שרשור עונה 6 פרק 14

../images/Emo58.gifפרק 14 - ראיתי. ואני לא מאמין לזה

ידעתי, אבל ידעתי שהם יהרגו דמויות חשובות בסוף הסידרה. אין עונה בלי שהורגים דמויות חשובות. והקלות הבלתי נסבלת שהרגו אותם, פשוט מעבירה אותי על דעתי!!! כאילו מה, 6 עונות עברנו בשביל שבסוף זה יגמר ככה?
אני פשוט לא עומד במתח הזה יותר... העלילה מחוץ לאי פשוט לא ברורה לי בעליל, מה הכיוון שלהם, ועד שנבין אותו, זה לא ממש מעניין.

22ק ו ס ם

New member
../images/Emo58.gif סוף סוף פרק טוב העונה

הפרק הכי טוב של העונה שרק מדגים כמה היא הייתה מפוספסת בעיניי. דברים התרחשו מהר ולא סתם מרחו אותם, אבל ידעו להאט במוות של סאן וג'ין שהיה מרגש כמו המוות של צ'ארלי. הסייד וייז כרגיל לא מעניינים במיוחד אבל לפחות הפעם היו מועטים. רק ההשתלטות על הצוללת הייתה די מופרכת, אבל לא נורא. קו העלילה לקראת הפרקים האחרונים די ברור. ג'ק עבר תפנית של 180 מעלות והוא איש אמונה והוא הנבחר שאמור להגן על האי.

A m o s 2 9

New member
../images/Emo58.gifשרשור עונה 6 פרק 14../images/Emo58.gif

שרשור זה מיועד לתגובות שלכם על פרק 14 של עונה 6 ששודר אמש בארה"ב.
יש להוסיף את האייקון
בכל הודעה שמכילה מידע על פרק זה עד לאחר שידור הפרק ב-HOT. דהיינו, יום חמישי בלילה.
אם יש לכם מידע על פרקים עתידיים, נא סמנו
מש"ש בכותרת.
וכמו תמיד, אין לפרסם לינקים להורדת הפרק או לצפייה ישירה בו. שם הפרק: "The Candidate" (המועמד/ת) מס' פרקים עד סיום הסדרה: 4 עמוד הפרק בלוסטפדיה:http://lostpedia.wikia.com/wiki/The_Candidate מקווה שנהניתם מהפרק

n o g a m o o n

New member
../images/Emo58.gifפרק 14

כגודל הציפייה כן גודל האכזבה. מה שבטוח שיותר אני לא רוצה לראות פרומואים משש"ים וכו'. היתה התקדמות מה בעלילה. היה ברור שחלק מהם ימות. אבל עדיין לא ברור לי אייך סעיד שהיה זומבי פתאום איכפת לו מהחברים הישנים שלו. ואפילו מספר לג'ק על דזמונד שהשאיר בבאר. ועוד משהו שגילינו, זה שלוק מסתדר לא רע עם מים, אז מה כל הקטע לא ברור לי. מה סוייר חשב שהוא ייפול למים וייעלם? "מה שהיה היה" המשפט האלמותי של ג'ק חוזר בגירסה מעודנת ורכה. מי שחסרים עכשיו הם ריצ'ארד, בן, ודזמונד מעניין מה עובר עליהם.

JohnLocke

New member
../images/Emo58.gif

סעיד 'יצא מזה', כפי שהרבה שיערו אחרי הפרק האחרון. דזמונד הצליח להוציא אותו מהמצב שלו, הוא כמובן לא הרג את דזמונד, והיה מוכן להקריב את חייו (אחרי שחזר ממוות שכבר היה מוכן אליו, כמו שאמר) לטובת חבריו. מוות הירואי. השיחה שלו עם ג'ק לפני שמת הזכירה לי את סוף עונה 3 כשאמר: I'm willing to give my life if it means securing rescue, but I'm not giving it up for nothing. סעיד אמר לג'ק "זה אתה", לדעתי בהתייחסות לשם הפרק - ג'ק הוא המועמד. קשה לי לראות אופציה אחרת. לגבי המים - סוייר חשב, כמו הרבה צופים, שבגלל שהוא לא יכול לעוף על המים לאי השני זה אומר שמים הם מעין "קריפטונייט" בשבילו, אבל זה לא היה נכון. לדעתי הוא פשוט לא יכול לעוף על המים כי הוא צריך אדמה כלשהי כדי להיות סמוקי. זה לא אומר שהוא שונא מים - הרי ראינו אותו אפילו שותה מים בעונה 5.

