שרשור שבועי: הווווווווווווו

Neon taichou

New member
תשובה על פלוגה 2 ../images/Emo58.gif

אני מצטטת מהמנגה {הייתה מתרגמת, אבל לא הבנתי את רוב מה שכתוב XDD} "The executive militia is the first branch of the covert-OP division. It is ranked the highest of the five branches in the division. The responsibilities include punishing and assassinating ex-comrades who break the law and acting as scouts during battles against Hollows." האקסקיוטיב מיליטיאה זה החלק של פלוגה 2 לו יורואיצ'י וסוי פונג שייכות. בשלוש מילים, פלוגה 2 היא... צבא נינג'ות סודי. דיי שונה מפלוגה 6, אם תשאלי אותי. פלוגה 2 מתנהלת אחרת לגמרי משאר הפלוגות. זה כמו מתנקשים או משהו. o_O אני חושבת שזה מגניב, אבל היה עוזר אם מנגה ריין לא היו משתמשים במילים כל כך מסובכות. <_<

dark max

New member
מתרגמת ../images/Emo11.gif

'... האחריות כוללת הענשה והתנקשות בחברים לשעבר [חברים בארגון] שעוברים על החוקים ומתפקדים כיחידה בזמן קרבות בהולואים'. תירגמתי נכון?

Hinamori

New member
האקסקיוטיב מיליטיאה זה ~

המיליציה המבצעת, יענו המשטרה. ^_^

Fay Wood

New member
יש לי רק דבר אחד לומר לכם. ../images/Emo168.gif

סויפונג/יורואיצ'י סויפונג/יורואיצ'י סויפונג/יורואיצ'י סויפונג/יורואיצ'ייי!!!!11111 *__________* אז, כע. סורי שלא הייתי פה הרבה זמן X.X תקופה של מבחנים. זה כלכך איכ >< אז תגובה נורמלית תהיה אחרי שיצא הפרק באיכות טובה ^^ בינתיים- פרק ענק. יורואיצ'י כזאת זונזונת מאגניבה *.* וכמה זמן לא ראו את קוקאקו או איך-שלא-רושמים-את-שמה (נו, אחות של גאנג'ו, ההיא עם הציצי הענק.. ._.)
ושאלה לי אליכם- מה עם הינאמורי? כבר מלא זמן לא ראו אותה.. מתגעגעים פה ;;

dark max

New member
איכות התמונה יותר טובה, הם מתרגמים

יותר מדויק ומוסיפים הערות חיוניות

Neon taichou

New member
גם דאטביו מוסיפים הערות =\

גם איכות התמונה בדאטביו אחלה. אצל לונאר הכתוביות ארוכות מדי ומתחלפות מהר מדי. וחוצמזה הם תרגמו את איצ'ירין נו האנה בעילגות שאי אפשר לתאר.

moomita

New member
מאיפה אתם מורידים את הפרקים?;;

יש לי עד פרק 48 ומשם לא מוצא לי יותר ;o; עזרה?

moomita

New member
גומנסאיי!

ברוב הפורומים כתוב למעלה שאסור לדון בהורדות אז חשבתי שאולי מותר |טיפש|

Hinamori

New member
לא נורא. ^^"

להבא תקראי את התקנון [ברוב הפורומים הוא מופיע במאמרים] לפני שאת שולחת הודעה כדיי למנוע דברים כאלה ^-^.

Hinamori

New member
איזה פרק טוב !~ ^O^../images/Emo58.gif56

*לפי הסדר* יומיצ'יקה מצחיק XD אני אוהבת את שונסוי ואוקיטאקה. הם כ"כ סוגוי ! יאמה-ג'י מטריד אותי. x_x;;;; יורואיצ'י סגידה. שיבה [נו קשה לי לזכור את השם שלה ;;] גם. הקרב היה מאגניב. יורואיצ'י סוגוי. סואי פונג עצבנה עם הקטע של "אני יותר טובה ממך !!!!11111", אני אוהבת אותה קצת פחות עכשיו. :X *מתכוננת לסקילה של יוני וניצנע*
מנגה אתן מדברות כאילו סואי פונג קדושה ולא ביצ'ית בכלל. יורואיצ'י סגידה. *זורקת דברים רנדומליים על יוני*

Neon taichou

New member
../images/Emo58.gif לכי תמותי.

יורואיצ'י ~היא~ הכלבה פה. סוי פונג באמת קדושה. יש לה את כל הסיבות שבעולם להיות ביצ'ית. רוצה לשמוע?
מנגה סוי פונג העריצה את יורואיצ'י כאילו היא הייתה אלה. היא הייתה מוכנה להקריב את חייה בשבילה ומעולם לא הרגישה כל כך מאושרת. מצידה, היא יכלה לשרת אותה כל חייה, אבל יום אחד יורואיצ'י פשוט עוזבת, בלי להגיד להתראות, בלי כלום, סוי פונג אפילו לא ידעה למה עד שהעבירו הודעה ואמרו שיורואיצ'י עזרה לאורהארה לברוח ואז התחבאה בעולם האמיתי כשזה התגלה {נראה לי} ולכן שוחררה מתפקידה כקפטנית ומפקדת הפלוגהניידתסודית או איךשלאקוראים לזה. סוי פונג הייתה הרוסה לגמרי והחליטה לעשות הכל כדי לעצור את יורואיצ'י במו ידיה. ואז, כעבור מאה שנה, יורואיצ'י הכלבה הזאת חוזרת ועוד מעיזה לרדת על אהובתי. היא עבדה מאה שנים כדי להיות יותר חזקה מיורואיצ'י, ויוראיצ'י מוכיחה לה שאפילו אחרי כל הזמן הזה היא לא יכולה לנצח. ואז היא מתחילה לבכות וצורחת "למה לא לקחת אותי איתך?!" ואני כזה "וועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע".

למעלה