313 תיקונים לדברים לא ברורי

amirze

New member
../images/Emo58.gif313 תיקונים לדברים לא ברורי

קודם כל התמונות היו של סידני ווהן למי שלא הבין/לא היה בטוח, כי מי שמסר לה אותם (ברח לי כרגע מי זה היה בדיוק) אמר לה כדאי שתאגי למה שבעלך עושה או משהו כזה...אז זה רוב הסיכויים היה משהו על השבי... לגבי הפרומו ל 314 - זה היה כזה צפוי - מהרגע שסלואן את התחיל לדבר על הסוד שלו הבנתי מיד למה הוא חותר...ואמרתי לאח שלי שאני בטוח בזה ולא גיליתי לו מה ואז ראיתי תבקרוב...אני לא מאמין שחשפו את זה בפרומו ככה... עוד דבר אם שמתם לב, טרנטינו הוא לא ראש הקובננט אלא יש מישהו מעליו ודי מסקרן לדעת מי... אגב אם תשימו לב, אחי עלה על זה, שמי שמדבר בפרק 311, אחד הבוסים שבחנו אם סידני באמת שטופת מוח, שאומר לסידני לקחת את הסכין ולהרוג את האיש שמולה, זהו הקול של טרנטינו... ואגב היה רמזים כל הסידרה למרות שלא הייתי חולם שיסחפו עם זה לכיוון הזה, לכך שסלואן הוא אביה, כמו היחס שלו אליה, כמו זה שהוא זה שהביא אותה אליו ל SD6, זה שהוא אמר שהוא אוהב אותה כמו בת, וגם במפגש הראשון שלו עם איירינה בעונה השניה, כשהוא חילץ אותה מידי ה CIA הם היו יותר מדי שמחים לראות אחד את השני והם נראו כאילו הכירו ממש טוב ובכלל כל זה שהם עבדו בשיתוף פעולה כזה כל הזמן, זה כבר רומז לכך שהיה ביניהם משו פעם ומזה באה סידני כמובן שדי ברור שג'ק לא יודע שהוא לא אביה... אני אישית חושב שלקחת את זה לכיוון הזה, עד כמה שזה חתיכת טוויסט זה קצת להיסחף עם הטוויסטים בסידרה וחוסר ההגיון... נ.ב. אני מת לדעת מה עוד יקרה עם ראמבלדי כי אני לא מאמין שזה נגמר, ומה המספר 47 אומר! בנוסף, אל תשכחו את השאלות הנוספות הפתוחות שנשארו כמו: 1. האם באמת ברנט סוכנת כפולה (אני לא חושב שהם מתכוונים ללכת לכיוון אני רק חושב שהם פתחו לעצמם אופציה)... 2. מה סלואן הזריק לעצמו? 3. כל הקשר איירינה/סלואן/סידני לרמבלדי...ואתם זוכרים שיש חשד עדיין שסלואן מחזיק במכשיר של רמבלדי שהוא טען שלינדסי מעולם לא הביא...

amirze

New member
ועוד פרט קטן:

זה שאמרו שסלואן וסארק יקיימו יחסי מין, (לא אחד עם השני!) אז זה ברור כבר שסארק עם לורין, ובקשר לסלואן, עד כמה שזה יהיה דוחה, (לא בגללה - בגללו) נראה לי שהוא עם ברנט...לפי איך שהיא דיברה אליו, שהיא אמרה שהיא למדה אותו, ושבסה"כ היא מבינה אותו ולמה הוא עשה את ההחלטות שעשה...

varty

New member
עוד משהו

סלוהן אמר לברנט ששני האנשים החשובים לו הם סידני וג'ק. סידני אנחנו מבינים למה. מה אם ג'ק???

varty

New member
ועוד משהו

תמיד שסלוהן רואה את ווהן בכל העונה הזאת הוא אומר לו...לא רק אתה אוהב את סידני. כאילו הוא יודע משהו עלי סיד ווהן. רעיונות?

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifלדעתי זה היה קטע.....

