316

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif316../images/Emo58.gif

אני חייבת להגיד שהיה פרק משעמם חוץ מהסוף שזה אומר שמעכשיו ג'ק יחשוד בלורן או שהוא כבר בטוח שזאת היא!!! וזאת שמחה וצהלה!!!
ואהבתי את המבצע של סיד עם החליפה הזאת, הרגה אותי מצחוק עם הקטע שהיא הפנתה את ישבנה לאיש
זהו....
חוץ מזה זה היה כל כך צפוי שסארק יברח, אני לא מבינה למה השאירו אותו כל כך הרבה זמן במטוס ומעניין אותי לדעת איך הוא ברח אבל שיהיה....... וזאת רק אני?? או שיש יותר מידי פצצות לנטרל בזמן האחרון, לפחות 6 מהן הצפוצצו בסוף

../images/Emo58.gif

הפרק היה באמת אחד מהפחות טובים אבל הוא לא היה ממש משעמם... אולי באמת שבוע הבא סוף סוף יחשפו את לורן?... אחרי שג'ק הבין... איזה מתוקה סידני איך שהיא דאגה לדיקסון וילדים שלו.. בפרק היה חסר קצת אקשן... ובאמת התלהבו בזמן האחרון מהקטע של פצצות.. ולורן הזאת ממש מעצבנת אותי!!! אני רוצה פשוםט להרוג אותה היא כזאת זונה.. (למרות שגילנו צד קצת יותר נחמד שלה היום..) והשחקנית שמשחקת אותה (שכחתי את השם שלה...) משחקת כל כך טוב!!!

sprqy

New member
../images/Emo58.gif3X16

דווקא אהבתי את הפרק! מתיחסים קצת לדיקסון ששיחק מצויין, היה מגניב לראות את המקום שכל הרמבלדי נמצאים בו, חוץ מזה שאיך שאני שומע "רמבלדי" אני נדלק!!
אגב לא קלטתי בדיוק מה ג'ק שמע שלורן אומרת, משהו שהוא שמע בשיחת טלפון של סארק במטוס בתחילת הפרק? ומה נסגר עם כל הספויילרים לפרק הבא??
אני בסוף ילחץ עליהם בטעות.. התמונה לא קשורה אני פשוט חולה על COWBOY BEBOP..

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifכן....

היה את הקטע שמארשל השמיע לג'ק והסנטור את שיחת הטלפון של סארק ומילמול מהצד השני של לורן (שקשה לזהות) ככה הוא זיהה אותה בסוף.....

joyalfa

New member
איפה אני יכול להוריד?

יש לי בעיה עם להוריד את הפרק האחרון של אליאס מאיפה אתם מורידים כי אני ניסיתי להוריד מאי מיול ומקאזה רשמתי alias s03e16 וזה לא מוצא לי כלום יש דרך אחרת????????????????

מווותק

New member
../images/Emo58.gif 316. טוף...אז ככה...

לדעתי היה פרק טוב. הוא אמנם לא היה מ-ה-מ-ם, אבל היה אחלה. קודם כל התגלית עם השם של אירינה על החפץ של רמבלדי היתה מרעננת (כבר מזמן לא שמענו את השם הזה..רמבלדי). שנית, ג'ק הוא פשוט מלך המלכים. אין על כך עוררין. הפרצוף שלו בסוף הפרק כשהוא שמע את לורן מדברת היה מעולה!
אבלללל - הדבר הכי חשוב! ראיתי עכשיו את הפרומו לפרק 317 והוא פשוט נראה פיצוץ! הרי יש שם קטע בו לורן עומדת בפתח בחליפת עור שחורה, מחזיקה אקדח, אומרת: "הלו" ומתחילה לירות בסיד ווהן, נכון? זה צריך להיות היסטרי!!! יאללללהע קדימה ליום ראשון הבא

s h a l i m a r

New member
הפרק 3x16../images/Emo58.gif

דבר ראשון: למה לא חשדו בבארנט??? ישר הלכו לסלואן, הרי תוך שנייה יכולים לברר על זה שהיא בציריך... והכל חייב להיות קשור בסידני!?!?!? כל פעם שמזכירים את רמבלדי היא מופיעה, ולא יכלו לשים את הדף (47) בקטן היו חייבים לעשות אותו על קיר שלם כדי שניזכר!!! דבר שני(וזה בתאוריה שסלואן הוא האבא של סיד): הכי קל לרמבלדי לנבא על משפחה, אבא ואמא שמגלים את היצירות שלו ובת ש...(מגעיל אותי לדבר על זה
...). דבר שלישי: אני חולה על ג'ק ממש חולה עליו אבל זה שהוא הוציא אקדח סתם ככה על סארק, מה היה צריך להזכיר לו שסיד יכולה למות בהינף אגודל?? וגם סיד החמודה איך היא הייתה שם בישביל דיקסון והילדים. וגם עם הזרועות האלקרוניות היה מגניב... וד"א מישו אמר פה שלארן אמרה למארשל לשנות את המפות שלהם אז זה היה בגלל שהיא לא רוצה שיפגעו באהוב שלה-סארק, ולא מתוך אכפתיות אל דיקסון... וד"א (2) היא אמרה MY LOVE בטלפון לסארק ולווהן, קצת מקוריות לא יכולה לשנות קצת??