22ק ו ס ם

New member
../images/Emo58.gif אתה טועה בהסבר לדעתי

הוא דחף אותו למים מסיבה מאוד פשוטה. הוא פשוט רצה לברוח עם הצוללת ולא רצה שהוא ישיג אותו.

JohnLocke

New member
../images/Emo58.gif

זה נראה לי טיפשי שסוייר, שחשב שפלוק אשכרה רוצה לעלות לצוללת, יחשוב שרק לדחוף אותו למים יעצור אותו. אולי סוייר לא חשב שזה יהרוג אותו או משהו, אבל הוא לדעתי כן אמר את זה כי הוא ידע על חוסר היכולת שלו לעוף בתור עשן. אם סמוקי היה יכול להפוך למפלצת העשן כשהוא במים, תוך חצי שנייה מרגע הדחיפה הוא היה הופך לעשן, עולה חזרה לרציף וחוזר להיות ג'ון לוק. סוייר ניצל את העובדה שהוא יודע שהוא לא יכול לעשות את זה. מה שסוייר לא ידע זה שסמוקי לא באמת רצה לעלות על הצוללת, אז הוא שיחק ישר לידיים של סמוקי (אני מניח שסמוקי ידע שזה הולך לקרות).

22ק ו ס ם

New member
../images/Emo58.gif

לא יעצור רק יעכב אותו וזה בדיוק מה שקרה. הוא סגר את המכסה וצלל.

JohnLocke

New member
../images/Emo58.gif

אבל אם סוייר לא היה יודע על מגבלת המים של סמוקי, האם הוא היה חושב שלזרוק את סמוקי למים יכול לעכוב אותו, כשכדורים ודקירות בחזה לא מעכבים אותו?

22ק ו ס ם

New member
../images/Emo58.gif

כי הוא היה צריך רק דקה אחת. כדורים לא מעכבים את ההליכה שלו אבל אם הוא במים הוא לא יכול להיות על הצוללת. אפשר לשאול איך אדם יכול לזרוק אותו כל כך בקלות למים כשפגיעה כדור בגלל לא מזיזה לו אבל זה סיפור אחר.

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif אגב, לגבי סעיד,

רק אני חשבתי שאם הוא היה יותר חכם/זריז/חושב על זה חצי דקה קודם- הוא היה יכול לטוס לצד השני של הצוללת , לשים את התיק ולחזור לחב'רה ? ? או לפחות להתרחק ? הוא לא היה צריך להתנהג כמו מחבל מתאבד והיצמד לחגורת הנפץ

revi 17

New member
חחחח טוב הוא בכול זאת עירקי אז מחבל מתאבד

די מתאים כאן

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif למה ? היה טריילר

השבוע שרמז שיהיו מיתות הפרק ? דווקא את זה פספסתי. לגבי דזמונד, כל הפרק תהיתי אם יזכירו אותו או שנחזה לראות אותו רק בפרקים הבאים.. וסעיד פתר לי את התעלומה כשהתייחס אליו.

JohnLocke

New member
../images/Emo58.gif

שנייה לפני שמת, סיפר לג'ק שדזמונד חי בתוך באר במרחק לא רחוק מהמחנה שבו היו.

eponymous

New member
לכל המגיבים!!!

נא לרשום בכותרת אם היה פרק טוב או לא, אני לא רוצה להיכנס לתוכן ההודעות שלכם כדי לדעת את זה, מפחד להיתקל בספויילר תודה

JohnLocke

New member
אומר זאת כך

המצביעים באתר DarkUFO דירגו את הפרק כפרק השני הכי טוב בעונה, בין פרק 9 לפרק 11. כלומר, פחות מהפרק על ריצ'רד, אבל יותר מהפרק על דזמונד.

ברור שהפרק טוב!

כל הפרקים מאז פרק 13 שהם ברחו ל-MIB יהיו טובים - משום שמעכשיו יהיה אקשן, זהו, גמרנו עם המריחה...

למעלה