כדי לעורר את ווהן ולהראות לו שכולם רואים ושזה ברור לעין שווהן עדיין אוהב את סיד, כי זאת הייתה אחת השאלות בפרקים הראשונים של העונה הראשונה: "האם ווהן עדיין אוהב את סיד?"

varty

New member
../images/Emo58.gifאני חושבת שזה יותר מזה

נדמה לי שמווותק (סליחה עם אני טועה) העלתה את הרעיון שווהן וסידני הופרדו כל העונה הזאת לסיבה מסוימת (אולי משהו שקשור לרמבולדי או החפץ שמצא ווהן בעונה השניה (ואולי בגלל זה הוא מזריק את החומר הירוק) ולכן שסלוהן אמר לווהן שלא רק הוא אוהב את סידני חוץ מזה שיש כאן רמז ענק לזה שאולי סלוהן הוא אבא של סידני אולי הוא המשפט שהוא אמר לווהן על סידני אומר שהוא יודע מדוע הם הופרדו. לי יש תאוריה שכמו בעונה השניה שאליסון סיממה את ויל בעזרת היפנוטיקה (משהו בעיניים שהיא שמה לו) כך לורן עושה לווהן. היא מהפנטת אותו בצורה כלשהי. משהו חשוד קורא כאן...

varty

New member
החפץ שמצא ווהן הכוונה לסלוהן

תפוז פורום לא שמה על ההמצאה - כפתור עריכה- זה כזה בסיסי וכזה מרגיז שאין כפתור כזה

varty

New member
הכוונה איך אני מתקנת אחרי ששלחתי

את ההודעה. תצוגה מקדימה יש רק שאת כותבת את המסר עצמו, לא?

קרלוצה

New member
נכון אי אפשר לתקן אחרי ששולחים

אבל אפשר לעשות תצוגה מקדימה לפני ששולחים לקרוא שוב ואם יש טעיות לתקן

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifלפני שראיתי את הפרומו...

של 3X14 היה את פרק 1X10 לפני שבוע בשידורים החוזרים של יום רביעי, וכתבתי בפורום שיש לי תחושה שסלואן אולי האבא האמיתי של סיד. האמת שכל הקטע הזה קצת מוזר לי במיוחד כי שמו כזאת תגלית בפרומו, אולי זה אומר שסלואן חושד שהוא אולי האבא הביולוגי של סיד אבל אולי יש אפשרות שגם ג'ק האבא שלה, פשוט לא יודעים.....לגבי אמא של סיד והמערכת יחסים שלה עם סלואן בהחלט מעורר חשד שהיה בינהם משהו לפני שסיד נולדה ות'אמת אפשר לראות את זה בתגובה של אמילי (אשתו של סלואן) כשראתה לראשונה את אירנה אחרי שלא ראתה אותה 20 שנה, וכשהיא פנתה לCIA זה נראה היה כאילו היא עשתה את זה בגלל כעס ובגלל הרגשת בגידה שקשורה לאירנה ובעלה, עובדה שאח"כ היא התחרטה וגילתה לסלואן שמאזינים להם.... לגבי מה שסלואן הזריק לעצמו, לדעתי זה לא כזה משמעותי (אולי כן) לדעתי זה רק נגד הדיכאון שהוא חש ואי קבלת עזרה מאף אחד... ועוד שאלה פתוחה שהייתי רוצה לדעת, מה היא האמת של אירנה כשאמרה לסיד "האמת לוקחת זמן"?

varty

New member
אז ככה...

קודם כל סליחה על כל הטעויות מראש
אירינה הגיע לג'ק כסוכנת כיסוי (כמו לורן לווהן) התחתנה איתו, ילדה לו ילדה וכנראה בדרך היה לה רומן עם סלוהן או אפילו יכול להיות שסלוהן הוא המפעיל של אירנה והוא שלח אותה לג'ק. התאוריה שלך לגבי אמילי נשמעת נכונה. בקשר לחומר הירוק לא נראה לי שזה נגד דיכאון. ראית פעם חומר כזה? וגם אף פעם לא ראיתי שנותנים חומר כזה לדיכאון? לדעתי בכוונה בחרו בחומר ירוק כי זה מסמל חייזריות, ז"א הם רוצים להגיד לנו שהחומר הזה הוא משהו לא מוכר, חשוד. לדעתי זה קשור לרמבולדי ולקופסא שסלוהן מצא בהרים . לדעתי כל העונה השלישית קשורה לקופסא הזאת שהוא מצא. היא זו שמכוונת אותו.

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאז מה שאת אומרת....

זה שהוא פיתח את הנוסחה של רימבלדי בתקווה להגיע ל"משהו" שרימבלדי ניבא או משהו כזה נכון? יכול להיות.... אולי זה מתקשר בסופו של דבר לסיד ובגלל זה סלואן מגשש יותר מסביבה כי לא נשכח שסיד מופיעה בנביאות של רימבלדי כמו הצאצא... ת'אמת, הכל מתחיל להתסבך לי בראש
(אין לי מושג מה כתבתי כאן)

