316

dress n glasses

New member
3X16 סוףסוף

כמה נקודות לגבי הפרק (על כל השאר כבר דיברתם) סארק- צריך ללהק אותו לגרסת הסרט של דנידין. הבחור ממש הודיני, נעלם מכל מקום מכל רשות...(לרגע לא חשבתי שהוא ישאר במעצר) מוזר ומעניין. הראו את הקורבנות במטוס קפואים ובבולים ולא בדוק הסבירו איך כל זה קרה. נראה לי שיחזרו לזה בפרקים הבאים, ומן הסתם איכשהו זה יההיה קשור באיזו המצאה של הרמבלדי. זמנים-48 שעות נתנו לחברים על מנת לארגן את כל החלפת בני הערובה בזמן הזה הספיק ג'ק לטוס ולחזור מציריך (אקספרס או מה?). יצאו שני מבצעים מורכבים לפועל. האחד באיזה חור בנבאדה. לא נשמע הגיוני. אבל נזרום. סיום- אחרי הרגל מגונה לאחרונה של סיום הפרקים באיזה קטע אמוציונלי וחברתי (חיבוקים, נשיקות, הסמקות, איחודי משפחה מרגשים), חוזרים למסורת הסוף המותח.

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

בכלל כל הטיסות המהירות האלה באליאס נעשות בהינף יד כאילו הם הכלי הזה של "מסע בין כוכבים" של לעבור בשניה ממקום למקום חחח.... סארק ברח באופן מוזר לחלוטין
אולי היה לו משהו שהיינו צריכים לזכור מהפרק הקודם?? ולגבי הסוף זה היה עירבוב של נשיקות ואיחודים (לורן/ווהן
) עם מתח (ג'ק ה-
) אגב, מה לורן אמרה בדיוק?? היא לא אמרה MY LOVE זה היה משהו אחר, משפט שסאק אמר לה אותו לפני כן....נכון?

dress n glasses

New member
המשך ../images/Emo58.gif

כשמרשל מאזין יחד עם ג'ק וסנטור ריד להקלטה ששמעו את סארק מדבר במטוס עם מישהו (י) ונפרד בסוף השיחה במילים not if I see you first, love!!! לורן היצירתית כל כך שקועה במשחק הכפול (משולש?) שלה או לחילופין שהיחא כל כך מתלהבת מסארק שכשהיא נפרדת מווהן בסצינה האחרונה של הפרק היא אומרת לו את אותו הדבר בדיוק. נראה לי שאני אתחיל לאמץ את זה לחיים love עכשיו שקצת נשחקה המילה well

s h a l i m a r

New member
בקשר לאנשים הקפואים../images/Emo58.gif

ג'ק אמר שכנראה סארק צנח מגובה כלשהו והשאיר את המטוס בלחץ של אוויר...

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifתודה!!!

הפסיק הזה היה חסר לי
והמילה וול עדיין לא נשחקה אצלי
ולורן הייתה חייבת באיזשהו שלב לעשות טעות כדי שיעלו עליה אחרת זה היה נמשך FOREVER ודרך מאוד מקורית!!! חבל שווהן לא הקשיב להקלטה של סארק...

varty

New member
אנילא מאמינה אבל עדיין לא ראיתי את

הפרק. הוא כבר על המחשב אבל לא היה לי זמן....

מווותק

New member
אני ממש לא מבינה איך את מתאפקת!!!

מה ססססססססססה? אני מיד מדווחת עליך ל- ABC. חכי חכי כש- JJ יגלה. יהיה לך כבר עסק עם רבמלדי. כנקמה, ראש הקובננט יהיה לא אחר מ...רמVarty.

varty

New member
../images/Emo6.gif

הורדתי אותו היום בבקר ורק עכשיו אני בבית 24:00 ואני מתה אבל מתה מעייפות . אז רק מחר . בבקשה אל תדווחי לABC . אני מבטיחה לראות מחר.
אני גיקית של אליאס. בעצם גם מחר יש לי מליון וחצי דברים לעשות...פתאום נחתו עלי מלא דברים ואין לי זמן לדברים שאני אוהבת. אוף!

למעלה