שרשור עונה 6 פרק 14

dm101

New member
../images/Emo58.gif עכשיו שג'ק יחזיר לו

עכשיו לג'ק יש את כל הסיבות שבולם להכנס בסוייר אבל מן הסתם הם יתרכזו בדזמונד שבטח הוא המפתח לנצח את לוק בטח ג'ייקוב יגיד את זה להרלי

n o g a m o o n

New member
חחחחחחחח

6 עונות עברנו בשביל שבסוף זה יגמר ככה? מה רצית? שכולם ירוצו בשדות חיטה אל עבר האופק לבושים בגדים לבנים ומתעופפים?

לא יודע

את יודעת, יש להם ילדה, זה לא שהם העדיפו למות, סתם. הם השאירו ילדה. וכל מה שהם עברו, ההריון שלה, הרפסודה, הבגידות, הפלאשים, ההיפרדות כשהיא צורחת במסוק. מילא היתה משמעות כלשהי למוות שלהם. הם לא כמו אילנה, נגיד, שלא אכפת לי שתמות באופן סתמי. לא יודע, משהו פה מרגיש לי דפוק. האמת היא - שהרגו אותם רק כי הם קוריאנים ובמשך כל הזמן היו אנשים אמרו שהם דמויות לא מעניינות...אבל כבר סוף הסידרה! ומה, גם סעיד עכשיו מת, עד שהוא חזר מהאופל? האמת היא - שאם היוצרים הולכים בקו הזה - הם יהרגו את כולם, עד שישאר המועמד האחרון, והוא ינצח את MIB. ואז יתברר, שהמציאות המקבילה היא הקובעת, וכולם בחיים בעצם.

22ק ו ס ם

New member
לדעתי זה ברור מאליו

הם יכולים להרוג את מי שהם רוצים במציאות כי המציאות החלופית היא זו שתהיה אמיתית בסוף.

MnsuR

New member
דיי מסכים

אני מחזיר את האנשים לפרק הראשון בו מיילס דיבר עם הגופה של ג'ולייט ... היא אמרה לו "הצלחנו" בפרק על הארלי גם כן הראו את "הגלגול הקודם" של הארלי וליבי ...

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif דווקא הרגשתי שזה הדבר

הנכון לעשות. תראה, המוות של ג'ין וסאן (בהנחה שזה מוות עד כמה שידוע לנו לנק' הזאת) , היה עשוי בסדר גמור, למרות שרחוק ממופתי לטעמי. אבל בכל זאת - זה בסדר שלקראת סוף הסידרה (3 פרקים ?) זיעזעו בהריגת דמויות מפתח (לא שרציתי שדווקא ג'ין וסאן ימותו אבל מילא). אם היו שומרים הכל לפינאלה (שבטוח תהיו יותר מפוצצת) - זה היה נראה קצת מאולץ... שבפרק האחרון פתאום מתות 5-6 דמויות ביחד... זה נחמד שקצת נותנים לנו טעימה לאט לאט קצת לפני , ומעלים את ההילוך בהדרגה !

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif גם לי זה הפריע...

מצד אחד - אהבתי את ההקרבה ההירואית של ג'ין בשביל סאן שהוא נשאר איתה. והמשפט שאמר לה - "יותר אני לא אעזוב אותך" , כי זה היה בול מה שרצינו לשמוע. הרי הם עברו גיהנום שחוינו איתם מאז שנפרדו - עד שחזרו אחד לשני.. אז לפחות אפילו במוות שלא יפרדו. מצד שני, כל הזמן חשבתי שבאמת רבאק - יש להם ילדה... כל זוג, אפילו הרומנטי ביותר... האישה (או הגבר) הייתה צריכה להגיד לו " תשמע, זה רומנטי שאתה נשאר איתי, אבל לפחות בשביל הילדה הקטנה שלנו בבית - תישאר בחיים שיהיה לה אבא". ואני לא חושב שהרגו אותם בגלל שהם קוריאנים !!@! תיכף תצעק פה על גזענות ! הנה.. .הרגו גם את סעיד.. והוא לא קוריאני הוא.. הממ.. אופס... ואת אילנה שהיא ...מממ... טוב.. אולי יש פה אלמנט גזעני כלשהו

