שרשור שבועי: הווווווווווווו

Hinamori

New member
*הולכת למות*../images/Emo58.gif55

לא, סוי פונג לא קדושה. צריך להראות לך את מה שהיא עשתה לקיאונה ב55 בלופים. יוראיצ'י סגידה, ותמיד תשאר ככה. ^_^

Neon taichou

New member
למי לעזאזל אכפת מקיאונה המפגרת? ==

יורואיצ'י אומנם סגידה, אבל סוי פונג ~קדושה~, קיי? היא סינית קטנה וחמודה עם שיער בעייתי, ואם היא מחליטה להרוג איזו דרגה-שלישית מעאפנה, אז שיהיה לה בכיף. DD:

Hinamori

New member
לי איכפת.

זה שלך לא איכפת מקיאונה ושאת חושבת שהיא מפגרת ומעאפנה, לא אומר שסואי פונג לא ביצ'ית. סואי פונג רצתה להרוג בלי שום סיבה מיוחדת. את אומרת לי שהיא קדושה ? *מזלג בעין* סואי פונג ביצ', תשלימי עם זה.

Neon taichou

New member
היא לא ביץ', היא אמו-קיד אומללה!

ובצדק! אוקע, אז להרוג את קיאונה לא היה דבר נחמד לעשות, אבל -- עעעערג למה את תמיד צריכה להגיד ההפך ממה שאני אומרת?! -הורגת- >< סוי פונג שולטת וזהו!

Neon taichou

New member
למה לאתי את מקשיבה ולי את תוקעת

מזלגים בעיניים?!?11 נו טוב. -מצמיחה עיניים חדשות- -מצביעה על תמונה- איך את יכולה לקרוא למישהי כזאת מתוקה ביץ'?! T__T

Hinamori

New member
כי הביאה לי סיבות הגיוניות .-.

לא קשה לקרוא לה ביץ' אחרי 55 :X

Violettecat

New member
סוי פונג היא לא ביצ' וגם לא קדושה

היא דמות מדהימה והיא בהחלט לוחמת נפלאה ,מה שראוי לציון ,מכיוון שבגוטיי 13 יש רק שתי מפקדות והיא אחת מהשתיים. אבל זה שסוי פונג מדהימה לא אומר שיורואיצ'י עשתה משהו לא בסדר, יורואיצ'י הכירה את אורהארה מאז שהם היו ילדים, היא הייתה כל כך מקורבת אליו עד שביום שהוא הוגלה היא בחרה להצטרף אליו, כשאתה בורח, אתה לא יכול להיפרד כמו שצריך מחברי הפלוגה שלך. אני מבינה למה סוי-פונג נפגעה, היא ראתה ביורואיצ'י מודל חיקוי, אבל צריך גם להבין את יורואיצ'י היא ברחה מסולסוסייטי בחטף ביחד עם חבר הילדות שלה,לא היה לה זמן להפרד מסוי- פונג . עכשיו לגבי זה שסוי -פונג הרביצה לקיאונה , סוי-פונג היא בדומה לביאקויה מסוג האנשים הללו ,שחקקו בלבם להגן על החוקים, מה שאוקיטאקה עשה היה לא חוקי, קיאונה שיתפה פעולה עם אוקיטאקה ,מה שהופך אותה לשותפה לדבר עבירה, סוי-פונג בתור מפקדת פלוגה 2 מחויבת להעניש פושעים.

Hinamori

New member
../images/Emo45.gifאת לשכנע אותי ^_^../images/Emo182.gif

יורואיצ'י רולז. וגם סואי פונג אבלפחות ==;

Neon taichou

New member
../images/Emo58.gif הבעיה היא לא שהיא עזבה.

אפילו במנגה, סוי פונג לא שאלה "למה עזבת אותי", היא שאלה "למה לא לקחת אותי איתך". סביר להניח שיורואיצ'י כבר ידעה שאורהארה עשה כל מיני דברים, אמ... לא בסדר-ים. אפילו סוי פונג יכלה להבין שהוא חבר ילדות שלה ושהיא הייתה עושה בשבילו הכול, אבל פשוט לעזוב בלי אפילו להודיע לה, בלי אפילו להשאיר מכתב {אם אייזן יכול, גם יורואיצ'י יכולה}, פשוט לתת לה לקום בבוקר ולמצוא חדר ריק, זה מראה זלזול וחוסר אכפתיות לגבי רגשותייה. אם אורהארה וסוי פונג היא מחליפים מקומות, סביר להניח שיורואיצ'י כן הייתה נפרדת ממנו, לא? והיא כן קדושה!!11 לי. <__<

dark max

New member
אולי יורואצ'י לא רצתה ../images/Emo58.gif ../images/Emo11.gif

לסבך גם אותה בצרות. אורהרה לא היה חבר קרוב של סוי פונג, ויורואצ'י לא ראתה סיבה לכך שסוי פונג צריכה לבוא איתם ולהרוס לעצמה ת'חיים. או שיורואצ'י רצתה להשאיר מישהי שהיא סומכת עליו מאחור כדי שידאג שהכל יתנהל כמו שצריך

Neon taichou

New member
היה הורג אותה להיפרד?!?!11

חוצמזה, אולי את צודקת, אבל סוי פונג לא יודעת את זה. למה יורואיצ'י לא טורחת ~להגיד~ לה כלום? =__= חוצמזה, יורואיצ'י לא הייתה בצרות, היא חייה לה בעולם האמיתי במשך מאה שנים ללא שום הפרעה {אומנם בצורת חתול, אבל עדיין, אני לא ראיתי אף אחד שבא אחריה או אחרי אורהארה, בסה"כ העיפו אותה מהגוטיי 13}.

Neon taichou

New member
וחוצמזה ../images/Emo58.gif

יורואיצ'י הרסה לה את החיים אחרי שהיא בגדה באמונה. סליחה על הדאבלפוסט. ~מתה~

כמח

New member
אני לא מחבב את סוי פונג במיוחד

היא יותר מדי ראש בקיר עם החוקים ולא מסתכלת ימינה ושמאלה סוי פונג היא הדמות המושלמת של היקיות אמנם היא כוסית על אבל עדיין כשמסתכלים מתחת היא בכלל לא מתייחסת לרגשות שלה ולשכל הישר זה הרי ברור בחינת החוק שצריך להוציא את רוקיאה כפרע להורג אבל עם איום של הריסת סול סוסיאטי אני אישית הייתי מחכה עם ההוצאה להורג חוץ מזה מה אתם כ"כ מתעסקים עם ממוצעות פלוס כמו סוי פונג (בלאחס אני אוהב יותר את גין) ויוריאיצ'י סאן כשיש לכם קרב מדהים כמו גנסוריו יאמאמוטו נגד שונסי ואוקיטאקה יש רק קרב אחד יותר מגניז ממנו וזה הקרב של החופשי נגד המקל בתחת איצ'י נגד ביאקויה.!!!!!! גנסוריו כזה סוסי ומגניב אבל גם ביץ' סטריקד כמו סוי פונג (הוא החוק) שונסי כזה שאנטי הוא מיוחד ואוקיטקה היא כזה לבקן חיחיחיח חולה עליו :)

Hinamori

New member
היקיות ? היא עושה היק היק ?

רוקיה * הקרב של איצ'יגו וביאקויה עדיין לא היה, יקירי O_ס ומה לעשות שהקרב של יורואיצ'י וסואי פונג יותר מאגניב. אני אוהבת את שונסוי ואוקיטאקה. אפילו כזוג. י.י אבל שונסוי x נאנאו הרבה יותר חמוד וקאנוני ^_^"

למעלה