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifלגבי הדבר הראשון../images/Emo8.gif

לא חשדו בברנאט כי לא ידעו שהיא שם, על זה היא גם דיברה עם סלואן שאסור שיידעו עליהם, גם לא חקרו את העיניין יותר מידי לעומק כי כשאומרים ציריך ישר חושבים על סלואן ולא חושבים שאולי מדובר במישהו אחר, בעקבות כל המעשים שלו לפני שהפך ל"תלית שכולה תכלת" הוא גם הפך לשעיר לעזאזל של כולם ואחד שלא יסמכו עליו בחיים! ולגבי הדבר האחרון שלורן רצתה בעצם להציל את סארק לא חשבתי על זה ככה וזה נכון חחח ת'אמת בקטע הזה היא הרגה שתי ציפורים במכה כי זאת גם הייתה הזדמנות מצויינת בשבילה להוכיח לCIA שהיא אמינה, עד שפישלה עם ה MY LOVE חחחחחח, אגב הייתה לי הרגשה שג'ק יעלה עליה ראשון, אני מקווה שיספר לסידני ומהררררררר!!!!

inbal145

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

פחות טוב מפרקים אחרים, אבל באמת גם זה היה פרק נחמד
סוף סוף שמענו קצת אירינה ורמבלדי
ומה שהכי שימח אותי כמובן היה (איך לא
) בסוף שג'ק שמע את לורן
אני כל כך שונאת אותה (לא שזה חדש
) קיצר לא הוספתי הרבה למה שאמרת... אבל אני מסכימה עם כל מילה
והפרק הבא בהחלט נשמע סוף

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifוול.....

יש לי הרגשה שקצת מבלבלים אותנו בפרומו ולורן אומרת הלו למישהו אחר, אבל נחיה ונראה....אהבתי בפרומו את הקטע שווהן וסיד נתלים על הוילון הזה
זה צריך להיות קטע טוב ואגב, זה הפרק שווהן וסיד עם החליפות צלילה שדיברת עליהם לא מזמן
לגבי הפרק, בהחלט אין על ג'ק!!! הוא מלך!!! ונכון שהחליפה הזאת>>>>>>>>>>> מ צ ו יי נ ת!!! אהבתי אותה כל כך!!
ואפשר להגיד שזה בהחלט פרק שמשאיר אותנו במתח לפרק הבא
יאללללללללה שיום שני יגיע כבר!!!

מווותק

New member
../images/Emo58.gif וול וול וול את צודקת...

נראה לי שהם לא יגלו את האמת על לורן בפרק הבא, כי היא באמת יכולה להגיד את זה לכל אחד. אבל באמת נראה לי ש- 317 יהיה פרק סוףףף! וזה באמת הפרק בו הם יתקעו עם ציוד הצלילה המקולקל ו...אולי גם עוד איזה פצצה או שתיים (כי באמת...הרי אי אפשר בלי פצצות בעונה הזאת
). נו כבר! באמת שיגיע יום שני...(כדי שתוכלי לשלוח לי מסר שהפרק כבר ירד לך, בעוד שאני אתקע עם לפחות יום נוסף של הורדות...
). חחחחחחחחחחחחחחחח

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifוווווווווווווווול....

אני באמת אומרת וול הרבה בזמן האחרון (המילה הנדברת החודשית שלי) חחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו נעלבתי!! חכי חכי לא שולחת לך יותר מסר מהסוג הזה עד שהפרק שלך לא יורד!!!
(למרות שעם הפרק הבא יהיה קשה...
)

קרלוצה

New member
ומעליי אין ספוילר../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

אני כבר רגילה להוסיף את האייקון הזה בפורום

מווותק

New member
../images/Emo24.gif לא!!! בבקשה! תשלחי לי מסר!

מה אני אעשה בלי המסרים שלך???
זה היה בצחוק!

קרלוצה

New member
חחחחח וול.....

סלחתי.....ניפגש במסר הבא
(ונראה לך באמת שהייתי מוותרת לך על המסר היומי?? או יותר נכון המסר של יום שני
?)

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifעוד משהו לגבי הפרומו../images/Emo26.gif

בקטע שווהן אומר ללורן שהוא רוצה שהם ייפרדו ואז היא שואלת אם זה בגלל סיד אז אני מתההההההההה שיענה לה "כן, זה בגלל סיד!!"
(שטות שלי)

sprqy

New member
תעשו טובה..

בלי ספויילרים בבקשה לפרקים הבאים (3X17) וגם לא דיבורים על הפרומו כמו שיש מעליי וחשבתי שזה ספויילר לפרק 16 ועכשיו אני יודע ש...

s h a l i m a r

New member
כן , זה ממש מעצבן...

עד שאני מנסה להיגמל מספויילרים... אם אתם רושמים משו אז בבקשה בנושא של ההודעה תרשמו ספויילר לאיזה פרק זה...

למעלה