שרשור עונה 6 פרק 16

Lady in red2

New member
../images/Emo10.gif אוקיי תודה... יהיה מלחיץ לנסוע ללימודים

בלי לראות את הפרק קודם. חשוב לי לראות עם תרגום ולא לפספס כלום, אז אני לא אצפה בשידור החי...

22ק ו ס ם

New member
זה בלתי אפשרי

סדרות שמשודרות חי לא משחררים מראש כמו סרטים, בטח לא סדרה כמו לוסט שיש סיכוי שמישהו ידליף אותה.

RANI B 23

New member
לא הבנתי

הפרק משודר כאילו בלילה שבין ראשון לשני, או בלילה שבין שני לשלישי ? ויהיה תרגום בשידור הזה, או רק בשידור חוזר ?

JohnLocke

New member
בלילה בין ראשון לשני

לא יהיה תרגום בשידור הזה, רק בשידור החוזר בשני בערב.

GeJuFan

New member
חדשה בפורום, ולגבי ג'ימי קימל

אני צופה באבודים כבר שנים, מכורה לסידרה סתם חשבתי להיכנס ולקרוא קצת הודעות לפני הסיום הגדול ביום שני. התאכזבתי שהם הרגו את ווידמור (בעיקר מכיוון שאני מעריצה גדולה של אלן דייל, ותמיד מעצבן אותי שהם הורגים אותו בכל תוכנית שנייה שהוא בה כמו למשל ב-ugly betty"), לגבי ג'ימי קימל, אני לא יודעת אם אתם יודעים אבל אפשר לראות שידור ישיר של ערוצים אמריקאיים באינטרנט. האיכות היא לא כמו צפייה בטלוויזיה אבל... אם המנהלים ירשו אני אשמח לפרסם את הלינק לנוחיות כולם

OmerAloni

New member
זה הבעיה שיש חופש באמצ”ש…

גם אני הייתי בטוח שהיום יום שבת

לצערי הרב חבר, אתה רחוק מהאמת....

חזרתי בתחילת פברואר מטיול בחול עבדתי באיזה עבודה זמנית חודש (מסוף מרץ עד תחילת מאי) ועכשיו אני בחופש כבר שבועיים עושה מעבר קטן (מייד אחרי הגמר) לאילת לכמה חודשים קצת ים.... חופש...... ככה שזה לא ממש חופש באמצע שבוע P:

JohnLocke

New member
../images/Emo58.gif

דזמונד הוא פשוט מלך. כולנו תהינו למה הוא דרס את לוק - עכשיו אנחנו מגלים שלא רק שהוא רצה שלוק וג'ק ייפגשו עוד כמה פעמים כדי שייזכרו באירועים מהאי, הוא גם ידע שזה ייתן לו תירוץ להיכנס למעצר של המשטרה, לפגוש שם את קייט וסעיד ואז להשתחרר בעזרת הארלי ואנה-לוסיה, בדרך לקונצרט. בקשר לקונצרט - לדעתי זהו אותו קונצרט של דרייב-שאפט ביחד עם דניאל ווידמור, שביקש עזרה מכמה חבר'ה צעירים במוזיקה הקלאסית, כולל דיוויד שפרד. שימו לב שמיילס מדבר על אותו קונצרט, שמתקשר למוזיאון של אביו פייר צ'אנג - אותו מוזיאון שבו צ'ארלוט נמצאת. כשדניאל ווידמור התאמן על הקונצרט, הוא ראה באזור המוזיאון את צ'ארלוט - לכן אני מסיק שמדובר באותו אירוע. אז מי יגיע לשם? - ג'ק - אשתו לשעבר של ג'ק (אני מאמין שזו תהיה ג'ולייט) - דזמונד - קייט - צ'ארלי - דניאל ווידמור - אלואיז - צ'ארלס ווידמור - מיילס - פייר צ'אנג - שארלוט - אולי קלייר תבוא גם לאירוע? - הארלי - סעיד סוייר לא רצה לבוא עם מיילס, אבל יש סיכוי שהוא יתבקש להגיע אם המשטרה תדע שאולי יש שם פושעים נמלטים. רק לוק, וסאן וג'ין חסרים. בקיצור, יהיה שמח בקונצרט הזה.

reasonforall

Active member
../images/Emo58.gif

כמובן שגם פני תיהיה שם (אולי כבת זוג של דזמונד, או סתם בגלל שההורים שלה הם חלק מהאירוע). לדעתי גם אלכס תיהיה שם (כנגנית), וכך גם דניאל ובן. אולי זה יהיה גם מעין מפגש פסגה של כל מיני אנשים חשובים וגדולים (ווידמור, פייר ולכו תדעו גם אביה של סאן). הרבה יותר אנשים הולכים להיות שם.

