שרשור עונה 6 פרק 16

JohnLocke

New member
../images/Emo58.gif שרשור עונה 6 פרק 16 ../images/Emo58.gif

שרשור זה מיועד לתגובות שלכם על פרק 16 של עונה 6 ששודר אמש בארה"ב.
יש להוסיף את האייקון בכל הודעה שמכילה מידע על פרק זה עד לאחר שידור הפרק ב-HOT. דהיינו, יום חמישי בלילה.
אם יש לכם מידע על פרקים עתידיים, נא סמנו
מש"ש בכותרת.
וכמו תמיד, אין לפרסם לינקים להורדת הפרק או לצפייה ישירה בו. שם הפרק: "What They Died For" (עבור מה הם מתו) מס' פרקים עד סיום הסדרה: 2 (פרק סיום הסדרה הכפול) עמוד הפרק בלוסטפדיה:http://lostpedia.wikia.com/wiki/What_They_Died_For מקווה שנהניתם מהפרק

22ק ו ס ם

New member
../images/Emo58.gif היום היה פרק לא רע

אחרי שחבטנו בסדרה אחרי הפרק האחרון כנראה שמשם יכולה להיות רק עלייה. אמנם קצת מעצבן כל הקטע הזה של שאלות ותשובות שנועד לסתום חורים, אבל זה בקטנה. לא היה איזה שהוא גילוי יוצא דופן חוץ מהעובדה שג'ק הוא היורש של ג'ייקוב משהו שאפשר היה לשער די בבירור, וגם שהמחיקה של קייט נעשתה מטעמים סוציאליים ואין לה שום משמעות מעשית. אנה לוסיה חזרה בפלאש סידוויז אבל כל הקטע איתה די חלש. כולם מחכים לפינאלה בעוד פחות משבוע.

dm101

New member
שבוע שעבר סתם הכין לעכשיו

דהינו מה שראינו בין ג'ייקוב וסמוקי והאור וטכס השתיה הם נועדו להכין אותו למה ששודר היום אבל עדין הסדרה התדרדרה הקריצה את ג'ייקוב ושמירה על האי וכל כך הרבה שטויות בין רגע

TopSound

New member
מישהו יודע מה...../images/Emo58.gif

ווידמור לחש לסמוקי רגע לפני שבן ירה בו?

בהלםם

New member
פרק מצויין../images/Emo58.gif

בהתחלה היה נדמה שכולם יפגשו בחתונה של לוק אחרי זה חשבנו שכולם יפגשו בבית חולים .. עכשיו אנחנו מבינים שהקונצרט זה מקום המפגש! אין לי מושג למה איך ובשביל מה.. נפגוש שם את אישתו של ג'ק שפרד..מעניין מי זאת תהייה :) מסתבר שאת כל השחקנים שראינו עד היום יהיה להם סגירת מעגל בקונצרט..יהיה שווה ביותר
ראינו את דניאל רוסו - אמא של אלכס.. היה מרגש לראות את הסצינה שלה ושל בן ליינוס אני ממש מבולבל בנוגע לדזמונד ולא מבין כלום בנוגע לסיפור שלו במציאות ב' הוא יודע בדיוק מה צריך לעשות וזה נראה שהוא עושה את הדבר הנכון בשביל ג'ייקוב והמועמדים מצד שני במציאות א' על האי מסתבר שדזמונד עושה בדיוק את מה שסמוקי רוצה שהוא יעשה בן ליינוס במציאות א' חזר להיות הרע שאנחנו אוהבים היה מעניין לראות את אנה לוסיה השוטרת המשוחדת שמשחררת את סעיד וקייט ועוד יותר מגניב שהארלי הוא זה שמשלם לה את השוחד ועובד עם דזמונד פרק ממש טוב! מחשבות בהמשך..

daeve1

New member
../images/Emo58.gif ניחוש שלי

ג'ולייט.. והיא תפגוש שם את סויר והם יהיו ביחד, וג'ק יפגוש את קייט והם יהיו ביחד..

זלאמן

New member
גם שלי ../images/Emo58.gif

ג'ולייט היא בבירור אשתו של ג'ק. היא היחידה שחסרה, ואפילו סיבה טיפשית אבל אפשרית היא שלילד של ג'ק יש עיניים כחולות, לג'ק יש עיניים חומות, לג'ולייט יש עיניים כחולות :) אבל בלי קשר, זה ללא ספק היא. בכלל לפרק הזה אפשר לקרוא - דזמונד התותח.

maxin1

New member
שאלה לגבי פרק 16../images/Emo58.gif

ג'ייקוב אומר ששמה של קייט נמחק, כי היא נהפכה לאמא, אז למה שמם של ג'ין וסאן לא נמחק אחרי שהם נהפכו להורים? ואל תגידו שזה בגלל שג'ין היה המועמד... האם זה קשור לכך שהם זנחו את ילדתם ונשארו באי, לפחות עד מותם? לגבי ג'ולייט כאישתו של ג'יק בצד השני... ואווו על זה לא חשבתי- גדול!! זו חייבת להיות היא

22ק ו ס ם

New member
אני מניח שזה בגלל

שעקרונית אחד יכול להיות מועמד והשני לגדל את הילד מחוצה לו.

JohnLocke

New member
../images/Emo58.gif

אני חושב שהמשפט הזה היה כדי להראות שלג'ייקוב עדיין יש mommy issues. הוא הבין שכל הבלאגן התחיל בגלל ההורות הגרועה של אמו, ולכן הוא לא רוצה לתת לאמא להיות השומרת על האי, כי הוא זוכר מה קרה בפעם שעברה. זה גרם לג'ייקוב להיראות יותר אנושי, וזה עבד עליי.

yanish83

New member
בהחלט פרק מעולה

כל כך הרבה תשובות-באמת,מי שיש לו הערות על איך שהסדרה התדרדרה שיחסוך

dm101

New member
כפ הנראה ירדו מתשובות וסתם מגלגלים הלאה

מאותו הרגע שהתחילו עם הסיפור של לוק כמפלצת העשן זה היה נראה כמו עוד פרק ועוד התפתחות בעלילה ולדעתי זה כדי להביא לידי סיום לסיים עם האי , לשלוח את הגיבורים לאיזה כיוון וכל המסתורין והשאלות מהעבר - יטשטשו אותם בצורה כזו או אחרת

dm101

New member
כפי הנראה דז הוא הקשר בין היקומיםן

נאמר בעבר שהוא מיוחד והראו אותו חוזר בזמן ובעל ידע על הזמן אולי אפילו בדומה להוקינג נראה לי שדי צפוי שדז שבסיידוויז יודע מה קרה מה קורה ומה יקרה ומן הסתם הוא יודע מה נגמר עם ג'ייקוב ועם סמוקי לדעתי הקשר בין הזמנים יהיה אולי שכולם ימותו דהינו סוייר ג'ק קייט וכו ואז דז עם הידע הזה בסיידוויז יעשה מה שצריך כדי לתקן אולי יעשו פינאלה דחוס בטירוף ברמה של כמה פרקים כמו אפילו עונה אולי דז יכנס את כולם עם הוקינג לתחנת המטטולת ויחזיר אותם לאי ובזמן ....

סערור

New member
יש מצב לעזרה חברים....

איך הצלחתם להוריד ? יש לינק להורדה ישירה או צפייה ישירה ?? אני מת לראות את הפרק...

למעלה