../images/Emo58.gif סביר ובסדר אלו המילים
שכמה השתמשו פה, וגם הם בדיוק מה שהרגשתי בצפייה. מדוע בסדר ?(ולא רע כמו בעבר) כי - מבחינת ההסבר, שהסביר להם ג'ייקוב - בעצם הסידרה היא על אנשים בודדים, שהחיים שלהם די היו "מקולקלים" וג'ייקוב/האי בחר אותם כדי לאפשר להם לעשות איזה תיקון . לכאורה , זה היה אמור לאכזב אותי/אותנו כזה רעיון ,כי לדעתי כבר מהעונה ה II , העלינו רעיונות שכאלה. היה ברור שהמשותף לכל האנשים שיש להם משהו פגום בחיים.... שהם אנשים עם חיים חסרי משמעות , שפשעו וצריכים לתקן - ופה יש להם הזדמנות. אבל , שמחתי על ההסבר הבנאלי הזה א. כי הוא היה בסדר ,מדויק, לא מופרך. וב. הוא לא הוסיף עוד כל מיני תאוריות מופרכות חדשות (כי פעם היה דרקון באי, והשם של הדרקון מורכב מכל תחילת האותיות של שמות הניצולים ולכן דווקא בחרו בניצולים שהשם שלהם מתחיל באותיות האלה). ג. הייתה סוף סוף אינטרקציה קלה בין כל הניצולים , כמו בפרקים הטובים, הם הלכו כחבורה מגובשת, דיברו ביחד על מטרה משותפת. העונה הזאת הם היו די מפוזרים.. האינטרקציה בין ג'ק לקייט הייתה כשהיא אמרה לו "אני הולכת לג'ונגל ,אני אפגוש אותך מתישהוא"... לא היה שום דבר שמחבר אותם. סוף סוף קצת הם הולכים ביחד, מדברים ביחד על מה שקרה... על המוות של ג'ין וסאן, על "מה הם עושים באי" ... זה קצת יותר נראה אמיתי ואמין בעיני. קצת באיחור מה, אבל בסדר, זה מספק אותי. הסיום במציאות ה"חלופית" - היה די מלהיב. נהיה יותר מעניין ממה שקורה על האי דווקא.