../images/Emo58.gif וואו- איזה פרק נהדרררר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נתחיל מיזה שכל פרק שבו דזמונד מופיע (ומדבר
! - אחחחח אין על המבטא והקול שלו) זה פרק נפלא בעיניי
!
המשפטים החוזרים בשיחתם של ג'ק ולוק.... מצויין
אנה לוסיה חוזרת על המשפט של סוייר לקייט אך בהפוך.... ובכלל - כיף לראות אותה שוב... ושוב פעם הארלי יסיע את סעיד, רק שהפעם הארלי בשליטה ולא סעיד.... וכמו שמישהו צפה כאן בפורום (סליחה שאיני זוכרת את הניק) יהיה מפגש פיסגה או בבית החולים או ב..... קונצרט אצל ווידמור! סוייר הוזמן אבל סירב לבוא - מיילס יהיה שם - פייר צ'אנג + שרלוט - פאראדיי - ווידמור - אלואיז - קייט +דזמונד - סעיד+הארלי (אני מנחשת) - ג'ק ולוק וליינוס עוד לא.... אבל בטוח משהו עוד יחבר אותם. והנה זה מגיע: המחליף של ג'ייקוב - וזה בדיוק כמו שצפיתי - ג'ק! ריצ'ארד קיבל את מה שהוא רצה
קצת חבל לי עליו - דמות מעניינת ותמיד מושכת. לא מעט תשובות ופתרונות לאלו שחיפשו אותם (אנחנו וגם הדומויות).... סוג של אנחת רווחה.

../images/Emo58.gif ישלי ישלי ישלי ../images/Emo70.gif

ה"קונצרט" שאליו דיויד הולך - זה אירוע הצדקה אצל ווידמור!!!! אז ג'ק יהיה שם וגם קלייר..... עכשיו נשאר רק לוק.... הממממ.....

JohnLocke

New member
../images/Emo58.gif

בקשר לריצ'רד - אני לא בטוח ב100% שהוא מת. הרי ידוע שעד שלא רואים גופה לא צריך להאמין שמישהו מת. במקרה של לפידוס זה עוד אפשרי, כי הוא בכל זאת דמות משנית, אבל אחרי הפרק של ריצ'רד העונה, קשה לי להאמין שהוא לא יחזור בפרק האחרון (וצריך לזכור שהוא לא הופיע במציאות ב' בינתיים, אם הוא חי שם בכלל). אולי אם נראה קטע שבו הרוח של ריצ'רד והרוח של איזבלה מאושרים ביחד, ומופיעים לג'ק ונותנים לו עצה, זה יהיה מספיק טוב. הרי כל מה שריצ'רד רצה זה את איזבלה חזרה.

n o g a m o o n

New member
../images/Emo58.gifהפעם הפרק

סביר בהחלט. יש אינטראקציה בין הדמויות. ג'ק תופר את קייט שתפרה אותו בהתחלת הסידרה. ריצ'רד מת מוות טיפשי לחלוטין. בן חושף שוב את טבעו הרע. וג''יקוב משבץ את היורש. בקצב הזה של רציחות , נראה שכולם הולכים למות שם חוץ מג'ק. לא התעלפתי מנחת אבל מצפה לראות מה יקרה בסוף. כבר לא באותה רמת ציפיה כמו שהיתה בעונות הקודמות. חג שמח

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif סביר ובסדר אלו המילים

שכמה השתמשו פה, וגם הם בדיוק מה שהרגשתי בצפייה. מדוע בסדר ?(ולא רע כמו בעבר) כי - מבחינת ההסבר, שהסביר להם ג'ייקוב - בעצם הסידרה היא על אנשים בודדים, שהחיים שלהם די היו "מקולקלים" וג'ייקוב/האי בחר אותם כדי לאפשר להם לעשות איזה תיקון . לכאורה , זה היה אמור לאכזב אותי/אותנו כזה רעיון ,כי לדעתי כבר מהעונה ה II , העלינו רעיונות שכאלה. היה ברור שהמשותף לכל האנשים שיש להם משהו פגום בחיים.... שהם אנשים עם חיים חסרי משמעות , שפשעו וצריכים לתקן - ופה יש להם הזדמנות. אבל , שמחתי על ההסבר הבנאלי הזה א. כי הוא היה בסדר ,מדויק, לא מופרך. וב. הוא לא הוסיף עוד כל מיני תאוריות מופרכות חדשות (כי פעם היה דרקון באי, והשם של הדרקון מורכב מכל תחילת האותיות של שמות הניצולים ולכן דווקא בחרו בניצולים שהשם שלהם מתחיל באותיות האלה). ג. הייתה סוף סוף אינטרקציה קלה בין כל הניצולים , כמו בפרקים הטובים, הם הלכו כחבורה מגובשת, דיברו ביחד על מטרה משותפת. העונה הזאת הם היו די מפוזרים.. האינטרקציה בין ג'ק לקייט הייתה כשהיא אמרה לו "אני הולכת לג'ונגל ,אני אפגוש אותך מתישהוא"... לא היה שום דבר שמחבר אותם. סוף סוף קצת הם הולכים ביחד, מדברים ביחד על מה שקרה... על המוות של ג'ין וסאן, על "מה הם עושים באי" ... זה קצת יותר נראה אמיתי ואמין בעיני. קצת באיחור מה, אבל בסדר, זה מספק אותי. הסיום במציאות ה"חלופית" - היה די מלהיב. נהיה יותר מעניין ממה שקורה על האי דווקא.

galv22

New member
אני חייב להגיד

שבכל הודעה שלך אתה מכניס את זה שהחוקים מטומטמים וגם מכניס דוגמה, זה פשוט גאוני!

למעלה