שרשור שבועי: הווווווווווווו

Neon taichou

New member
../images/Emo58.gifשרשור שבועי: הווווווווווווו

...מייייייייייי קובוווווווווווווווווווווווווו!!!11 זה היה הפרק ~הכי~. ~שולט~. ~בעולם~. יומיצ'יקה והחרב שלו כאלה מגניבים וחמודים. אבל זה לא חשוב. מה שכן חשוב-- אמגגגגגגגגגג!!111 יורוסוי! יורוסוי! יורוסוי~!!1 -צווחת פאנגירל- זה הקרב הכי טוב בכל המנגה ובכל הסדרה! לשתיהן יש מהלכים כאלה מגניבים {חוץ מהקטע שנראה כמו ילדים בכיתה ב' עושים מלחמת כאפות XD}, ושתיהן בישיות, וקפלות ואשוחות ועעע איך ששתיהן כיסחו אחת לשנייה את הצורה! והסולסלייר של סוי פונג מגניבעע! יורואיצ'י הייתה כזה בהלם! וסוי פונג חייכה בממזריות סקסית להפליא! ואז היא גם הייתה בהלם וזה עדיין היה סקסי להפליא! למרות שקשה לי להאמין שסוי פונג המציאה טכניקה ואז גילתה שהיא הייתה קיימת כבר יותר ממאה שנה XDD הזוי. אני לא יכולה לחכות עד הפרק הבא להמשך הקרב וקצת היסטוריה של שתיהן! DDD: אבל מה שאני לא מבינה זה למה יורואיצ'י הייתה כל כך פאקינג מגעילה.
מנגה-- לפי הטיפטיפה שהראו במנגה {וחסר שלא יראו יותר!!1 ושסוי פונג תבוא לעולם האמיתי ותלבש את מדי בצפר של הבנים כי היא פמיניסטית וכאלה, ואז תרביץ לאורהארה כי הוא גנב ממנה את אהובתה! ><}, הן היו ממש קרובות, וסוי פונג הלכה אחרי יורואיצ'י כמו כלבלב קטן {ובישי} ואף פעם לא עשתה שום דבר רע. ואז יורואיצ'י עזבה בלי כוונה לחזור ובלי להיפרד. =__= לסוי פונג יש את כל הסיבות שבעולם להיות אמו-קיד מעוצבנת וצינית, אבל יורואיצ'י? למה, מה היא חושבת שהיא, גברת "עזבתי-את-מי-שהיה-אכפת-לה- ממני-יותר-מכל-דבר-בעולם-וכעבור-מאה-שנה-כשחזרתי-כי-אורהארה-אמר-לי-התייחסתי-אלייה-כמו-זבל"? >< יורואיצ'י כל כך מדהימה בדרך כלל, אבל ~זה~ פשוט דורש בעיטה! -בועטת- |סוףספוילר| ולסיכום - סוי פונג בישית מדהימה שליייייייי {-מצביעה על חתימה- XD} ויוראיצ'י כוסעת מהממת של סוי פונגגגגגגגגגגג @___@ אוהבת אותן ואוהבת את הפרק. *___* אני חושבת שאני אלך לצפות בו עוד כמה עשרות פעמים DDD: -צווחת פאנגירל נוספת-

JeeChan

New member
מסכים פרק ענק ../images/Emo58.gif

הקרב היה משגע *_*, השחרור חרבות של הקפטנים מדהים D: והסוף פרק כרגיל קורע מצחוק D:

Neon taichou

New member
../images/Emo58.gif ראיתי עכשיו את הסוף

תודה שאמרת! יהה יורואיצ'י מאמנת את סוי פונג! זה לא היה במנגה T_T חמודותמושלמות!

אני מכיר אנשים שאומרים בישוננים.

בכל אופן, מאיפה שאני מגיע, אומרים "בישים" ו-"בישוג'ות", כפי ש"בישי" זה יחיד ו"בישוג'ו" זו יחידה.

