היא ממש יפהה .. מקווה שהיא לא תתכער במהלך התוכנית ושיש לה אופי טוב@!
J JULI4561 New member 18/7/06 #60 היא ממש יפהה .. מקווה שהיא לא תתכער במהלך התוכנית ושיש לה אופי טוב@!
A Access M New member 17/7/06 #12 ../images/Emo58.gif מתמודדת מס' 11../images/Emo58.gif קייל גיל:19 עיר מגורים:מישיגן תוכנית טלויזיה:ניק וג'סיקה מגזין:קוסמופוליטי סרט:ילדות רעות אוכל:קונכיה גדושה
../images/Emo58.gif מתמודדת מס' 11../images/Emo58.gif קייל גיל:19 עיר מגורים:מישיגן תוכנית טלויזיה:ניק וג'סיקה מגזין:קוסמופוליטי סרט:ילדות רעות אוכל:קונכיה גדושה
A Access M New member 17/7/06 #13 ../images/Emo58.gif מתמודדת מס' 12../images/Emo58.gif ניקול גיל:19 עיר מגורים:צפון דקודה(אין לי מושג איך לתרגם את השם לעברית) תוכנית טלויזיה:בנות גילמור מגזין:קוסומופוליטי סרט:אני סאם אוכל:שרימפס
../images/Emo58.gif מתמודדת מס' 12../images/Emo58.gif ניקול גיל:19 עיר מגורים:צפון דקודה(אין לי מושג איך לתרגם את השם לעברית) תוכנית טלויזיה:בנות גילמור מגזין:קוסומופוליטי סרט:אני סאם אוכל:שרימפס
נ נקודונת New member 17/7/06 #16 תרגמת נכון רק שבדרך כלל כותבים את זה עם ט' (צפון דקוטה)(עד כמה שאני יודעת..). והיא ממש יפה, הניקול הזאת
תרגמת נכון רק שבדרך כלל כותבים את זה עם ט' (צפון דקוטה)(עד כמה שאני יודעת..). והיא ממש יפה, הניקול הזאת
M mmmbam New member 18/7/06 #35 אני בעדה!!!!!!!!!!! "קוראים לי סאם" איזה סרט טוב ועצוב!!! "בנות גילמור" - היא יפה כל כך!
R randu New member 18/7/06 #59 תראו, הצבע עור שלה כ"כ שונה מהשיער-זה מוזר לי... יש לה פנים יפות, נראה שטוחה ברמות,ושחיפית! ציון 8 וחצי! **כי עדיין פנים זה הכי חשוב לי!**
תראו, הצבע עור שלה כ"כ שונה מהשיער-זה מוזר לי... יש לה פנים יפות, נראה שטוחה ברמות,ושחיפית! ציון 8 וחצי! **כי עדיין פנים זה הכי חשוב לי!**
M mmmbam New member 18/7/06 #84 השיער לדעתי צבוע. נראה לי ששחור זה הצבע הטיבעי שלה, אבל היא צבעה לסוג אחר של שחור. מה שמזכיר לי- אני צובעת את השיער לאדום!!!!!! טוב, לא הכל, אבל עדיין P:
השיער לדעתי צבוע. נראה לי ששחור זה הצבע הטיבעי שלה, אבל היא צבעה לסוג אחר של שחור. מה שמזכיר לי- אני צובעת את השיער לאדום!!!!!! טוב, לא הכל, אבל עדיין P:
R randu New member 18/7/06 #116 גם את מושפעת מסיגי!?../images/Emo99.gif ואני לא,כי אני בן.. אני מושפע מעפר!
א אפרת306970847 New member 18/7/06 #82 היא ממש מכוערת ראיתי תמונות מהתחרויות באתר,היא אחת המכוערות..יש לה שיניים עקומות, פה מוזר כאילו היא אומרת שהיא צריכה עוד בגדים למרות שהארון שלה מתפוצץ,ונראית כאילו היא עושה את עצמה החמודה אפילו שהיא הכי לא *אהמ*נאימה*אהמ*
היא ממש מכוערת ראיתי תמונות מהתחרויות באתר,היא אחת המכוערות..יש לה שיניים עקומות, פה מוזר כאילו היא אומרת שהיא צריכה עוד בגדים למרות שהארון שלה מתפוצץ,ונראית כאילו היא עושה את עצמה החמודה אפילו שהיא הכי לא *אהמ*נאימה*אהמ*
M MapleSyrup New member 26/7/06 #128 ../images/Emo142.gifמה פתאום ../images/Emo2.gif אין לה שיניים עקומות בכלל ומה את קובעת בכלל איך היא מתנהגת ע"פ מראה חיצוני?
../images/Emo142.gifמה פתאום ../images/Emo2.gif אין לה שיניים עקומות בכלל ומה את קובעת בכלל איך היא מתנהגת ע"פ מראה חיצוני?