שרשור פרק סיום הסדרה אבודים

../images/Emo41.gifשרשור פרק ספיישל הסיום../images/Emo41.gif

עכשיו בהוט 3 בשידור חי בארצות הברית. צפייה מהנה!

אימאאאאאא אני מתה!!!!!!!!

מי לא התעורר?!?!?!?!? יאללה אני מקולח.... האוכל מוכן.... המפתחות בכיס.... ואני עפתי!!!!! יאאאאא אני מתרגשתתתתתת!!!! יאאאאאאא אני הופכת ללסבית!!!!! צ'או מייטס. קומו!! כולם להתעורר!!!! לא לפספס!!!! יו אני לא עומד בזה...

גרזנית

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo216.gif ובמילה אחת

מניאקים פשוט מאכזב בטרוף, לא נתנו תשובה לכלום!

prince779

New member
אבל איפה הפרק?!

מה שאני רואה בהוט 3 כרגע זה מין ספישל מוזר כזה. למה לא משדרים את הפרק ביחד עם ארה"ב?

maxin1

New member
שאלה לגבי הורדה של פרק 18 (חלק ב')

אני מנסה להוריד את פרק 18, החלק השני של פרק הסיום, וכל שרת שבדקתי נותן את פרק 17 פעמיים, במקום 17 ו 18. אני יודעת שלא אמורים להעלות פה ליניקם, אבל אם מישהו יוכל לומר לי, אפילו בהודעה אישית, איך ומאיפה אפשר להוריד את פרק 18, אני ממש אודה לכםן

orlyshka1

New member
פעם ראשונה כותבת...

דיי סמלי, בשרשור של פרק הסיום, לא? לא הצלחתי להרדם מציפייה כבר מ2 בלילה, שיתחיל כבר! או שלא, כדי שלא יגמר....

MoGanC

New member
ראיתי את הפרק כבר ../images/Emo58.gif

סה"כ התאכזבתי. הסוף היה נחמד עם הסדירת עין. הסצינה בין ג'ק ואבא שלו היתה הכי טובה בכל הפרק.

koya1

New member
../images/Emo58.gif

גם הקטע עם הארלי וג'ק היה די מרגש.. רק לא הבנתי.. אם הם מתו, איך הם חזרו לחיים הרגילים? האי כאילו היה גן עדן? או שהעולם ה"אמיתי" היה בעצם גן עדן אחרי האי? מה זאת אומרת שהכנסייה זה מקום שהם הקימו בשביל להיפגש בו? מה? מה?!?! מה הלך שם?!

MoGanC

New member
כנראה זה מה שהתכוונו כשאמרו שזה יהיה

פתוח לפרשנויות.

koya1

New member
עוד יותר מאכזב שלא סתם יצאתי טמבל

וגם לשאלות האלו אין תשובות.. \= מעניין לראות מה הסופים החלופיים..

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif היוצרים מחכים לראות איך יפרשו אותם ב

בפורומים השונים... ואת ההסבר הכי טוב ומדליק ומקורי , הם ייקחו ויגידו אח"כ שלזה הם התכוונו !

השורד

New member
פשוט ככה!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo46.gif

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות

koya1

New member
פשוט אכזבה. בלי ספויילרים..

א-כ-ז-ב-ה. כ"כ הרבה חורים.. אני אישית לא הבנתי גם ת'סוף.. אם מישהו רוצה להסביר לי הוא יותר ממוזמן..

GeJuFan

New member
מסכימה (אהה ../images/Emo58.gif? ../images/Emo9.gif

אכזבה אחת גדולה. הסיום ש"עומרי חיון" נתן היה צריך להיות הדרך שהם היו צריכים לסיים את הסידרה. הרבה יותר מעניין. לגבי הפרשנות: העולם השני הוא סוג של העולם הבא. כל אחד מת בזמן שונה, כל מי שנמצא בכנסייה כבר מת וכל מי שמחוץ לכנסייה עדיין חי (בן) או תקוע בלימבו (אנה לוסיה). בעצם שני הקטעים האחרונים מראים את המוות של ג'ק (באי) ואת היותו סוף סוף מקבל את העובדה שהוא מת (בכנסייה עם אביו). חוץ מזה סוף טוב עד לקטעים האחרונים שהרסו את, הכל! כרגיל תוכנית מדהימה עם עלילה של פעם ב... שהסוף שלה הרס את הכל. היה עדיף אם לא היו נותנים לנו תשובות בכלל.

GeJuFan

New member
ועוד דבר

עצם העובדה שיש סופים חלופיים שיכלו להיות מראה לי שהיוצרים חשבו על סוף מסוים ואז הם השתפנו בדקה האחרונה או מישהו לחץ עליהם. אחרת אין דרך להסביר את הסוף המשעמם הזה.

22ק ו ס ם

New member
אין צורך להסחף../images/Emo58.gif

כן, גם אני מרגיש שלא נתנו ממש פתרונות וקצת מרחו את הפרק, אבל באמת שאי אפשר לצפות ליותר מדי. העובדה שיש סופים חלופיים לא אומרת כלום. נראה שאת הסוף הזה תכננו מזמן.

lyla12

New member
דז וג'ק

כשג'ק מציל את דז ליד המעיין הוא אומר לו את המשפט האלמותי של דזמונד , "סי יו איו אנאדר לייף , בראדר" ,{כשזה נאמר ע"י דז זה נשמע יותר טוב, נכון? עם המבטא המקסים שלו}. התסריטאים כיוונו לזה מההתחלה עוד כשהם נפגשו באיצטדיון בעונה 1, שמתישהו יהיה מפגש לאחר מותם בעולם הבא.

למעלה