dm101

New member
בקבצב הזה יכולים להמשיך גם להרלי סוייר וקייט

דהינו כמו שנכנסו בסעיד ג'ין וסאן

dm101

New member
../images/Emo58.gif מאכזב ומתדרדר

ראבאק מה זה התחילו להרוג אנשים סתם סתם לחסל את לפידס סאן ג'ין סעיד הם כפי הנראה עושים אלימנציה חיסול יורדים לרשימה של וידמור ג'ק סוייר הרלי וקייט אה ודזמונד ווידמור אז וידמור צדק הכלובים נועדו להגן עליהם מפני לוק וג'ק צדק לא היה קורה להם כלום אז איפה ג'ייקוב ובן ומיילס וריצ'רד כפי הנראה גם להם יבשלו מוות אבל להרוג את סעיד והזוג קוון במכה ביחד - ראבאק מה כבר ישאר לעשות בפינאלה?

Sawyers Wife

New member
../images/Emo58.gif...

אני רק ראיתי שסעיד סאן וג'ין מתו לפידוס הספיק לצאת לא?!

JohnLocke

New member
../images/Emo58.gif

לא ראו אותו יוצא, בפעם האחרונה ראו אותו מחוסר הכרה אחרי שהדלת היכתה בו.

dm101

New member
../images/Emo58.gif יש הגיון מסוים

סעיד היה צריך לחזור בתשובה redeem himself הרי הוא כל כך פשע במקדש שהיה צריך לחזור בתשובה ובמותו ציוה להם את החיים אבל מה ההגיון שהרגו אותו בעבר והחיו אותו בשביל להרוג שוב והזוג קוון , רק הפגישו אותם כדי לגמור להם תסיפור להראות שנפגשו ונשארו יחד מתים לנצח

טיי 1

New member
(נשלח לפני הזמן)- לגבי הזוג קאוון -../images/Emo58.gif

אני דווקא הייתי בטוח ברגע שהתחיל הסיפור וסאן נלכדה שם .. שבאותו רגע תיפתר לנו התעלומה לגבי מי מהם הוא "הנבחר" האמיתי... (הרי ברשימה היה כתוב קאוון - ולא ידענו אם זו ג'ין , סאן, שניהם או התינוקת
.. .הייתי בטוח שייפטרו רק מאחד/ת מהם - ומי שיישאר הוא הנבחר. אבל האמת - להשאיר רק אחד בחיים - זה יהיה אכזרי מדי.. כמו שג'ין אמר אין להם טעם יותר לחיים אם הם לא ביחד. ואולי עוד נופתע והם שרדו . אם דזמונד שרד קרינה ואנשים שבו לחיים.. . אז אולי

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif מסכים איתך לגבי

ג'ין וסאן , שה"האטה" בסצינת המוות של ג'ין וסאן הייתה מורגשת ונכונה. לא התרגשתי אישית ,אבל זה סיפור אחר. אבל הערכתי שתי סצינות בפרק מבחינת ג'ין וסאן- האחת, שנתנו להם סצינה משותפת בכלובים (אגב, זה רק היה נדמה לי, או שהיה נראה שהם לא ממש היו בתוך הכלוב?) ... קצת סצינה אנושית שהם יושבים וקצת מדברים וסאן מביאה לו את הטבעת. היו חסרות לי סצינות כאלה ... וגם כי זה משהו מתבקש. באמת שחיכינו הרבה זמן לפגישה ביניהם, טוב שנתנו לנו קצת נחת עם סצינה "נורמלית " ביניהם. וסצינת הפרידה שלהם - גם.. באמת אפשר להעריך, כי ניסו לעשות אותה מיוחדת, הקדישו לה זמן, ממש ראו את המאמצים של ג'ין לחלץ אותה וכו'.

למעלה