל:מניקוטי

mmmbam

New member
נראית מבוגרת יותר מ-18....

למיטב ידיעתי, כותבים מיזורי. אבל אני לא בטוחה P: היא גם נראית די ביץ'...

randu

New member
נראית נחמד,

הרבה יותר מבוגרת מגיל 18! מבט מוזר..כאילו היא לא מבינה משהו? שרה לעצמה: "זה ציפור? לא! "זה מטוס? לא! "זה מסוק? לא! "זהההה סופרמן!!"
ציון 7 וחצי!

Access M

New member
זהו:)

אלה הן כל מתמודדות עונה 5:) תגיבו מה דעתכם עליהן... כמובן שהמידע הוא מהאתר הרישמי של הטופ מודל הבאה ולאחר תירגום של מוטי ושלי העלנו אותו לאתר הישראלי של הטופ מודל, ובגלל שהוא ירד אז אני מעלה לפה את המידע:) אז תהנו ותגיבו:)

mmmbam

New member
יפה יפה ../images/Emo13.gif תודה תודה ../images/Emo8.gif

ח"ח על ההשקעה!

Access M

New member
חחח אין בעד מה:)

בכיף, כל הכבוד לך על זה שהגבת לכל מתמודדת חחחח:p

Fergie7

New member
הכי אהבתי את...

שרה[13] וג'יילה[10],ניקול[12] וגם קייל[11] נחמדה. אלה הפייבוריטיות. קים[4] מכוערת רצח.

Access M

New member
אמממ...

לפי דעתי קים מדהימה!!! גם ג'יילה ובמיוחד במיוחד קייל... מי שרוצה ספויילר קטן שיירד למטה
בטוחים?..
אני ממש אהבתי את קורין בתוכנית במיוחד אחרי המהפך יש לה תמונות שהיא דומה לטיירה... ומוטי עכשיו יגיד ההפך כל כך מתאים לך:p

Access M

New member
אני חייב להוסיף עוד משהו...

גם ניק ברה וליסה מדהימות!!! וכמון קורין

Fergie7

New member
קיצר..

נראלי העונה הולכת להיות יותר טובה. בעע שנאתי ת'עונה הרביעית.

Access M

New member
אמ......

לפי דעתי העונה הזאת הרבה יותר טובה מהעונה הרביעית.... יש כאלה כמו מוטי שלא אהבו את העונה הזאת:p

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

חייב לפרוק כמה שאתם טועים קים מ-ד-ה-י-מ-ה אין אחד שלא יאהב אותה נראה לי שרה הכי לא ביץ' היא ממש מתוקה ניק הכי לא צומי היא פשוט מדהימה אשלי לא תשאר הרבה בכלל :p קייל מהממת כפרעליה ג'יילה גם אני אהבתי אותה בהתחלה אבל בהמשך כבר לא ממש סבלתי ליסה הבחורה הכי צומי שיכולה להיות בעולם דיאן חמודה ברי מדהימה ואינטליגנטית ויפיפיה וניקול בהתחלה ממש ממש עצבנה אותי לא סבלתי אותה אח"כ היא נהייתה יותר נסבלת קורין סתם נראית כמו קוקסינל במיוחד אחרי המהפך

Access M

New member
../images/Emo58.gif

מוטי צודק בכל הדברים שהוא אומר חוץ מדבר אחד קורין לא נראת כמו קוקסינל מוטי ועשינו על זה כבר דיבור אז שתוק:p כפרה על קורין

למעלה