213

Augustus Hill

New member
../images/Emo58.gif213

פרק מעולה! מלא קטעים מצחיקים. השיחה שלהם בהתחלה על הדוגמנית, השיחה של "אלוהים" עם האוס ב MRI, החולה מהמרפאה, *מכה לרגל של וילסון* ו "?oh, you miss stacy too"
"what if can make her dance"
כל הקטע בסוף עם ההוא\היא ו"?a joke would be me calling you a homo, see the difference"
קאדי יצאה גדולה עם הפלסיבו, הוכיחה להאוס שהכל בראש שלו (משמע לא התגבר על הפרידה מסטייסי). האבא מגעיל וה"ילדה" עוד יותר. ולמדד הגועל (בלי האבא, עם האבא זה 5) : קידוח בראש והרגל של האוס -
(מתוך 5).

Hieros Gamos

New member
רק עם 2?!?! הרגל של האוס לבד זה

3/5!! איכס ג'יזס *מקיאה* ומצאתי בדיקה מגעילה יותר מהLP...הקידוח לראש. עצמתי עיניים לכל אורכו...

Augustus Hill

New member
אממ

הקידוח הפעם לא ממש הגעיל אותי, בדרך כלל זה מגעיל אבל הפעם לא הראו את זה ממש.. אבל הרגל..בעע

Hieros Gamos

New member
לא כל כך הסתכלתי על הקידוח, כמו

שאמרתי, עצמתי עיניים (כיסיתי אותם עם הידיים
) אבל ג'יזס הרגל! אף פעם לא חשבתי שזה נראה כל כך גרוע
*הולכת ללמוד לספרות בשעה טובה ומוצלחת
. לילה טוב*

pink panther 8

New member
לא נכון!../images/Emo58.gif

אני אוהבת תהליכים כאלה רפואיים והקטע אם הרגל של האוס היה קטע טוב! זה כאילו הוא היה עד כדי כך בכאב שהוא היה מוכן לעשות את זה בכדי לקבל זריקה... אני חושבת שזה היה קטע חזק!

Hieros Gamos

New member
מה לעזאזל הקשר בין לראות את ה...

דבר הזה לבין הליך רפואי?! זה היה קטע טוב אבל מזעזע לחלוטין... לראות הליך רפואי היה לראות את הניתוח שהביא לזה. זה היה סתם מגעיל...

pink panther 8

New member
לא מסכימה איתך...

הקידוח במוח שלה הוא הליך רפואי הוצאת ביופסה מהמוח זה תהליך רפואי למרות שכן את צודקת זה היה מגעיל אני נהנתי מכל הקטע....

pink panther 8

New member
סורי כיתה ח'...

אני חורשת כבר מאתמול למבחן שיש לי ביום שישי על האמנציפציה של היהודים. ועל היהודים במערב ומזרח אירופה... אולי את זוכרת את החומר אני רק יודעת שהוא חומר מרגיז. למרות שאני מבינה אותו די מהר אני אל ממש חולה על היסטוריה יותר מדי פרטים לזכור חחחח

Hieros Gamos

New member
או וול. למען האמת גם על זה וגם על

המהפכה התעשייתית לומדים קצת ב-י' אבל לא מספיק. היסטוריה זה כיף. בעיקר עם גבי (המורה שלי. הוא כזה מלך!)

Hieros Gamos

New member
לא שנייה...איך קפצנו מהרגל של האוס

שלא הייתה קשורה למקרה לבין הביופסיה? *shrug* אני לא אומרת שיש לי בעיה עם דברים כאלה. לא הייתי רואה סדרות רפואה (ופעם XF
) אם הייתה לי בעיה אבל אני רק חושבת על כמה זה כואב בטח שקודחים לך במוח ומכניסים לך מחט בעובי...עבה. ..ואני יודעת שהיא בהרדמה אבל HMOG!!! הרגל של האוס במקרה הזה לא הייתה צריכה להראות על ידי אף אחד. זה היה מיותר לחלוטין ומבחיל...

Wolverchenus

New member
האמת כואבת?

אוהבים את האוס כל זמן שהכל בסדר. אבל הבנאדם בוודאות עם בעיה ואני חושב שזה מאוד אמיץ שהם הלכו עד הסוף והראו לנו את זה כי זה הופך את הדמות לאמיתית עוד יותר. אנשים עם בעיות לא נראים כמו ברבי, הם נראים לעיתים קרובות ככה וצריך לקבל גם את זה.

Hieros Gamos

New member
ממש לא, אני הרבה יותר אוהבת את

העובדה שסופסוף יש דמות ראשית לסידרה שאני אוהבת שהיא לא מושלמת. זה עושה את זה גם יותר אמין וגם נמאס לי שכולם מושלמים...בגלל זה אני into סאדיזם. כי אני תמיד רוצה שכל הדמויות המושלמות בסדרות שאני רואה יפצעו... אבל הצלקת הייתה מגעילה. מאוד. ולמען האמת גם לא נראתה הכי אמיתית (שאר הרגל, לא הצלקת עצמה). אבל מה שאמרת זה בולשיט כי האוס אף פעם לא בסדר אז לא יכול להיות שאנחנו אוהבים אותו אם אוהבים אותו רק כשהוא בסדר...

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gifאגב- הוא ניגן!!! הוא ניגן!!

ושמת לב כמה הדירה שלו הייתה מסודרת יחסית לפעמים הקודמות שראו את הסלון? אני אוהבת לראות אותו מנגן. מעניין אם יש להאוס גיטרה. הממ.. וברור שהוא לא התגבר על הפרידה מסטייסי.

pink panther 8

New member
הוא ניגן אני לא מאמינה!!!

למרות שהוא ניגן בעבר בסידרה כבר אבל עדיין איזה יפה הוא מנגן ולקראת הסוף הוא טעה(במכוון כמובן)~!!!

למעלה