213

pink panther 8

New member
הפרק הזה היה פרק מעולה!!../images/Emo58.gif

אני אהבתי כל חלק בו! הקטע אם זה שקמרון חשבה שהיא יודעת הכל דיווחה לעובדת הסוציאלית על מה שהאבא עשה ובסוף הילדה עשתה את זה במכוון והיא בסכך הכל בת 15!! מה עובר לה בראש, אבל ת'אמת מישהו סוף סוף הראה לקמרון שלא הכל כמו שהיא חושבת ולא הכל עובד בדרך מסוימת.! גם הקטע עם קאדי והאוס היה קטע טוב הקול שלו ממש נשמע כאילו הוא בכאבים זה היה ממש פרק טוב נהנתי מאוד!!!

pink panther 8

New member
יש לי בקשה....

אם אפשר כל פעם שיוצא פרק חדש לרשום את שם הפרק באנגלית כי רק אז אני מוצאת אותו... תודה מראש למתחשבים הנדיבים...

The6thAngel

New member
יש לי משהו יותר טוב בשבילך

אתר שיגיד לך בדיוק מתי ישודר הפרק הבא (בארה"ב) ומה יהיה שמו: http://epguides.com/House/ (אני מצטערת, אבל אין לי כוח לעשות קישור אמיתי... זה מתגובה מהירה...) אגב, עד עכשיו מצאתי את הכל בלי שם הפרק, איפה את מחפשת שאת לא מוצאת?

pink panther 8

New member
תודה!!

ואני מורידה באי מיול ואני לא מוצאת את מה שאני מחפשת שם אם אני רושמת פרק 13 נניח...

אני בדיכאון

אני כבר לא עובדת מהבית ואין לי אפשרות לחבר את האימיול במשרד וזה אומר שאני עדיין מורידה את פרק 12 ונמאס לי ואין לי סבלנות ובא לי למות וכבר ראיתי את כל הפרקים הקודמים ששמרתי במחשב אלף פעם ואני לא יכולה יותר דייייי! אני דורשת לסגור את הפורום הזה ומייד עד שבוע הבא לפחות!!!!!! (שאז אני עוברת דירה ויהיה לי מחשב המוקדש להורדות האוס בלבד)

למעלה