313 תיקונים לדברים לא ברורי

הרמוני

New member
../images/Emo58.gifאז זה או היא או

סלאון, זה מה שנראה לי הכי הגיוני כרגע, אבל בסדרה הזאת אי אפשר לדעת, הם עוד יכולים להפתיע עם משהו ממש בלתי צפוי. ואוף אני ממש מקווה שסלאון הוא לא באמת אבא של סידני....

amirze

New member
../images/Emo58.gifזה לא סלואן ולא איירינה

בגלל שאם זה יהיה סלואן זה יתנגש יותר מדי עם דברים בעלילה כמו: למה שהוא יחטוף ויענה את סידני? למה שהם יחטפו אותו? הקובננט גם היה קיים בזמן שסלואן רדף אחר חפצי רמבאלדי, הוא פשוט היה אירגון קטן, ואז למה שסלואן יסגיר את עצמו ואת כל חפצי רמבאלדי במקום להצטרף אליהם פשוט... וגם איירינה לא: היא לא תחטוף ותענה את הבת שלה ותשטוף לה את המוח! היא שיתפה פעולה עם ג'ק גם בשנתיים שסידני הייתה חסרה, וגם ממשיכה עכשיו לדבר איתו... אגב את הקטע של ההתנגשות בין זה שלורין היא עם הקובננט לבין זה שסארק איים עליה עם אקדח באוטו בפרקים הראשונים של העונה, הם פתרו די יפה! כי זה ממש הציק לי הבאג הזה בסידרה! זה פשוט לא היה הגיוני...

הרמוני

New member
../images/Emo58.gifאז זה בטח יהיה

דמות חדשה שאנחנו עוד לא מכירים כי לדעתי אין בקאסט הנוכחי מישהו שמתאים. נראה....

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifלהפך....

זאת תהיה דמות שתפתיע את כולם בסופו של דבר ושאנחנו בהחלט מכירים בגלל שאנחנו רגילים לזה מאליאס הכל לא צפוי ואם זאת הייתה דמות חדשה היו מראים אותה מזמן ולא היו נותנים לנו לחשוב על זה יותר מידי.... אני עדיין חושדת בדיקסון, הוא יותר מידי שקט השנה ובהחלט מתאים לו להפוך להיות רע (אבל בטח זה לא הוא בסוף
)

amirze

New member
אני דווקא חושב ש

זו או דמות חדשה שיש לה קשר מסוים לדמויות הקיימות, או דמות ישנה שהופיעה פעם בסידרה - אבל לא דמות שמשתתפת כרגע - אין סיכוי כי אף אחד לא מתאים... והמתח הוא כדי ליצור מסתורין סביב הדמות ולא להציג אותה כעוד באג גאי שהולך ליפול אחרי פרק/שניים...

amirze

New member
ולזהות בדויה יש מנהג לעשות את זה תמ

תמיד... תמיד הם בונים מין אירגון גדול ובלתי מנוצח שנבנה בשתי דקות, או מישהו כל כך חזק... ובכל פעם הם מנסים ליצור דמות רעה שהיא יותר ויותר רעה, חזקה, ובעלת מסתורין ומניעים מיוחדים... בסוף הם כבר לא יוכלו ליצור עוד כי הם כבר יהיו צפויים מראש והסידרה תתחיל לחזור על עצמה... זה מתחיל להיות כמו פאוור רינג'רס...:) כל 2 פרקים נוצר שם איזה מישהו נורא נורא חזק שלקח להם לא פרק, אלא שני פרקים שלמים (!!!) להביס אותו! וכל פעם הם ניסו לעשות אותו יותר ויותר חזק....

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifועוד דבר בנוסף....

לזה שאירנה לא יכולה להיות הראש, היא גם עזרה לג'ק למצוא את סיד ווהן לפני שטווחו בהם כשהיו בשבי, היא הצילה אותה כשהפעילה את הקשרים שלה... חוץ מזה שבעונה השנייה היא גם עודדה את המערכת יחסים של ווהן וסיד להתפתח, אומנם רק זרקה משפטים חמודים אבל עדיין רצתה את סיד מאושרת

amirze

New member
גם אני חשבתי על הנקודה אבל

לא הזכרתי אותה, מפני שגם בתור ראש הקובננט שום דבר לא אמור למנוע ממנה לשחרר את סידני ווהן... אבל כפי שאמרתי - אין מצב בעולם שהיא ראש הקובננט בגלל כל הסיבות...

inbal145

New member
../images/Emo58.gifהיו שמועות מאוד לא הגיוניות

שזה הולך להיות דווקא וויס
אבל אני לא חושבת... זה ממש לא הגיוני אבל עם ג'יי ג'יי הכל יכול להיות כמו שכולנו כבר יודעים. נצטרך לחכות ולראות בעצמנו

../images/Emo58.gifאני כל כך מקווה שזה טעות!!

*לא ברור אם זה כי הוא חמוד מידי כדי להיות רע או שזה סתם מוזר מידי לחשוב על זה ככה*

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo12.gif

לא חשבתי בכלל לכיוון שלו, בתקווה שגם JJ לא

s h a l i m a r

New member
שמועות מאיפה?

וגם שמעתי שהולכים להביא עוד שחקן אורח, נדמה לי שהוא יהיה האבא של לארן, אבל אני לא זוכרת, אני אנסה למצוא את הכתבה מאליאס מדיה... וויס ראש הקובננט??? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! חסר לJJ שהוא אפילו חושב על זה!!! זה כמו לחשוב על מרשל בתור ראש הקובננט...

inbal145

New member
זהו בדיוק שאני לא זוכרת איפה שמעתי

את זה... וזה מה שמעצבן אותי!

למעלה