213

Hieros Gamos

New member
אם זה במכוון זה לא טעות...../images/Emo4.gif

זה כמו להגיד שעשו לך הפתעה אחרי שאמרו לך שעושים לך מסיבת הפתעה. זה לא טעות...

pink panther 8

New member
התכוונתי לזה שבסידרה זה נראה כמו

טעות...לא שמת לב להבעת פנים שלו אחרי שהוא טעה?

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif 2X13

הממ. היה פרק טוב. פחות טוב מהפרק של שבוע שעבר לטעמי אבל פרק טוב. מה שמצחיק הוא שהיה מקרה כזה גם באי.אר
עונה 5 נדמה לי. כן 5..אחרי שאליזבת' הופכת את עצמי לאינטרן שוב ועובדת תחת האידיוט ההוא ששכחתי איך קוראים לו. אממ לגבי האוס- holy mother of god ממש לא הייתי צריכה לראות את הרגל שלו. יאייקס...
וזה באמת היה פסיכולוגי לחלוטין. איכזב אותי למען האמת, אבל זה בגלל שאני סאדיסטית לעין תיאור
אה וקטע מצחיק של ווילסון והאוס כשהוא עשה לו את הMRI... כל הקטע של האבא היה מגעיל.. אממ זהו. יש פרק שבוע הבא? נדמה לי שלא
אני צריכה לבדוק..

Hieros Gamos

New member
נעמה את יכולה לשרשר את ההודעה שלי

לשרשור שכבר נפתח בבקשה? לא ראיתי אותו...

The6thAngel

New member
../images/Emo58.gifעכשיו גמני יכולה להגיב ../images/Emo13.gif

תמיד אני בדיליי בהורדות :\ בכל אופן הקטעים הכי מצחיקים היו הקטע עם וילסון והמכה, וה- wonder if I can make her dance... היה עוד קטע טוב שלא רשמתם - הבחור "בהריון" עם השדיים...

Hieros Gamos

New member
הוא דווקא רשם חח../images/Emo58.gif

הבחור בקליניק... הקטע עם ווילסון והמכה באמת היה אדיר. אבל זה היה פרק חולני לחלוטין!! did you do you daughter?! גאד חוסר טאקט..אבל הוא גאון
אני יכולתי לשים את זה כבר בבוקר. אבל שכחתי להסתכל ואז בדקתי בשיעור מחשבים וראיתי שזה עלה ב5 בבוקר בערך ואז דרכתי על צבר בטעות

The6thAngel

New member
טוב, נו..

יש לי קריאה סלקטיבית
בהחלט פרק טוב... ונראה לי שאני היחידה ששמחה שסוף סוף מישהו <או מישהי
> מראה לקמרון שהעולם לא מושלם... היא יותר מדיי תמימה...

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif (בערך) מעלי ובהודעה שלי

כן..כבר חשבתי שהיא מתחילה להתבגר ב2X10. אבל כנראה שלא. ומה היה הדבר הזה שהיא לבשה?! ג'יז! אוף מעניין אותי מה יקרה שיגרום לתגובות של אנשים מסויימים בנוגע לרגשות שלה להאוס. צ'ייס היה מצחיק הפעם- there's that too כשהם אמרו לו שהוא פשוט מפחד שהאוס יתעצבן עליו.שוב.

אן בל

New member
אמרת שהפרק..

ימלא את המשאלות המאוד מאוד סדיסטיות שלך, לאיזה קטע התכוונת?

Hieros Gamos

New member
אבל הוא לא מילא ../images/Emo10.gif

במקום זה יש לי סימפטי פיין ברגל. עוד לא החלטתי אם זה בגלל האוס או בגלל סיון אבל כואבת לי הרגל

אן בל

New member
חח תרגישי טוב

בכל מקרה,למה התכוונת? מעניין אותי לדעת ואני אומרת שזה בגלל סיון

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif סתם לעובדה ש

האוס בכאבים ושיט. יש לי בעיה שאני תמיד בעד שהגיבור שאני אוהבת בסידרה יסבול קצת. הם נורא חמודים ואפשר לרחם עליהם אז. עכשיו, האוס תמיד סובל אבל הוא לא כל כך מראה את זה..אבל הם לא ניצלו את זה מי יודע מה.. ותודה. ו-וואלה. חח תראי היא קרעה את הרצועות ברגל אז יכול להיות

Augustus Hill

New member
לא רק את ../images/Emo3.gif

גם אני שמח
וזה רק אני או שפורמן כתב על הלוח?! איך האוס הסכים?

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif

כאב לו מידי בשביל לקום והוא הסתכל על התמונות שלה/ו

למעלה