Neon taichou

New member
אתה מכיר אנשים מוזרים ^_^

בישוג'ות ~לא~ נשמע טוב. בשפת הפאנגירלס {ופאנבויס} אומרים בישים ובישיות. ^_^

Hell Dragon

New member
פרק מעולה!! *-* (קצת ../images/Emo58.gif)

הקרב של סוי פונג (זה לא סוי פון?) היה מושלם!!! חוץ מהקטע שנראה כמו Girls fight בין שתי פקאצות. למה האחות הגדולה של גאנג'ו (שחכתי את שמה) אמרה שיורואיצ'י bitch? לא משנה. בקיצור, פרק מעולה, לא כל כך התלהבי כשהתחיל הקרב של יאמאמוטו (שם מלא ארוךךך) ושני הקפטנים. אני פשוט רציתי כבר שיהיה את הקרב של סוי פונג ויורואיצ'י שלא ממש היה לי כוח לקרב שלהם. בקיצור, יורואיצ'י מושלמת, סוי פונג פחות ואחות-גדולה-של-גאנג'ו הכי פחות. לא אוהבת אותה ממש.

Neon taichou

New member
../images/Emo58.gif

גמני תהיתי למה אחות גדולה של גאנג'ו {קוראים לה קוקאקו, דרך אגב} קראה ליורואיצ'י bitch, במנגה היא לא עשתה את זה והן נראו כמו חברות. o_o אולי זה סתם כינוי חיבה?... כותבים את זה סוי פונג אבל אומרים את זה סויפון, כי זה סיני או משהו. XD ונכון! אני שמחה שעוד מישהו שם לב שהיה קטע שנראה כמו קרב פקאצות! DD: {סוי פונג יותר מושלמת מיורואיצ'י}.

Hell Dragon

New member
יורואיצ'י יותר מושלמת!

טוב, אני לא אתחיל ויכוח, אז נעזוב את הנושא של מי יותר מושלמת. קוקאקו סתם מוזרה כזאת. אני לא אתפלא אם היא משתמשת ב-bitch בתור כינוי חיבה. והציצים שלה גדולים מדי וזה מטריד. מקסימום אם זה היא הייתה מגונדרת כמו זאתי מפלוגה 10 אז בסדר אבל היא סתם מוזרה עם שומרים קופים ואח קטן מכוער. דרך אגב, מה עם האח הגדול שלה ושל גאנג'ו? הראו אותו בכלל? אני זוכרת שהיה לגאנג'ו מין פלאשבאק כזה של אח שלו באחד הפרקים, אבל לא הראו את הפרצוף שלו.

mike 666

New member
פרק נחמד, היה שווה

שתי יפיופות נלחמות , זה אף פעם לא מפריע לי בתור בן ...^_^ נעזוב את זה ..מהלכים יפים רצו להם שמה בפרק ..באמת היה שווה

AceMagician

New member
אוי היה פרק מדהים!!!

הסדרה ממש משתבחת מפרק לפרק - מרגע לדודלי!! כל כך הרבה דברים שאהבתי בו!! ויורויצ'י
אחח חתולה!!!!! נקווה שהסדרה לא תשבור את הרצף הטוב בפילרים בלתי נגמרים [ראה ערך: נארוטו
]

mike 666

New member
אכן משתבחת מפרק לפרק הסידרה

קרייייייזי !!! שיגעון ! טירוף ! יאללה כמה זמן ? שיגיע כבר הפרק הבא !! עדיף שאני אשתוק ואחכה , ואסיים פה את הציור על המנגה החדשה שלי ...

Violettecat

New member
יומיצ'יקה כזה חמוד! ../images/Emo58.gif56

חחח הוא כיסח את היסאגי המסכן ועכשיו הוא מקפצץ באושר ומתרברב באוזני קנפאצ'י על זה, הוא כזה מתוק ^^ החרבות של אוקיטאקה ושל סונסוי כל כך מגניבות ,שתי חרבות מזכירות לי את תקופת הסמוראים ביפן וזה מאוד ייחודי יחסית לשיקאי של דמויות אחרות, זה גם נחמד שכדי לשחרר אותם צריך להגיד פיוט . הקרב בין יורואיצ'י וסוי- פונג מדהים,אבל משהו מוזר לי, האם פלוגה 2 היא זו שאחראית על הכוחות המיוחדים ?,ואם כן, מה התפקיד של הכוחות המיוחדים- להיות המשטרה? ,זה לא במקרה התפקיד של פלוגה 6 ?

למעלה