שרשור עונה 6 פרק 16

מאכזב ומתדרדר...?

דהיינו לא אהבת? דהיינו התשובות ילדותיות ברמת ילדי גן? דהיינו למה תשובות אלה למה? דהיינו מדוע למה? למה נהיה גרוע ככה אני אסביר למה היוצרים בורחים מתשובות, דהיינו אין להם ולא היה ולא יהיה דהיינו אין טעם לראות בכלל את הסדרה דהיינו בכל זאת תקום ותראה לפני כולם על הבוקר אבל למה מדוע איך? דהיינו התיאוריה, דהיינו עדיין תקום תגיד היה לא טוב דהיינו מאכזב. או בקיצור - באמת שנמאס.

טיי 1

New member
שמע, דווקא היה פרק בסדר,

אבל - אני מסכים בדיוק עם הכתיבה הדבילית והרעה והרדודה שהסידרה ירדה אליה. ככה שזה שתצחק עליו.. ותדגיש בכל משפטים כמו "דהיינו" ... "למה תשובות אלה למה" ? לא הופכת את העמדה שלך למוצדקת. דווקא הפרק הזה היה מבחינתי בסדר וסביר . ואכתוב בנפרד על זה אח"כ. ועדיין - נכון - התשובות ילדותיות ודביליות לא יעזור לך, וגם אופן ההצגה שלהם בעונה האחרונה בכלל - רע מאוד. (ושוב - הפרק חזרו לרמת סבירות כלשהי וחבל שלא עשו את זה קודם). היית גם מקבל חיפושית משה רבנו מדברת שמובילה אותם למחוז חפצם לא ? (הרי כבר קיבלת כל דבר אחר בסידרה לא ?). לא דיון מחדש. פשוט ההערת לבן אדם למעלה - אין לה שיניים.

dm101

New member
מתנצל לבעס אבל הסדרה מבעסת

כמו רבים אחרים התאהבתי בלוסט בקייט ג'ק סוייר הרלי לוק ועוד ועוד שמחתי להכיר את בן ג'ולייט דזמונד פני ועוד ועוד התלהבתי מזנב המטוס מהאחרים מהספינה עם נעומי פאראדיי לפידוס ועוד וגם שמחתי שהאושייניק סיקס ירדו מהאי אפילו את מסעות הזמן בלעתי בצורה כזו או אחרת אבל ג'ייקוב וסמוקי ייבשו אותי ואני רואה שהסדרה איבדה את הצפון ואחרי שהתמחתה במסתורין והפתעות עכשיו היא מנסה איזה ווואו WOW אחרון ולדעתי זה יהיה בין יקומים מקבילים ולדעתי זה לא יהיה וווואו כמו שבעונה הראשונה גילינו בונקר או סירת פיראטים או שזו לא הספינה של פני או שג'ון לוק הוא מת הפעם לדעתי הם פשוט יגלגלו אותנו כמו ג'גלינג באויר ויתלו אותנו ליבוש

JohnLocke

New member
../images/Emo58.gif

אמרתי את זה מפרק 10 בערך - ווידמור יודע את הכל בגלל שג'ייקוב ביקר אותו. זה מסביר טוב מאוד את הכל - עד פיצוץ הספינה הוא רצה את האי בשביל עצמו. אח"כ ג'ייקוב ביקר אותו, הסביר לו הכל, נתן לו לוח זמנים ואמר לו להביא את דזמונד. זה מסביר את פרק 507 - ווידמור באמת רצה לעזור ללוק, לדעתי. כשהוא דיבר על המלחמה שלוק יצטרך להיות בה, הוא התכוון שלוק צריך להיות באי בתור מועמד מושלם להחליף את ג'ייקוב. ואז בן הרס את הכל כשהרג אותו. לגבי השאלה המתבקשת שבטח תישאל כמה עשרות פעמים בשרשור - "איך בן יכל להרוג את ווידמור כשבעונה 4 הוא לא יכל?" - שימו לב שבן אמר, אחרי שאלכס מתה, שווידמור "changed the rules", לא "broke the rules". אני חושב שמדובר במערכת חוקים שונה מזו של ג'ייקוב וסמוקי. יש לאחרים חוקים שאסור להרוג אחד את השני, ו-ווידמור שבר אותם כשבתור אחר הרג אחרת (אלכס). שימו לב שג'ולייט נשפטה אחרי שהרגה את פיקט, וכמעט הוציאו אותה להרוג, עד שבן התערב ואמר ש"החוקים לא תקפים". בן הרג את ווידמור ושבר את החוקים של האחרים, לא חוקים קוסמיים מחייבים של ג'ייקוב.

22ק ו ס ם

New member
../images/Emo58.gif

חייבים להודות שכל הקטע עם ווידמור די טיפשי. המוות שלו די טיפשי ולא תרם כלום לעלילה. כל הסיפור משנה שלו עשה הרבה רעש אבלהסתיים בפתאומיות בלי שיהיו לו השלכות כלשהן על המועמדים. אגב, לא ראינו את וולט ומייקל ואני מאמין שהם עוד יחזרו לפינאלה וגם רוז וברנארד.

rawsh

New member
../images/Emo51.gifעל האזכורים והתובנות ביחס לעונות קודמות

לא לרבים מאיתנו הכל מתחבר בצפייה ראשונה, אז טוב שיש מי שמזכיר נשכחות ומרכז את כל ההקשרים.

BuzzLightyear

New member
מישהו יודע לגבי ה-EVENT של יום א'

האם יהיה שידור מקביל של הוט עם כל ההקדמה+פינאלה+ג'ימי קימל לאחר מכן?

קבל תיקון

(נלקח מה-tv guide של הוט) יום שני 24.05.10 לפנות בוקר: - 5:00 - אבודים ספיישל סיום. (לפי מה שאני רואה זה בערך עד 6:15-6:20, אני חושב שזה ההקדמה לפרק). - 7:00 - אבודים פרק 17 (עד 8:00). - 8:00 - אבודים פרק 18 (עד 9:40 בערך) זהו.... כנראה שזה לא כולל את ג'ימי קימל...

רגע משהו לא מסתדר לי...

מה שרשמתי זה לפי ה-tv guide דרך הממיר של הוט. לפי מה שאני יודע הפרק הוא שעתיים (שני פרקים), לפי הוט זה שעתיים ו-40 דקות בערך..... יכול מאוד להיות שה-40 דקות הנוספות זה ג'ימי קימל והם פשוט לא רשמו?

למעלה