313 תיקונים לדברים לא ברורי

קרלוצה

New member
2X20../images/Emo58.gif

זה היה הפרק שדיקסון היה בדיכאון ממות אישתו ולקח כדורים.....זוכרת?

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifזה היה הפרק.....

שבהתחלה ראו את סיד ודיקסון במבצע שדיקסון מאיים על מישהו עם פצצה שתפוצץ את כולם אם לא ידבר וסיד אומרת לדיקסון ברקע שיפסיק ואז כולם במתח מה יקרה ואם הפצצה תתפוצץ, ואז רואים 72 שעות קודם, ורואים את סיד ווהן ומרשל בבית של דיקסון אחרי שקברו את אישתו (ש"פראן" המתחזה פוצצה לה את המכונית) ואז ווהן רואה את דיקסון בחדר לוקח כדורים והוא מספר על זה לסיד שאומרת לו שאולי זה אספירין ושזה מה שהיה לה עם דני... נזכרת?

תודה! אני יסתכל על זה..

מצאתי משו גם באליאס מדיה.. אבל זה יותר טוב.. עם הסברים וכאלה.

מווותק

New member
../images/Emo58.gif לדעתי סלואן הוא לא...

האבא של סידני. קרלוצה צודקת. זה צפוי מדי אם גילו את זה בפרומו. יכולות להיות כמה סיבות לכך שהוא אומר את זה לבארנט: 1. אולי באמת היה לו רומן עם אירינה והוא חושד שסידני היא בתו. 2. בתור אמן ההטעיות והשקרים - הוא רוצה לגרום לבארנט להאמין בזה וע"י כך לגרום לה לעשות משהו או לגלות לו משהו על סידני וג'ק (הוא הרי חוקר אותה עליהם). לגבי רומן בינו לבין בארנט - יכול מאוד להיות. ולגבי אירנה - אני עדיין תוהה היכן היא משתלבת בכל הסיפור.

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאולי באמת.....

סלואן מתמרן את ברנט שתגלה לו פרטים על שיחות שלה עם סיד וג'ק!! בהחלט הגיוני....לדעתי הוא לא יצליח בניסיון הזה וישכב איתה כדי לעבוד עליה עוד יותר (אם זאת האפשרות כמובן)

../images/Emo58.gif הדגשה קטנה....

אני יודעת שאני שוב שואלת.. אבל לי זה ממש מציק... אני כמוך גם חשבתי על הנקודה שטרנטינו הוא לא ראש הקובננט... אבל מי כן?! כבר פסלתי במוח איזה מאה אנשים שזה שאין מצב שיהיו ראש הקובננט.. אבל מי כן?.. מי לדעתכם?

הרמוני

New member
../images/Emo58.gifתגידו אני כאילו היחידה

שחושבת שראש הקוויננט זאת אירינה?!?!?! זה לא נראה לכם הגיוני?

Moreiro

New member
../images/Emo58.gif לא נראה לי.. ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

זה כבר ממש אידיוטי... כאילו אחרי שהם עשו בדיוק אותו דבר כבר בפרק האחרון של העונה הראשונה...

למעלה