varty

New member
../images/Emo6.gif כתבת נהדר

כן. זה כל הקטע של העונה השלישית לדעתי סלוהן מנסה לנבא את הרעיון של רמסלדי. סיד מופיעה כדמות ראשית (או אירינה, למרות שאירינה אמרה לסיד שזו היא) אבל מי שזוכר ווהן הצליח להוכיח שזה לא היא . כי במגילה היה רשום שאם סיד הנבחרת היא לא תוכל לעלות על איזה הר ולכן ג'ק ווהן חטפו אותה והיא עלתה על ההר כדי להוכיח שזו לא היא אבל...סלוהן יודע יותר מאיתנו. לדעתי זה קשור לסיד ווהן ולחיבור בינהם. היא לא סתם אמרה לברנט שווהן הוא הנפש התאומה שלה (ואפשר לראות את התגובה של ברנט גם כחשודה . מחיוך היא שינתה את הבעת הפנים שלה לרצינית!!!) סלוהן יודע (אולי) -חיבור בין ווהן לסיד -חומר ירוק -משהו שקשור לג'ק -יודע מה סיד עשתה בשנתיים שהיא נעלמה. ובטח יש עוד דברים ששכחתי.

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifלגבי ההר....

לדעתי זה היה קשור לניבוי אחר לגמרי של רימבלדי, כי עובדה שניסו לקחת לסיד את הביציות בניתוח
את יודעת מה עוד מוזר? היה קטע שהיפנטו את סיד בהתחלה והיא חלמה שהיא באמבולנס עם ווהן בדרך לבית החולים ואז היא נישקה אותו ופתאום משום מקום סלואן הופיע במקומו מנשק אותה (בלעעעע) ואז היא נבהלה, זוכרת את זה? אולי זה קשור?? אולי ניסו למנוע מסיד ווהן להתחבר כדי שלא יולידו צאצא ביחד??
אולי סלואן רצה לעשות איתה את הצאצא הזה ובגלל זה התגרה בווהן כל הזמן?? א-מ-א!!

varty

New member
א-מ-א... ../images/Emo6.gif

זה קשור לאותו ניבוי. יש לרמבולדי ניבוי אחד ויחיד שעליו סלוהן מנסה או אולי מצליח להגשים. בקשר להר, אולי ווהני וג'ק לא קרו את המשפט נכון וזה כן סיד למרות שהיא הגיע להר. בקשר לחלום. סיד היתה על סמים כדי להזכר בעבר שלה..הקטע שם שהיא פינטזה (מרוב שהיא כל כך רוצה את ווהן) שכל השנתיים האלה לא היו בכלל ווהן לא נשוי והיא בדרך לבית חולים. זה שהיא ראתה את ווהן מנשק אותה במקום (יאק!) זה קשור לחלום פינטוז. או אולי לא.... לכי תדעי מתי ואם בכלל יש פתרון לכל הסמאטוחה הזאת. אולי...ווהן, הוא דמות חשובה בחייה של סיד ואם הוא החליף את ווהן במצב אינטימי כמו נשיקה אולי זה אומר שלסלוהן יש את התשובה לכל הבלגן. כאילו אנלוגיה לזה שווהן חשוב בצורה מאוד דומינטית..אנלוגיה לסלוהן שיש לו תשובה , הוא הדומינטי לפתרון... אולי ...
מבולבלת בעצמי.

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif

יכול להיות שבקשר להר זאת באמת הייתה אמורה להיות אמא של סיד ובהמשך רימבלדי מדבר עליה אי אפשר לדעת.... יכול להיות באמת שווהן חשוב בצורה אחרת ושגם הוא קשור לרימבלדי אבל אז איך הניבוי יוגשם?? אולי העיניין של סלואן הוא להחליף את ווהן באיזושהי צורה, מה שמעניין זה שכבר ויתרנו על המחשבה שסלואן הוא הראש של הרעים ושהוא כבר גוף משל עצמו, אולי הוא עדיין קשור לקבבננט??

sand372

New member
אני לא חושב שהוא קשור

בקשר לסלואן וקוביננט אל תשכחו דבר אחד. מספר 2 בקוביננט (טרנטינו) פרץ לתוך SD6 בעונה הראשונה. עדיין לא אמרו לנו אם הוא היה אז בקוביננט או לא. לא סתם הביאו אותו חזרה בלי שיגידו לנו אם גם הפריצה אז הייתה של הקוביננט כי אז לא דיברו על איזה קבוצה שעשתה את זה עד כמה שאני זוכר. ככה שלא נראה לי שסלואן קשור אליהם מעבר למה שמוצג.

חוץ מזה..../images/Emo58.gif

לפני כמה פרקים חטפו את סלוהן מהקובננט ואימו עליו. כך שהרא שהוא בטוח לא... אולי משהו בתוכו.. שקשור..

למעלה